Zabudol na vas priatel/priatelka
Zabudol na vas priatel/priatelka
Stalo sa vam toto?Mate meniny a ste so svojou polovickou.A zabudne vam zablahozelat.Dostanete darcek ale nic viac.Ziadne mile slova.Len tak vam to da.Ak sa vam to stalo ako ste reagovali???A este k tomu vam hovori o chlapcoch v den ked mate sviatok...ze toho poznam a tak... 
-
15melissa15
Novice
//erytrocyt: slečna, tak krásne si nám vynadala...uži si príjemné prostredie našej väznice počas 2 dní.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
No prepac ale jedna tema bola o nadavani a ani ty nie si svata15melissa15 napísal:my sme sa dohodli ze ked budeme sami tak mu zablahozelam lebo tak je to naj (rodicia su straromodny na taketo):roll: ale dako sa na to pozabudlo...
A dalsia vec skus si predstavit ze by to bolo opacne... on by zabudol na teba... mozem sa stavit ze by si mu to dala trpko pocitit co spravil
Mna by skor zaujimalo preco si taketo veci riesite tu na fore ?? uz druha tema kde sa hadate
neni vam to trochu trapne to tu takto riesit ....
A k teme : no je to dost blbe mne sa este take nestalo aby mi niejaka blizka osoba nezablahozelala ale vas problem vidim inde akosi vam to uz neklape neviem ci ste sa uz aj rozisli alebo nie ale pozri sa na to realne bud ta ma priatelka (alebo byvala priatelka ) uplne v pazi alebo si ty prilis citlivy ja mam z toho vsetkeho taky pocit ze obaja mate na to trochu iny pohlad a je otazne kto hovori kolko pravdy .... tak ci tak sa mi ani jeden z vas moc nepozda ja nic proti vam sak vas ani nepoznam ale moc podla tych par sprav mi neni ani jeden z vas sympaticky nechapem preco sa takto verejne na fore hadate kazdy ma svoju pravdu a komu ma teraz clovek verit
//edit johnyB uz som napisal aj k teme
dufam ze si spokojny ... peace ..
A k teme : no je to dost blbe mne sa este take nestalo aby mi niejaka blizka osoba nezablahozelala ale vas problem vidim inde akosi vam to uz neklape neviem ci ste sa uz aj rozisli alebo nie ale pozri sa na to realne bud ta ma priatelka (alebo byvala priatelka ) uplne v pazi alebo si ty prilis citlivy ja mam z toho vsetkeho taky pocit ze obaja mate na to trochu iny pohlad a je otazne kto hovori kolko pravdy .... tak ci tak sa mi ani jeden z vas moc nepozda ja nic proti vam sak vas ani nepoznam ale moc podla tych par sprav mi neni ani jeden z vas sympaticky nechapem preco sa takto verejne na fore hadate kazdy ma svoju pravdu a komu ma teraz clovek verit
//edit johnyB uz som napisal aj k teme
Pam Mudri...ja sa tu s nou nehadam..dal som temu a tak napis k teme alebo sa nevyjadruj..mna len zaujima ako by ste vy reagovali..alebo ci sa vam to stalo...slavo120 napísal:Mna by skor zaujimalo preco si taketo veci riesite tu na fore ?? uz druha tema kde sa hadateneni vam to trochu trapne to tu takto riesit ....
//EDIT sorry..ale my sa tu nehadame.nepisem na jej odkazy alebo tak.proste reagujem na vase dotazy. a meniny som mal pocas nasho chodenia..aj som jej to pripomenul a nic..nenapadlo ju sa ospravedlnit a zablahozelat...
-
Shark NX
Addict
Suhlasim zo Slavom ... uz v dvoch temach ste sa tu hadali ... slecna ty si nejako pocvic nervy lebo ti veeeelmi lahko praskaju ...
K teme JohnyB aj mne sa to raz stalo ale ked jej kamaratky pripomenuli ze mam meniny tak dosla za mnou ospravedlnovala sa mi ze zabudla ... a vynahradila mi to krasnym vecerom ... Je to hlavne o druhej strane
K teme JohnyB aj mne sa to raz stalo ale ked jej kamaratky pripomenuli ze mam meniny tak dosla za mnou ospravedlnovala sa mi ze zabudla ... a vynahradila mi to krasnym vecerom ... Je to hlavne o druhej strane
-
p4ra
Redeemer
Hotova e-drama. Keep going.
Co sa tyka tvojho problemu. Neviem, ked uz by som s niekym neviem, ako nevychadzal a predsalen mu nieco kupim na meniny, tak vypotim aspon to, ze vsetko naj. k meninam. Dievca by sa malo zamysliet nad tym, ze to co spravila ti mozno ublizilo viac, ako keby nespravila vobec nic.
Co sa tyka tvojho problemu. Neviem, ked uz by som s niekym neviem, ako nevychadzal a predsalen mu nieco kupim na meniny, tak vypotim aspon to, ze vsetko naj. k meninam. Dievca by sa malo zamysliet nad tym, ze to co spravila ti mozno ublizilo viac, ako keby nespravila vobec nic.
asi tak ... a v tom pripade moze byt ze to dievca to urobilo aj umyselne (neviem mozno sa mylim nevidim jej do hlavyp4ra napísal:Co sa tyka tvojho problemu. Neviem, ked uz by som s niekym neviem, ako nevychadzal a predsalen mu nieco kupim na meniny, tak vypotim aspon to, ze vsetko naj. k meninam. Dievca by sa malo zamysliet nad tym, ze to co spravila ti mozno ublizilo viac, ako keby nespravila vobec nic.
Kto by Ťa už chcel , keď brýzgaš ako stará k**** ?15melissa15 napísal:no boze....tak ale vy sa takyyy koko......rozumiete ako to je do pi...my sme sa dohodli ze ked budeme sami tak mu zablahozelam lebo tak je to naj (rodicia su straromodny na taketo):roll: ale dako sa na to pozabudlo...a boli ine pekne veci...aj ked sme sa prave dnes rozisli na dobro...
treba sa zamyslieť , chovať sa ako žena a všetko bude kde má byť
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
no podla mna preberas z nicoho nic ste sa obaja zjavili na fore .. nahoda ?? nemyslim ...a podla mna sa tu uz moc neni co vyjadritJohnyB napísal:OMG ...dal som temu..tak sa vyjadri...ja tu s nou nic nepreberam LoL