Zabudol na vas priatel/priatelka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Zabudol na vas priatel/priatelka

Príspevok od používateľa JohnyB »

Stalo sa vam toto?Mate meniny a ste so svojou polovickou.A zabudne vam zablahozelat.Dostanete darcek ale nic viac.Ziadne mile slova.Len tak vam to da.Ak sa vam to stalo ako ste reagovali???A este k tomu vam hovori o chlapcoch v den ked mate sviatok...ze toho poznam a tak... :?
i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

vsetko najlepsie k meninam :P
k veci...mal si hned zareagovat asi takto:"len mi das darcek bez ziadnych slov?pff, pekne od teba..." (to by som spravil ja:_) ,pridal by som k tomu aj taky lahky usmev)
a to vazne NIC nepovedala k tomu? len sa na teba pozerala a dala ti ho? to co je ? :)
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Prisiel som k nim a bolo to vsetko na stole.A nic viac.Ani podatie ruky nic.. :(
15melissa15
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 15melissa15 »

:twisted: no boze....tak ale vy sa takyyy koko......rozumiete ako to je do pi...my sme sa dohodli ze ked budeme sami tak mu zablahozelam lebo tak je to naj (rodicia su straromodny na taketo):roll: ale dako sa na to pozabudlo...a boli ine pekne veci...aj ked sme sa prave dnes rozisli na dobro.... :cry: :evil: ....
//erytrocyt: slečna, tak krásne si nám vynadala...uži si príjemné prostredie našej väznice počas 2 dní.
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Nie nestalo sa mi to, vzdy povedal aspon ,,na" alebo ,tu mas'... A myslim, ze u Vas sa problem nabaloval na problem, preto to bolo tak. Riesit taketo veci na hojku, ked ste tu obaja je hlupe. :)
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

15melissa15 napísal:my sme sa dohodli ze ked budeme sami tak mu zablahozelam lebo tak je to naj (rodicia su straromodny na taketo):roll: ale dako sa na to pozabudlo...
No prepac ale jedna tema bola o nadavani a ani ty nie si svata :?
A dalsia vec skus si predstavit ze by to bolo opacne... on by zabudol na teba... mozem sa stavit ze by si mu to dala trpko pocitit co spravil
JohnyB
Light Expert
Light Expert

Vraj je to nic podla nej.Ju by to nehnevalo. A napisala mi sms..ale co tam po sms..ked sme boli spolu nemala spominat inych (ked vie ze ziarlim a mne to vadi) v den mojich menin..mala aspon povedat dve slova..Vsetko NAJ...a nie hovorit o chlapcoch :'(
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Mna by skor zaujimalo preco si taketo veci riesite tu na fore ?? uz druha tema kde sa hadate :roll: neni vam to trochu trapne to tu takto riesit ....

A k teme : no je to dost blbe mne sa este take nestalo aby mi niejaka blizka osoba nezablahozelala ale vas problem vidim inde akosi vam to uz neklape neviem ci ste sa uz aj rozisli alebo nie ale pozri sa na to realne bud ta ma priatelka (alebo byvala priatelka ) uplne v pazi alebo si ty prilis citlivy ja mam z toho vsetkeho taky pocit ze obaja mate na to trochu iny pohlad a je otazne kto hovori kolko pravdy .... tak ci tak sa mi ani jeden z vas moc nepozda ja nic proti vam sak vas ani nepoznam ale moc podla tych par sprav mi neni ani jeden z vas sympaticky nechapem preco sa takto verejne na fore hadate kazdy ma svoju pravdu a komu ma teraz clovek verit

//edit johnyB uz som napisal aj k teme :wink: dufam ze si spokojny ... peace ..
JohnyB
Light Expert
Light Expert

slavo120 napísal:Mna by skor zaujimalo preco si taketo veci riesite tu na fore ?? uz druha tema kde sa hadate :roll: neni vam to trochu trapne to tu takto riesit ....
Pam Mudri...ja sa tu s nou nehadam..dal som temu a tak napis k teme alebo sa nevyjadruj..mna len zaujima ako by ste vy reagovali..alebo ci sa vam to stalo...

//EDIT sorry..ale my sa tu nehadame.nepisem na jej odkazy alebo tak.proste reagujem na vase dotazy. a meniny som mal pocas nasho chodenia..aj som jej to pripomenul a nic..nenapadlo ju sa ospravedlnit a zablahozelat...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Suhlasim zo Slavom ... uz v dvoch temach ste sa tu hadali ... slecna ty si nejako pocvic nervy lebo ti veeeelmi lahko praskaju ...
K teme JohnyB aj mne sa to raz stalo ale ked jej kamaratky pripomenuli ze mam meniny tak dosla za mnou ospravedlnovala sa mi ze zabudla ... a vynahradila mi to krasnym vecerom ... Je to hlavne o druhej strane :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

JohnyB: Správaj sa voči ostatným slušne, pretože ťa pošlem schladiť si hlavu k tvojej priateľke(?).
JohnyB
Light Expert
Light Expert

erytrocyt napísal:JohnyB: Správaj sa voči ostatným slušne, pretože ťa pošlem schladiť si hlavu k tvojej priateľke(?).
ale ja sa tu s nou nehadam tak nak pise k teme...aj ona napisala svoj nazor..a ziadna hadka tu neni...cize nak nepise od brucha..ale k veci..ci sa mu to stalo..
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Hotova e-drama. Keep going.

Co sa tyka tvojho problemu. Neviem, ked uz by som s niekym neviem, ako nevychadzal a predsalen mu nieco kupim na meniny, tak vypotim aspon to, ze vsetko naj. k meninam. Dievca by sa malo zamysliet nad tym, ze to co spravila ti mozno ublizilo viac, ako keby nespravila vobec nic.
slavo120
Professional
Professional

p4ra napísal:Co sa tyka tvojho problemu. Neviem, ked uz by som s niekym neviem, ako nevychadzal a predsalen mu nieco kupim na meniny, tak vypotim aspon to, ze vsetko naj. k meninam. Dievca by sa malo zamysliet nad tym, ze to co spravila ti mozno ublizilo viac, ako keby nespravila vobec nic.
asi tak ... a v tom pripade moze byt ze to dievca to urobilo aj umyselne (neviem mozno sa mylim nevidim jej do hlavy :D ) tak ci tak to nebolo od nej pekne to ti povedia vsetci ale uz sa stalo nijak to teraz nezmenis a teraz je len na vas oboch ci uzavriete primerie alebo budete na noze ... ja drzim palce ale baba je zatata a asi dost tvrdohlava povaha :D ale mozno dajak este prekusnes tie lady aspon by ste sa mohli zmierit ked uz nic ine
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

15melissa15 napísal::twisted: no boze....tak ale vy sa takyyy koko......rozumiete ako to je do pi...my sme sa dohodli ze ked budeme sami tak mu zablahozelam lebo tak je to naj (rodicia su straromodny na taketo):roll: ale dako sa na to pozabudlo...a boli ine pekne veci...aj ked sme sa prave dnes rozisli na dobro...
Kto by Ťa už chcel , keď brýzgaš ako stará k**** ?
treba sa zamyslieť , chovať sa ako žena a všetko bude kde má byť :aasmile23:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Slecna, tu sice vsetkym vynadala....ale zase vysvetlila ako to bolo...ale myslim,ze by ste si tento problem mali riesit niekde inde.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

lock nic viac akoze mne sa zda byt cely parik nejaky agresivny voci ostatnym ludom na fore :lol: nic v zlom ale
JohnyB
Light Expert
Light Expert

INDIGOcorp. napísal:lock nic viac akoze mne sa zda byt cely parik nejaky agresivny voci ostatnym ludom na fore :lol: nic v zlom ale
OMG ...dal som temu..tak sa vyjadri...ja tu s nou nic nepreberam LoL
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

JohnyB napísal:OMG ...dal som temu..tak sa vyjadri...ja tu s nou nic nepreberam LoL
Ale ona s tebou hej....A ked jej chces nieco vysvetlit, tak chod za nou a vysvetli jej to oci...a ked to nepochopi, tak to nema zmysel...
slavo120
Professional
Professional

JohnyB napísal:OMG ...dal som temu..tak sa vyjadri...ja tu s nou nic nepreberam LoL
no podla mna preberas z nicoho nic ste sa obaja zjavili na fore .. nahoda ?? nemyslim ...a podla mna sa tu uz moc neni co vyjadrit :D .... tak co bud si ty prilis urazeny a nebolo to uplne tak alebo je ta baba riadna bestia :D ... ja by som povedal ze z kazdeho trochu tak ci tak ste asi na noze aaa jeden horsi ako druhi neviem ci najdete kompromis
Napísať odpoveď