Predstavujem BMW radu 5
Mno tento nový dizajn načatý pred niekoľkými rokmi novou 7er sa mi nepáčil. Ale posledný rok som zmenil názor.. celkom by sa mi taká 5er/7er pozdávala. 3er je už strašne malé, za jeho cenu by som určite kúpil niečo iné.. možno už radšej Octaviu II vo full výbave.
A to športové kupé M6.. no žiaľ znechutil mi ho Rezeš JR.. keď som ho pár krát v ňom zahliadol.. 
-
uNreal_saTch^
Professional
p4ra kazdemu sa nepacia pohrebarske auta tohto typu...p4ra napísal:Ja som skor porovnaval komfort, design, cenu, motor atd...
samozrejme...mercedes ftw! BMW su straaaaasne predrazene, ale keby som si mal uz vybrat, tak prednu masku z trojkoveho, predne svetla z patkoveho a zadok zo sedmickoveho radu.hojko napísal:Celkom sa mi ale pozdava aj nova trieda C od Mercedesu a su za prijatelnu cenu.
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Potom čo je Rolls-Royce Phantom?uNreal_saTch^ napísal:...pohrebarske auta tohto typu...
Nádherné auto
-
dair
Guru wannabe
asi si potom ale nevidel interier "poriadneho" americkeho srotu. Toto je asi najhorsie vyzerajuce auto zvnutra, ake som kedy videl. A aj najvyssie luxury classy su o lacnych plastoch. FUJp4ra napísal:Za tie prachy si radsej kupim Chrysler 300C.
BMW 550i - 2.247.100 s DPH
Chrysler 5.7L V8 HEMI - 1.899.000 s DPH
Za ten rozdiel dokupim uz len perfektne kolesa a mam auto, kt. sa nevyrovna ziadny BMW.
-
p4ra
Redeemer
Cadillac Escalade 6.2 V8 (custom made - vsetko, co sa da napratat, som don napratal po prepocte s aktualnym kurzom v NBS) - 1.519.529 s DPH (prirataj si kludne dalsich 500.000, ked chces za to, ze ti ho donesu z Ameriky, ze ti spravia povolenia, testy a pod. srandy, ci v Prahe alebo Bratislave a si na 2.000.000 s DPH.
Audi Q7 4.2 TDI quattro tiptronic DPF (najdrahsi model, aky maju v Audi ponuke na Slovensku) - 2.574.800 s DPH
Akoze o com sa bavime? Ci motorom, vybavou alebo komfortom, tieto 2 veci su jednoducho neporovnatelne. Amerika > Europa kedykolvek.
Audi Q7 4.2 TDI quattro tiptronic DPF (najdrahsi model, aky maju v Audi ponuke na Slovensku) - 2.574.800 s DPH
Akoze o com sa bavime? Ci motorom, vybavou alebo komfortom, tieto 2 veci su jednoducho neporovnatelne. Amerika > Europa kedykolvek.
re
mne sa tie americke vozy vobec nepacia a uz je to trochu moc len to iste pisat... tema je o bmw5 tak o com to je potom.
ja som s nim velmi spokojny, je to fajn auto a rychle.
ked mam povedat ze oprava tej istej suciastky + novy vyfuk boli lacnejsie ako to iste na hyundayi santa fe... + nahradny voz BMW 330 absolutna spokojnost
ja som s nim velmi spokojny, je to fajn auto a rychle.
ked mam povedat ze oprava tej istej suciastky + novy vyfuk boli lacnejsie ako to iste na hyundayi santa fe... + nahradny voz BMW 330 absolutna spokojnost
FX4 je SUV, t.j. triedovo "kapanek" mimoza od BMW5. A Shelby? Drak, avsak, i ked BMW nepatri k lacnym servisom, nechcem si predstavit, co by som platil za servis, ci nahradne diely pri Shelby (ak by mi ho na Slovensku nejaky Ford na servis vobec prijal).
// Mna osobne nove BMW5 s vynimkou M_ka nejak neoslovuje, aj ked niektore jeho kvality respektujem, takze tymto smerom nemusime polemizovat. Ide vsak o to, aby si tu neporovnaval hrusky s jablkami, t.j. vyberal k BMW5 adekvatnych "superov".
// Mna osobne nove BMW5 s vynimkou M_ka nejak neoslovuje, aj ked niektore jeho kvality respektujem, takze tymto smerom nemusime polemizovat. Ide vsak o to, aby si tu neporovnaval hrusky s jablkami, t.j. vyberal k BMW5 adekvatnych "superov".