2 Hojko a spol : určite by som od sfilmovaných hier veľa nečakal ale pozrel by som si to ako oddychovku sem - tam dobrý akčák nezaškodí .
Akú počítačovú hru by ste radi videli sfilmovanú?
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dejovo je výborná hra Legacy of kain - všetky časti určite by som si to pozrel . Potom Starcraft a to z dôvodu že som strašný fanda tej hry . A ohľadom warcraftu no neviem .... ja myslím žeby ma to sklamalo pretože už asi nič nemôže prekonať LOTR a iba by to asi kopčilo z jeho deja .
2 Hojko a spol : určite by som od sfilmovaných hier veľa nečakal ale pozrel by som si to ako oddychovku sem - tam dobrý akčák nezaškodí .
-
Grond
Medium Professional
http://www.pmp-consulting.com/spacenews/?s=1201SchYzo napísal:cital si ze blizzard pracuje na filme?tak to si cital dobru hovadinu
bolo to aj na inych strankach toto som narychlo nasiel
keby si detailne studoval TV oko, tak si vsimnes, ze CTcko, ci jojka ci neviem kto davali v noci serial "protiúder"- v origináli CounterStrike. a bolo to daco na sposob charlieho anjelov, ibaze charlie z celej duse neznasal teroristov tak si spravil svoju malu zasahovu jednotku a s nou zasahoval po celom svete na vlastn´päsť. Dobrý gýč, čo poviete?R1k1nko napísal:Counter strike
film by som si predstavoval asi takto : uvod ludia co budu mat nadprirodzene schopnosti sa dostanu na ostrov ....
( nieco ako mortal kombat ) a kazdy za seba bude strielat + nejake skili bude mat .... taka somarina by to bola ale boj by musel byt ako CS skok palica ... a tak...
Mafia bola dejom lepšia ako Godfather (ktorý je na imdb.com najlepší film)? A čím? Veď príbeh Mafie je jedna veľká kópia Godfathera. Pozorne si prečítaj knihu alebo pozri film a uvidíš o čom hovorím...Sovietovic napísal:a Ak môžem ešte dodať tak ešte by som chcel vidieť Mafiu sfilmovanúViem že síce je Godfather natočený ale Mafia s celým jej dejom by bola omnoho lepšia
Soráč kamarát, ale túto hovadinu som čítal aj ja. Keď niečo nevieš, tak aspoň nespamuj a nerob moderátorom zbytočnú robotu.SchYzo napísal:cital si ze blizzard pracuje na filme?tak to si cital dobru hovadinu
K veci: Nenapadá ma nič zmysluplné, Hitman bude hovadina (ten herec v traileri vyzerá akoby mal 17, navyše celý trailer bol o ratatata-bum-prísk-prásk čo do Hitmana nijak ráz nepasuje), Doom hovadina je, Far Cry a Dungeon Siege tiež, Alone in the Dark no comment, Postal a ostatné Bolloviny detto... A možno Pontifex a FreeCell by sa ujali
-
insane
Light Star
Aj take ako Lula: The sexy empire by mohla byt dobra supaSteju napísal:mám pocit že je skoro jedno akú hru by sfilmovali, len záleží na tom kto by sa toho ujal, ak nejaký schopný režisér (atď) tak by mohla byť pecka skoro každá
A teraz vazne, Mafia by mohla byt v pohodicke...potom ma napadol este niektory Splinter Cell...Keby sfilmovali jednu misiu, pridali dobry pribeh...mohlo by to byt fajn.