Ako sa stat zaciatocnicky dj .
-
midnight_man
Guru
ludia moji
nazov temy mate zaciatocnicky Dj a padalu tu ceny ako 15 tis za mix
ja som kupil Behringer DJX700 za 4500 sk
v dobrom stave...playere pioneer 100vky (ktore idem asi vymenit bo uz ma prestali bavit) a hram ...nechapem na co je komu mix za 15 tis SK... a dalsia vec gramce? mno neviem ake skusenosti mas s tym ale hrat s gramcami? mno co ja viem..mne to moc nevonia...radsej oblujem stare dobre CD. a este jedna vec tu bola spominana,,,,rozum da ze nebudem kupovat novy mix za 15 ked ho kupim v inzercii za 5 (to bol len priklad) cize asi tak...
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
-
krupica_dnb
Medium Professional
to myslíš vážne akože?midnight_man napísal:co ja viem...aky chod? mne to je odobne jedno aky je fader..pokial to nesusti..a podobnosti...tak je to oK..a co ine ako DJ mozes robit?okrem pustania pesniciek? ..zavse ked je chute daco premixovat nech to aj dako vyzera...nazov temy je zaciatocnicky DJ a nie DJ profesional
No chod si ani nevšimneš kým s tým nerobíš- ak robíš prechody že len vytiahneš pesničku fadrom do druhej tak máš pravdu, ale potom je problém inde.... toto nie je DJing...
-
kolac
Star
licencia stoji hmm počkaj preratam to asi 30 korun za poštu a 2 koruny za obalku formatu A4 ... takže je to zadarmo, stači si vytlačit ziadost .. čekuj www.slovgram.sk čo avšak nieje zadarmo je všetka hudba ktoru musiš mat origianlnu, všetky dosky a cédečka ktore si kupiš... aby si to mal legalne .... inač ku otazke... na tvojom mieste by som si kupil na začiatok nejaku konzolu napr. behringer bcd 2000 ... ak by ti to nestačilo dokúpiš ku tejto konzoly dva gramofony najlepšie od ruky, podla toho načo to chceš ... no obecne plati čim drahsi tym kvalitnejsi, hlavne aby mal priamy nahon, silny motor a aby drzal otacky ... + dokupis specialne vinyly s casovym kodom a o zabavu na najblizsie roky maš postarane ... a mozes spominany soft VDJ ovladat pomocou gramofonov akoby si hral z ozajstnych platni, no cez počítač, netreba žiadne serato ako spominal kolega za 15 tisic .... takato " zostavička " je moj favorit momentalne, čo sa tyka digi DjinguDjBass napísal:ked chces byt dj to neni take lahkemusis mat licenciu....
ano kupis si zostavu... potom budes hrat... pride ti kontrola a si vies kde
a inak mas na to tvoje radio autorske prava?? ked nie pokuta do 200 000 Kč
to len tak ti oznamujem aby si sa nejak rychlo nerozhodol urobit hlupost
//autoeditácia príspevku ( 10 Jun 2008, 2:53 )
jeden numark TT500 ( gramofon ) + Vestax PMC-06 ( mix ) + ext. zvukova karta maya 44 + Virtual Dj + virtual dj timecode vinylIMI napísal:porade pre mojho kamosa nieco take ze kupi taky set ze mix + gramofony to napoji na pc do gramofonov mu pojde hudba z pc a moze skrecovat , suma taka do 20tisic s dph
Môj návod ako sa stať veľkým Dj-om.
Kupit lacný mix Ponukam 3 varianty
Stanton SMX 201
Numark DM 950
Bahringer VMX 200
Lacne prehravace
Mc Crypt top load cd 500 - shit
Geminy to je jedno
Alebo Dj konzolu Numark CD mix 1 alebo 2 alebo 3
Zosilovace Qsc Gx 3 a 5
Bedne si postavit sam Napr Em 121 Kit
a suby Em 15BASS
Nejake lacne svetla znacky eurolight alebo scanic a dymostroj antari f 80z
Potom daky geni ovladac a nejaku lacnu kapalinu do Dymaka ale ked lacnu tak aj nejaku aromu dokupit
Kupit lacný mix Ponukam 3 varianty
Stanton SMX 201
Numark DM 950
Bahringer VMX 200
Lacne prehravace
Mc Crypt top load cd 500 - shit
Geminy to je jedno
Alebo Dj konzolu Numark CD mix 1 alebo 2 alebo 3
Zosilovace Qsc Gx 3 a 5
Bedne si postavit sam Napr Em 121 Kit
a suby Em 15BASS
Nejake lacne svetla znacky eurolight alebo scanic a dymostroj antari f 80z
Potom daky geni ovladac a nejaku lacnu kapalinu do Dymaka ale ked lacnu tak aj nejaku aromu dokupit
da sa cez toto scratchovat tj napojim to do pc cez ten Numark cue nahadzem pesnicky a scratch.. ci sa to vobec da .. http://www.dj-obchod.cz/katalog/control ... ntrol.html alebo toto http://www.dj-obchod.cz/katalog/hercule ... l-mp3.html chcem to len na domaci scratching.. nic ine proste aby som mohol cez napr. virtual dj scratchovat na PC ..
-
mamo4ever
Light Star
ak mozem poradit nieco na vytvorenie beatov tak jednoducho E-Jay, alebo FL Studio...
Ja osobne to pouzivam a celkom to ide...
//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 13:51 )
Dnes som spravil nejaky setik.... Prosim okomentujte ho...
http://www.edisk.sk/stahni/31966/MaMo.mp3_35.6MB.html
Nesmejte sa...
PS: Puozite Pioneer CDJ 400 prepojene z compom...

Nesmejte sa...
mne sa to paci .. celkom take fresh.. odfot tvoju aparaturu plsmamo4ever napísal:ak mozem poradit nieco na vytvorenie beatov tak jednoducho E-Jay, alebo FL Studio...
![]()
Nesmejte sa...![]()