NHL (aktualne)

O športe...
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Zednik ide na floridu uvidime ci uz davo zahra lebo tato sezona sa mu nepodarila
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

S tým Zedníkom máš celkom pravdu, ale na jeho obhajobu je potrebné povedať, že bol dosť často počas sezony zranený a hral stále s inými hráčmi v útoku vo Washingtone.
Niektoré jeho zápasy som videl na Galaxie-Sport a musím povedať, že hral s chuťou.

Čo hovoríte na prestup M. Handzúša a L. Nagya do Los Angeles
už aj v L. A. Kings máme kvarteto hráčov.

Pomôžu mužstvu?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

J.O.S.E napísal:Čo hovoríte na prestup M. Handzúša a L. Nagya do Los Angeles
už aj v L. A. Kings máme kvarteto hráčov.

Pomôžu mužstvu?
No Handzus by mal pomoct, lebo hra dobre najma v oslabeniach...ale neviem, ci budu hrat vsetci styria, to by sa najskor musel dostat Dravecky do muzstva a Visnovsky podpisat zmluvu...
J.O.S.E
King
King

správa

Sagittarius napísal:No Handzus by mal pomoct, lebo hra dobre najma v oslabeniach...ale neviem, ci budu hrat vsetci styria, to by sa najskor musel dostat Dravecky do muzstva a Visnovsky podpisat zmluvu...
Si myslím, že aj Laco Nagy bude určite prínosom, pretože on má dobré myslenie a najmä pekné prihrávky dáva a tak by sa mohol popri nom zviesť Anže Kopitar, prípadne Alex Frolov.

je však pravdou, že bude nevyhnutné aby boli obaja zdraví po celú sezonu a príjemne by ma prekvapil aj Dravecký keby si zahral v prvom mužstve L. A.

som niekde na internete čital, že fanúšikovia Colorada by si priali výmenu:
L. Višnovský a D. Armstrong za Jose Theodora a Kurta Sauera a to by sa mi celkom páčila takáto výmena, pretože fandím Coloradu.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa Peky05 »

J.O.S.E napísal:Si myslím, že aj Laco Nagy bude určite prínosom, pretože on má dobré myslenie a najmä pekné prihrávky dáva a tak by sa mohol popri nom zviesť Anže Kopitar, prípadne Alex Frolov.

je však pravdou, že bude nevyhnutné aby boli obaja zdraví po celú sezonu a príjemne by ma prekvapil aj Dravecký keby si zahral v prvom mužstve L. A.

som niekde na internete čital, že fanúšikovia Colorada by si priali výmenu:
L. Višnovský a D. Armstrong za Jose Theodora a Kurta Sauera a to by sa mi celkom páčila takáto výmena, pretože fandím Coloradu.
pochybujem ze vymenia visnovskeho lebo hra posledne roky velmi dobre a theodora podla mna vymenia aby si zachytal ked ja Budaj uz jednotkou
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

v LA sa vyjadrili ze okolo Višňu a Kopitara chcu stavat tym do buducna

Anaheim sa kvalitne posilnuje - Schneider, Bertuzzi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Do LA to ma namierene Handzus, co bude urcite velka posila, pomoct by mal aj Nagy ale neviem, neviem, ci to bude LA stacit, pretoze vysledky za posledne roky su dost biedne.
J.O.S.E
King
King

Re: správa

Peky05 napísal:pochybujem ze vymenia visnovskeho lebo hra posledne roky velmi dobre a theodora podla mna vymenia aby si zachytal ked ja Budaj uz jednotkou
Theodora určite chcú vymeniť ale problém je že ma zmluvu na cca 5-6 mil. USD. a toto zvezuje generalnemu manažérovi Francoisovi Gigueremu ruky, pretože nikto nechce takého brankara a ja sa ani nečudujem ale pravdou je že Colorado by si za 5-6 mil.USD mohlo zaobstarať dalšieho výborneho hráča.
J.O.S.E
King
King

správa

Hojko napísal: Do LA to ma namierene Handzus, co bude urcite velka posila, pomoct by mal aj Nagy ale neviem, neviem, ci to bude LA stacit, pretoze vysledky za posledne roky su dost biedne.

Súhlasím s tebou, je otázne či im to pomôže pretože jedná lastovička leto nerobí ale chcem tomu veriť. Musim podotknúť, že L.A. dostávalo veľa golov v oslabeniach a teraz tam majú výborného Preissinga, ktorý patril v hodnotení plus/mínus v minulej sezone medzi najlepších v lige, dnes angažovali Brada Stuarta, ktorý ma vytvoriť dvojičku s Višnovským a navyše majú aj výborneho centra v podobe Handzuša ktorý dokáže v dôležitých okamihoch vyhrávať buly /je na tom jeden z najlepších v NHL/.
v útoku majú ešte mladých hráčov A. Frolov, L. Nagy, A. Kopitar a pribudol aj skúsený Kyle Calder, ktorý absolvoval výbornú sezonu v drese Detroitu.

Tipujem, že L. A. môže byť čierným konom budúceho ročníka NHL. Majú na to predpoklady avšak ich slabinou vyzera byť branskársky post. V minulej sezone museli angažovať S. Burkeho, ktorý už má po 40-tke, pretože ostatní brankári riadne vyhoreli.
J.O.S.E
King
King

správa

15. júl sa blíži a s ním aj arbitráž, v ktorej sú aj dvaja Slováci:

http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view ... 082&flag=7
J.O.S.E
King
King

správa

Sheldon Souray ide na 5 rokov do Edmontonu Oilers!!!:o

Myslíte si, že to pomôže defenzíve Oilers?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

To ma nezaujima, skor to, ze Visnovsky podpisal s LA. Ale LA je na tom dost zle a tam by v prvom rade potrebovali kvalitnejsieho brankara a este aspon dvoch dobrych obrancov, aby nieco zahrali.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

LA

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

budete vidiet ze LA zahra v novej sezone nad vsetky ocakavania....ja im verim
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:To ma nezaujima, skor to, ze Visnovsky podpisal s LA. Ale LA je na tom dost zle a tam by v prvom rade potrebovali kvalitnejsieho brankara a este aspon dvoch dobrych obrancov, aby nieco zahrali.
Zober si to ako sa zachovali pred dvoma rokmi voči Hossovi - tiež s nim Ottawa uzavrela zmluvu a hned nato ho vymenila do Atlanty. Si myslím, že aj Višnovsky tak môže obstať ked príde do L. A. adekvátna ponuka na transfer. A súhlasím s tebou, že potrebujú dobrého brankára, pretože inkasovali príliž veľa golov a do obrany len tak mimochodom angažovali už Brada Stuarta z Bostonu a Toma Preissinga s Ottawy - tí dvaja sú veľmi kvalitní obrancovia, čiže defenzíva je dosť dobrá aspon naoko.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E: Nemyslim si, ze prave Visnovskeho, ktory patri k najlepsim obrancom ligy by bol v hladaciku na vymenu, pretoze tak kvalitneho obrancu asi tazko zozenu. V prvom rade potrebuju posilnit obranu a brankara, ale vymnou Visnovskeho by len stratili.
J.O.S.E
King
King

hojko napísal:J.O.S.E: Nemyslim si, ze prave Visnovskeho, ktory patri k najlepsim obrancom ligy by bol v hladaciku na vymenu, pretoze tak kvalitneho obrancu asi tazko zozenu. V prvom rade potrebuju posilnit obranu a brankara, ale vymnou Visnovskeho by len stratili.
To je určite správny názor, ale aj Hossa v Ottawe bol nenahraditeľný a pozri sa nato, že Dany Heatley ho nahradil a dovolim si tvrdiť, že vytvoril s Alfredssonom a Spezzom úderný útok, ktorý ťahal Ottawu do finále a až tam podľahli Anaheimu.
Višnovský vynika svojou kondíciou, rýchlosťou, a ma výbornú strelu ale nikto nie je nenahraditeľný. Stať sa môže všetko, ale o tom môžme len diskutovať. Koho by si ty odporučil na post brankára L. A. - som si prezeral stránku nhl.cz a tam je také zaujimave hlasovanie o voľných brankároch. L. A. by sa podľa mna hodili bud Alex Auld alebo David Aebischer. - teda aspon podľa mna.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Bol, v NHL je vela kvalitnych utocnikov a vela sa ich rodi, staci si pozriet draft, kolko kvalitnych hracov z Ruska, Skandinavie alebo z USA ci Kanady sa kazdorocne na drafte objavi. Vacsina draftovanych hracov su utocnici, ktori dokazi prejst aj cez skusenych obrancov a dokazu sa rovnat hracom, ktori maju odohratych 15 sezon v NHL. Z tych poslednych moze byt prikladom Crosby, Ovechkin, Malkin, Stastny a podobne...
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:Bol, v NHL je vela kvalitnych utocnikov a vela sa ich rodi, staci si pozriet draft, kolko kvalitnych hracov z Ruska, Skandinavie alebo z USA ci Kanady sa kazdorocne na drafte objavi. Vacsina draftovanych hracov su utocnici, ktori dokazi prejst aj cez skusenych obrancov a dokazu sa rovnat hracom, ktori maju odohratych 15 sezon v NHL. Z tych poslednych moze byt prikladom Crosby, Ovechkin, Malkin, Stastny a podobne...
Žiaľ len pre naše farby draft 2007 absolutne nevyšiel, treba povedať, že naljepšie draftovaní hráči sú jednoznačne Kanadania a Ámeričania, a z Europy sa im dokáže rovnať iba ruska škola. Dnes už mnohí hráči starší ako 30 rokov nestíhajú na tých mladších česť výnimkam ako Joe Sakic a pod.
Šťastneho, Malkina by som nehádzal do jedného vreca s Crosbym a Oveckhinom, pretože Šťastný a Malkin majú najťažšiu pozíciu zo všetkých hráčov v NHL - totižto musia dokázať, že ta prvá sezona nebola náhodná a musi a zopakovať vykony z predchádzajúceho ročnika - latku si nastavili veľmi vysoko najma Malkin, ktorý mal priemer po skončení sezony bod na zápas a Šťastný vytvoril nováčikovský rekord v dlžke zápasov v ktorých dosiahol aspon bod na zápas a najma pri Šťastnom to podľa mna bude veľmi ťažke aj ked ja mu veľmi fandím a chcel som aby získal Calder Trophy on.
J.O.S.E
King
King

správa

David Aebischer podpísal Phoenixu na 1 rok.

V prestupovom období ma momentálne potešilo to, že do Colorada Avalanche ide Jeff Jillson /skúsený obranca, ktorý ma za sebou pôsobeneie v Bostone, Buffale/ a príchod tvrdého muža Dalea Purintona/ pôsobil v NY RAngers, ten strávy pravdepodobne sezonu iba na farme a v prvom mužstve si nezahra bitkárov tam je dosť - Ian Laperriere a Scott Parker - to vystačí./ :) :shock: :oops:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Co tam po Aebischerovi, za ten rok sa mozno nestihne ani len rozchytat :D Radsej by uz mohol moj oblubeny klub Anaheim posilnit, aj ked asi ani netreba, ale tak preventivne by sa zislo :) Skor ma zaujima posilnenie obrany LA, ale zatial sa nic nedeje.
Napísať odpoveď