Odcuzenie mobilu - co teraz??
Odcuzenie mobilu - co teraz??
Da sa este nieco spravit ked bol odcudzeny mobil??? Napr. da sa vyhladat mobil satelitom.... alebo.... Bol to K700i ... Len nejake rady :}}
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Zalezi len od toho, aky rychly bol zlodej - prepalenie software, vybrana SIM karta a pod. zalezitosti..
Ale, keby sa nasim lenivym policajtom chcelo, da sa najst. Viem, ze policia na to ma kapacity, len sa im velakrat nechce. Znamemu ukradli Nokia Communicator, bol nahlasit (asi niekoho aj podplatil) a nasli mu ho. Hovoril, ze mu ani neslo tak o to, ze mu ukradli aparat, skor potreboval vsetky maily a kontakty, co v tom mal. Bez toho by nevedel pracovat.
Kedze si obycajny cloviecik a bola to len K700i, pochybujem, ze k tebe budu taki ustretovi. Ale prajem naozaj vela stastia.
Ale, keby sa nasim lenivym policajtom chcelo, da sa najst. Viem, ze policia na to ma kapacity, len sa im velakrat nechce. Znamemu ukradli Nokia Communicator, bol nahlasit (asi niekoho aj podplatil) a nasli mu ho. Hovoril, ze mu ani neslo tak o to, ze mu ukradli aparat, skor potreboval vsetky maily a kontakty, co v tom mal. Bez toho by nevedel pracovat.
Kedze si obycajny cloviecik a bola to len K700i, pochybujem, ze k tebe budu taki ustretovi. Ale prajem naozaj vela stastia.
jasne ze sa da...ak si si kupil drahy mobil chod na policiu. Musis mat k nemu vsetky papiere, a ak na ukradnutom mobile dotycny nezmenil soft a dal si tam sim kartu a zapol. Policia ho ma...ale rataj stym ze to trva aj pol roka ked ho dostanes nas5 , a mozno ani nedostanes.
len pre zaujimavost neviem jak SE 700 ale SE 750i sa vyhladat neda .
edit : vidim ze boli rychlejsi niektory ale nemusis tomu verit ..policia nekona podla toho ci sa jej chce alebo nie ...je to smiesne ked citam take nazory ...je strasne vela odcudzenych telefonov a den co den sa kradnu preto maju stym plne ruky prace
len pre zaujimavost neviem jak SE 700 ale SE 750i sa vyhladat neda .
edit : vidim ze boli rychlejsi niektory ale nemusis tomu verit ..policia nekona podla toho ci sa jej chce alebo nie ...je to smiesne ked citam take nazory ...je strasne vela odcudzenych telefonov a den co den sa kradnu preto maju stym plne ruky prace
A podla coho prosim ta? Cest vynimkam, este som sa s nimi nestretol, mne ukradli mobil, ked som zaspal vo vlaku, mal som tak 18 alebo 19 rokov, som hned isiel na zeleznicnu policiu ako som vystupil z vlaku, tam zacal fizel na mna hucat, ze ci si na to neviem davat pozor a ze ked ho najdu vo vlaku tak mi jednu vrazí, no druhy policajt bol z dediny od nas, tak bol kludny. Potom ma odprevadili na centralu, tam ma posadili na lavicku, kde boli k stene primontované puta/ nedali mi ich, sa aj cudujem/ , dali mi fukat, ci som nepil. A ked som nenafukal, tak sa ma pre istotu pytali ci som skutocne nepil.Toxikoman napísal:policia nekona podla toho ci sa jej chce alebo nie ...je to smiesne ked citam take nazory ...je strasne vela odcudzenych telefonov a den co den sa kradnu preto maju stym plne ruky prace