co si o nom myslite ??? uz len to ze sa odvazil ist do tej sutaze ... lebo je na nom vidiet no aj ako sam vravel ze bol skor "outsider" ...no asi sa mu to oplatilo
podla mna KLOBUK DOLE pred nim ...
To by sme najskôr museli mať tú kráľovnúp4ra napísal:K celej sutazi, neviem preco aj na Slovensku nemame nieco take, ale len Superstar. Tam sa mohol prihlasit kazdy s talentom pre nieco. Malo to uroven a hlavne vitaz spieval pred kralovnou.
Presne tak ...ades napísal:suhlasim s p4ro-m. malo by vzniknut nieco, co naozaj umozni ukazat talent. nie nieco ako superstar, kde musi mat clovek nad 15 (co je inak vcelku logicke, hlas sa vyvija) a kde odpisu cloveka nad urcity vek, aj keby to bol john lennonsom zvedavy, ako by sa tvarili ludia tu (najma mladi), keby niekto zacal spievat operne arie, mohol by byt hocako dobry, ale nebol by to rap ani pop a tym by bol out... btw predseda poroty nebol nahodou aj v americkej superstar?
mna to tiez najprv napadlo, ale potom som si spomenul, ze uz som to videlHarun napísal:ale ked som videl nazov temy tak som myslel ze je rec o Kambodzskom diktatorovi Pol Pot-ovi