paul pott - a star is born

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
p4oLO
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

paul pott - a star is born

Príspevok od používateľa p4oLO »

co si o nom myslite ??? uz len to ze sa odvazil ist do tej sutaze ... lebo je na nom vidiet no aj ako sam vravel ze bol skor "outsider" ...no asi sa mu to oplatilo :D
podla mna KLOBUK DOLE pred nim ... :aasmile29: :aasmile29::aasmile29:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Ked som to videl prvy krat na bleskovkach, isli mi zimomriavky po chrbte :oops:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dost cool chlapik :) .moja matka je z neho hotova.si pozera jeho videa na bleskovkach 5 krat denne :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

citas mi myslienky, prave som takuto temu chcel zalozit :) ja som ho videl na http://pavel.blog.sme.sk/c/101199/Ked-o ... o-oci.html a mal som co robit, aby som sa udrzal :oops: myslim ze tu nie je o com, snad len pocuvat a nechat sa unasat skvelym vykonom. a zimomriavky mam aj ked ho vidim snad stykrat
p4oLO
Amateur
Amateur

jj je to proste boss :D ... ked som to videl prvy krat tak som sa musel velmi snazit aby som udrzal slzy :)

aka malickost a ako potesi ...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Všetkým to absolútne natrel.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne to asi tyzden dozadu ukazal kolega. Tiez, ako vy hore - zimomriavky po tele zakazdym, ked som to pocul. Necakal som nic take. Uprimne, ked som ho videl, som si povedal: Paneboze, co mi tento zase poslal?, ale ked zacal spievat - onemel som.

K celej sutazi, neviem preco aj na Slovensku nemame nieco take, ale len Superstar. Tam sa mohol prihlasit kazdy s talentom pre nieco. Malo to uroven a hlavne vitaz spieval pred kralovnou.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

rozhodne ziaden krasavec, ale ma zlato v hrdle ;)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Je tomu pár dní čo som videl toto video. Keď som to pozeral prvý krát, mal som pocit, že to bude jeden z víťazov "hviezdnej roty".
Ale keď začal spievať, nechápal som. To čo som počul bolo to posledné čo som čakal.
Nemám na toho človeka slov, dúfam že jeho hviezda nevyhasne tak rýchlo ako sa zapálila...
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

p4ra napísal:K celej sutazi, neviem preco aj na Slovensku nemame nieco take, ale len Superstar. Tam sa mohol prihlasit kazdy s talentom pre nieco. Malo to uroven a hlavne vitaz spieval pred kralovnou.
To by sme najskôr museli mať tú kráľovnú :D

Inak aj mne sa samozrejme to video páčilo, spieva naozaj super, ale na druhej strane klobúk dole aj pred réžiou/strihom, spravili to šikovne a jednotlivé zábery fakt hrajú na city (opakujem, nič to nemení na tom že chlapík spieva super, ale pri týchto talent-shows je dôležité pripomenúť "editing" ) 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

LLucia, to je jedno, tak nech spieva pred prezidentom. Tu nejde o to pred kym bude spievat, ale o to, ze by sa tu mala spravit globalna talentova show pre sirsie masy.
ades
Guru
Guru

suhlasim s p4ro-m. malo by vzniknut nieco, co naozaj umozni ukazat talent. nie nieco ako superstar, kde musi mat clovek nad 15 (co je inak vcelku logicke, hlas sa vyvija) a kde odpisu cloveka nad urcity vek, aj keby to bol john lennon :roll: som zvedavy, ako by sa tvarili ludia tu (najma mladi), keby niekto zacal spievat operne arie, mohol by byt hocako dobry, ale nebol by to rap ani pop a tym by bol out... btw predseda poroty nebol nahodou aj v americkej superstar?
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

páčilo sa mi, keď zožal standing ovation, keď sa ešte aj Simon Cowell postavil a hentá porotkyňa, neviem, ako sa volá, pustila slzu, dve...ten človek jednoducho prekvapil na celej čiare. dokonalé...nemám slov, keď sa pozerám na jeho výstupy. Keď to vždy nejako rozbalí, tak tam nie je o čom.
Designer
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Designer »

ades napísal:suhlasim s p4ro-m. malo by vzniknut nieco, co naozaj umozni ukazat talent. nie nieco ako superstar, kde musi mat clovek nad 15 (co je inak vcelku logicke, hlas sa vyvija) a kde odpisu cloveka nad urcity vek, aj keby to bol john lennon :roll: som zvedavy, ako by sa tvarili ludia tu (najma mladi), keby niekto zacal spievat operne arie, mohol by byt hocako dobry, ale nebol by to rap ani pop a tym by bol out... btw predseda poroty nebol nahodou aj v americkej superstar?
Presne tak ...
Oni by mu povedali ze tu nato nie je sutaz takze nepostupuje dalej a mohol by byt hociako dobry ...
Ale samozrejme ze by ho videla masa ludi takze by dostal nejake ponuky !!!
BTW ades mas pravdu bol v americkej superstar .
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Akože s každym kto ho robil outsidrom by si mohol teraz kludne vytreť ryt.Nandal im to! Vazny respekt mu :)
p4oLO
Amateur
Amateur

presne takato sutaz by sa aj nam zisla namiesto debilnych mojsejovcov, vyvolenych a inych somarin ... a ta sutaz sa vola "Britainˇs(Americaˇs) got talent"
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no zasa nas niekto presvedcil ze nemame sudit podla obalu ..nemusel nas ale az tak zahanbit :lol:
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

spieval nadherne, take zimomriavky sm davno nemal :shock:
ale ked som videl nazov temy tak som myslel ze je rec o Kambodzskom diktatorovy Pol Pot-ovi :oops:
ades
Guru
Guru

Harun napísal:ale ked som videl nazov temy tak som myslel ze je rec o Kambodzskom diktatorovi Pol Pot-ovi :oops:
mna to tiez najprv napadlo, ale potom som si spomenul, ze uz som to videl :D inak ked si pozriete zabery z vyhlasovania vysledkov vo finale, tak tam vidite, ze ti ludia vobec nezapadaju to ramca slovenskych superstar a podobne: sami "obycajni", u nas to musia byt mladi pritazlivi ludia, pripadne ludia s pohnutou minulostou, kriminal vitany, max 25 rokov. skoda reci
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Napísať odpoveď