NHL (aktualne)
S tým Zedníkom máš celkom pravdu, ale na jeho obhajobu je potrebné povedať, že bol dosť často počas sezony zranený a hral stále s inými hráčmi v útoku vo Washingtone.
Niektoré jeho zápasy som videl na Galaxie-Sport a musím povedať, že hral s chuťou.
Čo hovoríte na prestup M. Handzúša a L. Nagya do Los Angeles
už aj v L. A. Kings máme kvarteto hráčov.
Pomôžu mužstvu?
Niektoré jeho zápasy som videl na Galaxie-Sport a musím povedať, že hral s chuťou.
Čo hovoríte na prestup M. Handzúša a L. Nagya do Los Angeles
Pomôžu mužstvu?
-
Sagittarius
Guru
No Handzus by mal pomoct, lebo hra dobre najma v oslabeniach...ale neviem, ci budu hrat vsetci styria, to by sa najskor musel dostat Dravecky do muzstva a Visnovsky podpisat zmluvu...J.O.S.E napísal:Čo hovoríte na prestup M. Handzúša a L. Nagya do Los Angeles
Pomôžu mužstvu?
správa
Si myslím, že aj Laco Nagy bude určite prínosom, pretože on má dobré myslenie a najmä pekné prihrávky dáva a tak by sa mohol popri nom zviesť Anže Kopitar, prípadne Alex Frolov.Sagittarius napísal:No Handzus by mal pomoct, lebo hra dobre najma v oslabeniach...ale neviem, ci budu hrat vsetci styria, to by sa najskor musel dostat Dravecky do muzstva a Visnovsky podpisat zmluvu...
je však pravdou, že bude nevyhnutné aby boli obaja zdraví po celú sezonu a príjemne by ma prekvapil aj Dravecký keby si zahral v prvom mužstve L. A.
som niekde na internete čital, že fanúšikovia Colorada by si priali výmenu:
L. Višnovský a D. Armstrong za Jose Theodora a Kurta Sauera a to by sa mi celkom páčila takáto výmena, pretože fandím Coloradu.
Re: správa
pochybujem ze vymenia visnovskeho lebo hra posledne roky velmi dobre a theodora podla mna vymenia aby si zachytal ked ja Budaj uz jednotkouJ.O.S.E napísal:Si myslím, že aj Laco Nagy bude určite prínosom, pretože on má dobré myslenie a najmä pekné prihrávky dáva a tak by sa mohol popri nom zviesť Anže Kopitar, prípadne Alex Frolov.
je však pravdou, že bude nevyhnutné aby boli obaja zdraví po celú sezonu a príjemne by ma prekvapil aj Dravecký keby si zahral v prvom mužstve L. A.
som niekde na internete čital, že fanúšikovia Colorada by si priali výmenu:
L. Višnovský a D. Armstrong za Jose Theodora a Kurta Sauera a to by sa mi celkom páčila takáto výmena, pretože fandím Coloradu.
Re: správa
Theodora určite chcú vymeniť ale problém je že ma zmluvu na cca 5-6 mil. USD. a toto zvezuje generalnemu manažérovi Francoisovi Gigueremu ruky, pretože nikto nechce takého brankara a ja sa ani nečudujem ale pravdou je že Colorado by si za 5-6 mil.USD mohlo zaobstarať dalšieho výborneho hráča.Peky05 napísal:pochybujem ze vymenia visnovskeho lebo hra posledne roky velmi dobre a theodora podla mna vymenia aby si zachytal ked ja Budaj uz jednotkou
správa
Hojko napísal: Do LA to ma namierene Handzus, co bude urcite velka posila, pomoct by mal aj Nagy ale neviem, neviem, ci to bude LA stacit, pretoze vysledky za posledne roky su dost biedne.
Súhlasím s tebou, je otázne či im to pomôže pretože jedná lastovička leto nerobí ale chcem tomu veriť. Musim podotknúť, že L.A. dostávalo veľa golov v oslabeniach a teraz tam majú výborného Preissinga, ktorý patril v hodnotení plus/mínus v minulej sezone medzi najlepších v lige, dnes angažovali Brada Stuarta, ktorý ma vytvoriť dvojičku s Višnovským a navyše majú aj výborneho centra v podobe Handzuša ktorý dokáže v dôležitých okamihoch vyhrávať buly /je na tom jeden z najlepších v NHL/.
v útoku majú ešte mladých hráčov A. Frolov, L. Nagy, A. Kopitar a pribudol aj skúsený Kyle Calder, ktorý absolvoval výbornú sezonu v drese Detroitu.
Tipujem, že L. A. môže byť čierným konom budúceho ročníka NHL. Majú na to predpoklady avšak ich slabinou vyzera byť branskársky post. V minulej sezone museli angažovať S. Burkeho, ktorý už má po 40-tke, pretože ostatní brankári riadne vyhoreli.
Súhlasím s tebou, je otázne či im to pomôže pretože jedná lastovička leto nerobí ale chcem tomu veriť. Musim podotknúť, že L.A. dostávalo veľa golov v oslabeniach a teraz tam majú výborného Preissinga, ktorý patril v hodnotení plus/mínus v minulej sezone medzi najlepších v lige, dnes angažovali Brada Stuarta, ktorý ma vytvoriť dvojičku s Višnovským a navyše majú aj výborneho centra v podobe Handzuša ktorý dokáže v dôležitých okamihoch vyhrávať buly /je na tom jeden z najlepších v NHL/.
v útoku majú ešte mladých hráčov A. Frolov, L. Nagy, A. Kopitar a pribudol aj skúsený Kyle Calder, ktorý absolvoval výbornú sezonu v drese Detroitu.
Tipujem, že L. A. môže byť čierným konom budúceho ročníka NHL. Majú na to predpoklady avšak ich slabinou vyzera byť branskársky post. V minulej sezone museli angažovať S. Burkeho, ktorý už má po 40-tke, pretože ostatní brankári riadne vyhoreli.
správa
15. júl sa blíži a s ním aj arbitráž, v ktorej sú aj dvaja Slováci:
http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view ... 082&flag=7
http://www.nhl.cz/index.php?lng=CZ&view ... 082&flag=7
správa
Zober si to ako sa zachovali pred dvoma rokmi voči Hossovi - tiež s nim Ottawa uzavrela zmluvu a hned nato ho vymenila do Atlanty. Si myslím, že aj Višnovsky tak môže obstať ked príde do L. A. adekvátna ponuka na transfer. A súhlasím s tebou, že potrebujú dobrého brankára, pretože inkasovali príliž veľa golov a do obrany len tak mimochodom angažovali už Brada Stuarta z Bostonu a Toma Preissinga s Ottawy - tí dvaja sú veľmi kvalitní obrancovia, čiže defenzíva je dosť dobrá aspon naoko.hojko napísal:To ma nezaujima, skor to, ze Visnovsky podpisal s LA. Ale LA je na tom dost zle a tam by v prvom rade potrebovali kvalitnejsieho brankara a este aspon dvoch dobrych obrancov, aby nieco zahrali.
To je určite správny názor, ale aj Hossa v Ottawe bol nenahraditeľný a pozri sa nato, že Dany Heatley ho nahradil a dovolim si tvrdiť, že vytvoril s Alfredssonom a Spezzom úderný útok, ktorý ťahal Ottawu do finále a až tam podľahli Anaheimu.hojko napísal:J.O.S.E: Nemyslim si, ze prave Visnovskeho, ktory patri k najlepsim obrancom ligy by bol v hladaciku na vymenu, pretoze tak kvalitneho obrancu asi tazko zozenu. V prvom rade potrebuju posilnit obranu a brankara, ale vymnou Visnovskeho by len stratili.
Višnovský vynika svojou kondíciou, rýchlosťou, a ma výbornú strelu ale nikto nie je nenahraditeľný. Stať sa môže všetko, ale o tom môžme len diskutovať. Koho by si ty odporučil na post brankára L. A. - som si prezeral stránku nhl.cz a tam je také zaujimave hlasovanie o voľných brankároch. L. A. by sa podľa mna hodili bud Alex Auld alebo David Aebischer. - teda aspon podľa mna.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Bol, v NHL je vela kvalitnych utocnikov a vela sa ich rodi, staci si pozriet draft, kolko kvalitnych hracov z Ruska, Skandinavie alebo z USA ci Kanady sa kazdorocne na drafte objavi. Vacsina draftovanych hracov su utocnici, ktori dokazi prejst aj cez skusenych obrancov a dokazu sa rovnat hracom, ktori maju odohratych 15 sezon v NHL. Z tych poslednych moze byt prikladom Crosby, Ovechkin, Malkin, Stastny a podobne...
správa
Žiaľ len pre naše farby draft 2007 absolutne nevyšiel, treba povedať, že naljepšie draftovaní hráči sú jednoznačne Kanadania a Ámeričania, a z Europy sa im dokáže rovnať iba ruska škola. Dnes už mnohí hráči starší ako 30 rokov nestíhajú na tých mladších česť výnimkam ako Joe Sakic a pod.hojko napísal:Bol, v NHL je vela kvalitnych utocnikov a vela sa ich rodi, staci si pozriet draft, kolko kvalitnych hracov z Ruska, Skandinavie alebo z USA ci Kanady sa kazdorocne na drafte objavi. Vacsina draftovanych hracov su utocnici, ktori dokazi prejst aj cez skusenych obrancov a dokazu sa rovnat hracom, ktori maju odohratych 15 sezon v NHL. Z tych poslednych moze byt prikladom Crosby, Ovechkin, Malkin, Stastny a podobne...
Šťastneho, Malkina by som nehádzal do jedného vreca s Crosbym a Oveckhinom, pretože Šťastný a Malkin majú najťažšiu pozíciu zo všetkých hráčov v NHL - totižto musia dokázať, že ta prvá sezona nebola náhodná a musi a zopakovať vykony z predchádzajúceho ročnika - latku si nastavili veľmi vysoko najma Malkin, ktorý mal priemer po skončení sezony bod na zápas a Šťastný vytvoril nováčikovský rekord v dlžke zápasov v ktorých dosiahol aspon bod na zápas a najma pri Šťastnom to podľa mna bude veľmi ťažke aj ked ja mu veľmi fandím a chcel som aby získal Calder Trophy on.
správa
David Aebischer podpísal Phoenixu na 1 rok.
V prestupovom období ma momentálne potešilo to, že do Colorada Avalanche ide Jeff Jillson /skúsený obranca, ktorý ma za sebou pôsobeneie v Bostone, Buffale/ a príchod tvrdého muža Dalea Purintona/ pôsobil v NY RAngers, ten strávy pravdepodobne sezonu iba na farme a v prvom mužstve si nezahra bitkárov tam je dosť - Ian Laperriere a Scott Parker - to vystačí./

V prestupovom období ma momentálne potešilo to, že do Colorada Avalanche ide Jeff Jillson /skúsený obranca, ktorý ma za sebou pôsobeneie v Bostone, Buffale/ a príchod tvrdého muža Dalea Purintona/ pôsobil v NY RAngers, ten strávy pravdepodobne sezonu iba na farme a v prvom mužstve si nezahra bitkárov tam je dosť - Ian Laperriere a Scott Parker - to vystačí./