no ale nemozem si pomoct toto auto je tak skarede....proste to vyzera jak by tam len nalepili kufor dozadu...ale normal CLS je riadne podarene auto...stvordverovy sporiatk proste krasa
2 para:fuuuha tak toto je fajne delo....zavidim ti
den333, neda sa s tym ist pod 150km/h. Proste ta to stale taha tlacit na plyn. Najviac ma pobavila navigacia. Som dal zo srandy, ze Slovensko a kolko to je domov do Novych Zamkov. A nad tym bola NYitra.
p4ra napísal:den333, neda sa s tym ist pod 150km/h. Proste ta to stale taha tlacit na plyn. Najviac ma pobavila navigacia. Som dal zo srandy, ze Slovensko a kolko to je domov do Novych Zamkov. A nad tym bola NYitra.
den333 napísal:no ale nemozem si pomoct toto auto je tak skarede....proste to vyzera jak by tam len nalepili kufor dozadu...
Mne sa zase celkom páči.. páčia sa mi takéto kombíky od Mercedesu + Škoda (hlavne Fabia Combi).. Nie jak ten VW Golf Variant (alebo čo to je) v pozadí na vyššie uvedenej fotke.
brm napísal:Mne sa zase celkom páči.. páčia sa mi takéto kombíky od Mercedesu + Škoda (hlavne Fabia Combi).. Nie jak ten VW Golf Variant (alebo čo to je) v pozadí na vyššie uvedenej fotke.
mne sa zase paci Passat variant...aj novy aj stary...v novom som nemal tu cest sa viest ale vcera som isiel na starsom...krasne, plno miesta dobry motor...proste krasa...
hojko napísal:Krasne auto, velmi sa mi paci patkova a sedmickova rada, najma ta predna maska je nieco neskutocne. Ked som bol pred par mesiacmi v jednej predajni Peugeotu na Slovensku, tak tam predavac hovoril, ze keby si on kupoval auto, tak urcite BMW, pretoze maju najlepsie motory, ze urcite lepsie ako Audi alebo Mercedes.
Celkom sa mi ale pozdava aj nova trieda C od Mercedesu a su za prijatelnu cenu.