Odcuzenie mobilu - co teraz??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MCBuddy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Odcuzenie mobilu - co teraz??

Príspevok od používateľa MCBuddy »

Da sa este nieco spravit ked bol odcudzeny mobil??? Napr. da sa vyhladat mobil satelitom.... alebo.... Bol to K700i ... Len nejake rady :}}
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zalezi len od toho, aky rychly bol zlodej - prepalenie software, vybrana SIM karta a pod. zalezitosti..

Ale, keby sa nasim lenivym policajtom chcelo, da sa najst. Viem, ze policia na to ma kapacity, len sa im velakrat nechce. Znamemu ukradli Nokia Communicator, bol nahlasit (asi niekoho aj podplatil) a nasli mu ho. Hovoril, ze mu ani neslo tak o to, ze mu ukradli aparat, skor potreboval vsetky maily a kontakty, co v tom mal. Bez toho by nevedel pracovat.

Kedze si obycajny cloviecik a bola to len K700i, pochybujem, ze k tebe budu taki ustretovi. Ale prajem naozaj vela stastia.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ak si nemal s mobilom notebook za 100 000 a neviem co vsetko, tak so satelitom sa rozluc a policia spravi take velke ..... jedine to tak hodi do statistik :?
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Toxikoman »

jasne ze sa da...ak si si kupil drahy mobil chod na policiu. Musis mat k nemu vsetky papiere, a ak na ukradnutom mobile dotycny nezmenil soft a dal si tam sim kartu a zapol. Policia ho ma...ale rataj stym ze to trva aj pol roka ked ho dostanes nas5 , a mozno ani nedostanes.
len pre zaujimavost neviem jak SE 700 ale SE 750i sa vyhladat neda .

edit : vidim ze boli rychlejsi niektory ale nemusis tomu verit ..policia nekona podla toho ci sa jej chce alebo nie ...je to smiesne ked citam take nazory ...je strasne vela odcudzenych telefonov a den co den sa kradnu preto maju stym plne ruky prace
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

hm myslim ze vyhladavat sa moze dat iba na povolenie sudu, a to ti nepovoli ak nebos spachany nejaky zavazny trestny cin....alebo ako je vyssie daj nieco fizlom ale neviem. :D
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

Pre K700i ti to bohuzial hladat nebudu,zadarmo urcite nie.Mam s tym skusenosti.Oni to dokazu najst pre nich to nieje nejaky velky problem ale treba podplatit :twisted: A to by sa v pripade k700i neoplatilo.

Ale vela stastia
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Toxikoman napísal:policia nekona podla toho ci sa jej chce alebo nie ...je to smiesne ked citam take nazory ...je strasne vela odcudzenych telefonov a den co den sa kradnu preto maju stym plne ruky prace
A podla coho prosim ta? Cest vynimkam, este som sa s nimi nestretol, mne ukradli mobil, ked som zaspal vo vlaku, mal som tak 18 alebo 19 rokov, som hned isiel na zeleznicnu policiu ako som vystupil z vlaku, tam zacal fizel na mna hucat, ze ci si na to neviem davat pozor a ze ked ho najdu vo vlaku tak mi jednu vrazí, no druhy policajt bol z dediny od nas, tak bol kludny. Potom ma odprevadili na centralu, tam ma posadili na lavicku, kde boli k stene primontované puta/ nedali mi ich, sa aj cudujem/ , dali mi fukat, ci som nepil. A ked som nenafukal, tak sa ma pre istotu pytali ci som skutocne nepil. :evil: Potom som asi hodinku tam cakal na tej lavici. Potom mi povedali, ze ale ak chcem podat trestne oznamenie, tak budem musiet ist na policiu a spisat zapisnicu a ze mi to aj tak najskor nenajdu a podobne sprostosti. Som sa pocas tych dvoch hodin ani na slovo nezmohol poriadne od ich pristupu a nakoniec som sa zacal smiat a vykaslal sa na to. NO WAY
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

a skutocne si nepil? :D omg tak to je gooool :D tak keby na mna zacne hucat fizel, ze som si mal davat pozor a ze mi vrazi ked najde mobil vo vlaku, tak by som bol dost v soku. to by som neocakaval ani vo sne. kocurkovo... o nasich zelenych viem svoje aj ja (nejdem rozoberat), ale toto je faakt sila.
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Velku sancu tomu nedavam.
Mojej sestre ked ukradli telefon, policia zastavila "patranie" po 2 tyzdnoch, lebo zevraj cena mobilu je nizsia ako 6000 Sk.
To je pristup. Ale mozno sa od vtedy zmenili ich zakony. Bolo to rok a pol dozadu.
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

taka tema tu uz je..zakladal som ju ja..treba hladat tam sa to rozoberalo..
Napísať odpoveď