Predstavujem BMW radu 5

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak mozeme porovnat co dostanes za tie prachy z maeriky a co z nemecka ... ako v pripade tej Q7 dostanes len kopu kazovej elektriky, vykonny naftak a tiptronic .... z ameriky dostanes tazku kopu plechu uplacaneho do nemastneho neslaneho kabatku ( moze sa pacit nemusi - mne nie ), hojdaci podvozok, dlhu paku pod volantom a o pedal menej :-) .. ako gratis este aj vir v nardzi :-) ... u bmw dostanes sportovo strizeny pomerne exkluzivny kabatek, kopu kazovej elektriky, takmer dokonaly podvozok s takmer dokonalym motorom, zlozity i drive, ked chces tak nudny joystick bez krajneho pedalu, ale ozes si zavelit ze neni boha a ten pedal potrebujes :-), sportoveho ale stale elegantneho ducha a tak ... u mercedesu dostanes kopu kazovej elektroniky s velkou mierou aktivnoj bezpecnosti, oberu ta o pocit z jazdy co na druhej strane prida na pocite bezpecia, pomerne libivy konzervativyn kabat a v drvivej vacsine o jeden pedal menej a nudny ale velmi pohodlnu atrapu joysticku ..

.. samozrejma kazdy si vie najst to svoje .. tak nechapem preco sa hadame o rozdiele medzi 300 z ameriky a 530 a vyssie z nemecka :-) ...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nehadame sa, diskutujeme. :)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

BMW 5 rada auto podla mojho gusta. Krasne z vonku z vnutka jazdne vlastnosti navysokej urovni, bezpecnost, a auto zvlastne vplyva na ludi (to mam z vlastnej skusenosti :D )

A este mi neda nepowedat nieco k tym amerikanskym srackam:
Skus v rychlosti napr. 100km/hod naburat s hocijakym europskym autom v cena cca. 1.5oo.ooo a skus naburat z amerikanskym vozom 1.500.000.
Ked naburas s europanm taq s auto sice ostane len kopka srotu ale ty s trochou stastia vyviyrnes trosku dobity.
Ale ked naburas s amerikancom taq ta uz len zabalia do dreveneho fusaku a bye!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Skolacik a na tuto mudrost si kde prisiel prosim ta? :hehe: Ako mas skusenosti predpokladam.

Len pre tvoju informaciu, den pred mojimi maturitami (par rokov dozadu) som havaroval v rychlosti 150km/h so Skodou Octavia za poondiatych 600.000 SK - nic sa mi nestalo, ani kamaratovi, kt. soferoval, bez jedineho skrabanca, obaja. Ked si myslis, ze miliony ta zachrania pred smrtou pri buracke, tak si na velkom omyle. A je jedno, ci budes na Escalade, Audi alebo Skode.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra skus si este raz precitat prispevok nad tebou ;-) Ak si to nepochopil tak ten prispevok nebol o tom, ze drahsie auta su bezpecnejsie.
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

bol o tom že americke auta su menej bezpečnejšie ale tiež sa mi to nejak nezda
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

p4ra
tebe uz z toho vsetkeho asi sibka :D kasli na to kazdemu sa paci nieco ine nikto ti tvoj nazor nebere len sa do kazdeho neobuvaj.

peace :smt003
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Kaslite na p4ru, check this out. :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

BMW radu 5 má dobré dieslové motory napr. 530 d, ktoré sa dajú kombinovať s pohonom 4x4.
Výhodou je systém i-Drive /komunikačný systém/
Najlepšou verziou podľa mojej mienky je špičková verzia M5 - 510-koňový motor, 10válec Toto auto môže ľahko súperiť aj s takými autami ako sú Porsche, sportové mercedesy.

Ale BMW 5 ma aj svoje nevýhody ako sú opozeraný dizajg, ktorý sa už po dlhšie časové obdobie nemení. To je jedina nevýhoda tohto auta, ktorá ma momentálne napáda.

V celku pekné auto.
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa Digital »

J.O.S.E napísal:BMW radu 5 má dobré dieslové motory napr. 530 d, ktoré sa dajú kombinovať s pohonom 4x4.
Výhodou je systém i-Drive /komunikačný systém/
Najlepšou verziou podľa mojej mienky je špičková verzia M5 - 510-koňový motor, 10válec Toto auto môže ľahko súperiť aj s takými autami ako sú Porsche, sportové mercedesy.

Ale BMW 5 ma aj svoje nevýhody ako sú opozeraný dizajg, ktorý sa už po dlhšie časové obdobie nemení. To je jedina nevýhoda tohto auta, ktorá ma momentálne napáda.

V celku pekné auto.
Dizajn by som im nezazlieval .Ked si vsimnes skoro vsetky luxusne značky majú svoj zachovaný dizajn/vid.Mercedes,Audi/
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Digital napísal:Dizajn by som im nezazlieval .Ked si vsimnes skoro vsetky luxusne značky majú svoj zachovaný dizajn/vid.Mercedes,Audi/
ale zober si napr. mercedes rady S. Predchádzajúca generácia bola tiež perfektná a táto terajšia s predchádzajúcou nemá nič spoločné, ale je oveľa krajšia jednoducho je ina originálna. Teda aj bavorak radu 5 by si zaslužil zmodernizovať tak aby sa veľmi nezmenil ale bol proste iný ako je teraz.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

p4ra napísal:Jasne, American muscle! :) Ked sme pri tych autach, nic z Europy sa nevyrovna tomuto:

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Obrázok Obrázok Obrázok Obrázok

Taketo auta sa robia za peniaze, ake pyta BMW a nie hentake sracky, ako BMW 5. :)

Dik za tu K+ a ma pobavil komentar:

super vyber f4rar :hehe:
ja som dost velky zastanca europskych a hlavne nemeckych aut. americke sa mi jednoduco nepacia. su velmi hranate a take zbytocne velke. maju zbytocne velky objema atym padom aj spotrebu... americania by sa mali spamatat, lebo ked im zdrazel menzin na 20 korun tak tam isli plakat ale keby mali objem ako normalni ludia tak by im to mohlo byt jedno... a o tom znecisteni ani nehovorim...
inak to BMW sa mi strasne paci. 1tkove to neni ani BMW. 3kove je pekne ale este mu nieco chyba. 5kove je tak akurat ma krasnu masku, a celkovo to je ono. 6tkove to su len coupecka a 7ickove 12valce to uz je tiez niekde inde...
Akoze ta 5ka RESPECT :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

den333 napísal:no ale zase ani BMW 5 nieje nejake malicke auticko :)
ale aspoň je robené na eu štandarty ( nezabere dva a pol parkovacieho miesta). Čo sa tíka american muscle tak musím povedať že sú na hovno.. Zrýchlenie možno aj celkom dobré ale vzhľadom na to čo zožerú.. To môžu živiť iba neekologický američania. Mne by v kľude stačila Škoda Superb. Pre mňa bol zážitok sa zviesť aj v octavii 1,6 :oops:

toto videjko poteší tiež:
http://uk.youtube.com/watch?v=UUfJ94aKO ... ed&search=
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

J.O.S.E napísal:ale zober si napr. mercedes rady S. Predchádzajúca generácia bola tiež perfektná a táto terajšia s predchádzajúcou nemá nič spoločné, ale je oveľa krajšia jednoducho je ina originálna. Teda aj bavorak radu 5 by si zaslužil zmodernizovať tak aby sa veľmi nezmenil ale bol proste iný ako je teraz.
LOL choseeee ... obcas porozmyslaj viac co napises .. KAZDA .. zvyraznujem KAZDA znacka chce mat v ramci vyrobneho programu v urcitom casovom obdobi rovnako strihnute modely .. zlepsuje to odlisitelnost od inych automobiliek .. pozri si napr. peugeot, ten nastupil tuto cestu uz davno ... alebo skoda ... od cias felicie a octavie sa tahaju spolocne vyzorove prvky uz vsetkymi radami .. alebo taky seat, ten to zahnal az do extremu, ktory tiez nieje dobry ..pretoze uz od seba pomaly nerozlisis cordobu a leona a alteu ... nevim ale je to take dzivne ...

... no a este k tomu okukanemu designu BMW .. to by som netvrdil .. to je designovy smer ktory nabehol cca pred 3 - 4 rokmi spolu s BMW 7 ... a este si nan ludia poriadne ani nezvykli, nieto abybol uz aj okukany .. o aokukanom a napozeranom designe mozeme hovorit tak pri perugeote .. vid napr. 206 :-) ... ten pozna KAZDY zdialky .. takze to uz je napozerany design .. ale je pravda ze podareny ... aj ked neviem si moc predstavit BMW v podobnom designovom smere :-P ... a 5kovy rad sa nebude tak skoro modernizovat .. najskor za nejake 2 roky prejde jemnym faceliftom a potom za dalsie 3 - 4 vybehne novy design .. to len tak zhruba .. teraz pojde akutrat facelift na BMW7 ... a vsetko sa sustreduje na pripravu BMW Cs ci ako sa to vola ... take uplne nadherne 4dverove GT :-) uplne mnam ... pozrem niekde foto a zavesim sem .. to ak by sa dostalo do predaja tak ma po guliach aston martin s ich rapidom, medved s ich cls a porsche s ich panamerou :-P ...

ObrázokObrázokObrázokObrázok

tu je spominane BMW concept CS ( po nete koluje uz aj video s krasnymi detailmi :-) )
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

ty vole to auto je nadherne :smt007
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

ty vole to auto je škarede ako sa patri.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Nemyslím si, že by ľudia prestali kupovať MB CLS kvôli tomuto čudu. Súhlasím, je pekné (hlavne zadok), ale je strašne agresívne a športové.. CLS od MB je konzervatívnejšie a reprezentatívnejšie. S Mercedesom CLS v pohode môžu chodiť vrcholoví manažéri na obchodné rokovania, s tým novým BMW to skôr vidím ako druhé auto popri BMW 7er, keď idú napr. si zahrať golf. ;)

Obrázok

BTW.. videli ste už CLSkové kombi? :)
Obrázok

A Panamera? No zatiaľ čo som mal možnosť vidieť nejaké fotky.. hnus! :) Veď už aj Cayenne je otrasné auto.. chlapci v Porsche by sa mali držať svojich šporťáčikov. ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Najblizsich 5 dni budem soferovat Mercedes CL 500. Tu je fotka auticka, kt. mam k dispozicii v plnej vybave. :) Od EuropCar.
Prílohy
Mercedes CL 500
Mercedes CL 500
makoko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa makoko »

jaaaaaaaaaaaaaaaaj ja milujem tieto auta aj ked ja by som dal asi prednost starsiemu rocniku, asi tak 2004
Napísať odpoveď