vekovy ideal roznych situacii
ty si paru trosicku nepochopil.. on pisal ze city su vtedy ked si zalubeni a mas moznost ako jej tu lasku dokazat ? ako ? jedine cez francuzakislanzadi napísal:Musim ti oponovat. Ty si este asi nezazil nejaku pyzamovu party ci flasu ked sa bozkavas s kamaratkou alebo kamaratom a mozem ti odprisahat ze ziadne city tam neboli, proste bohapuste bozkavanie podporene kvapkou vina
a k tym "vydlackim" akciam heh ja tieto akcie milujem ze na druhy den si nic nepamatam..
-
matushka16
Novice
- Kontaktovať používateľa:
-
miki690
Medium Professional
Taketo prispevky mam rad ... hned zaskatulkovat vsetkych co sem pisu do skupiny pocitacovych maniakov a pritom si niekto moze pomysliet to iste o tebe, takze nabuduce pouvazuj ked taketo veci vypustis . Na tomto fore som si vsimol ze takych 90% ludi su uplne normalni, taky ako hocikto iny. Kazdy ma nejake svoje problemy, ktore nevie riesit a mozno sa pohybuje v takych skupinach ludi, kde mu ani nema kto poradit a prave aj na to je toto forum. Urcite to nieje prijemne ked niekto kooli nejakemu problemu zacne zhadzovat dňtoho druheho a tvarit sa , ze je majster svetaOpak napísal:svätá pravda...pouvažujte nad sebou trochu tý čo majú už za sebou aj strednú a pomaly by mohly mať aj vysokú školu....keby ste stále nesedeli za kompom možno by ste mali o čosi viac zážitkounič proti ale 20rokov a nesexovať...proti rozumu
edit: asi si proti sebe poštvem polku uživateľou hojka ale je to tak
a teraz k teme mam 18 a tiez som nemal ani dievca ani francuzak ani sex a opredsa mi to nepripada ze je to proti rozumu... Nesedim len za compom, normalne chodim von do mesta, obcas chodim k jazeru, s kamosmi na rozne akcie ... zazitkov mam viac nez dost . A aj tak mam nazor, ze radsej so ziadnym dievcatom ako s dievcatom ktore nelubim. Urcite nie nejaku opitu ku*vu na diskoteke, v bare ... Za to ze som panic sa vobec nehambim, ani za to, ze som este so ziadnou nechodil. A 20 rokov nemat sex nieje chore , ale je to uplne normalne ked este nestretol tu pravu, nie kazdemu staci "zasunut" aby bol spokojny
-
midnight_man
Guru
pocuj opak ....nesuhlasimOpak napísal:svätá pravda...pouvažujte nad sebou trochu tý čo majú už za sebou aj strednú a pomaly by mohly mať aj vysokú školu....keby ste stále nesedeli za kompom možno by ste mali o čosi viac zážitkounič proti ale 20rokov a nesexovať...proti rozumu
edit: asi si proti sebe poštvem polku uživateľou hojka ale je to tak
no v dopleri je to zaujimave co ti tam da 16 za odprevadenie domov?.. to co kur*a za 3 litre..opak zije v takom svete jak ja.. kde kok trha blanu
tak by som to nazval..
Lenze ono sa to deli na dve skupiny : ti co beru vsetko do radu
a ti co cakaju na to prave orechove..vela ludi mi to povedalo ze prvy krat z lasky je to inak.. z lasky som to este nemal tak vam nemozem povedat..
Patrim do tej prvej skupiny nezabite ma
Lenze ono sa to deli na dve skupiny : ti co beru vsetko do radu
a ti co cakaju na to prave orechove..vela ludi mi to povedalo ze prvy krat z lasky je to inak.. z lasky som to este nemal tak vam nemozem povedat..
-
Sagittarius
Guru
Re: vekovy ideal roznych situacii
No ja:daBoss123 napísal:...
bozk: neviem, ako to mam ratat
francuzak: 17 (skoro 18 )...keby sme neboli obaja napity, tak by nic nebolo
rande: pred 2 tyzdna (nevyslo
sex: nemal
pre porovnanie mam 19 a pol.
PANNY SI NAOZAJ VÁŽIM.Matushka16 napísal: neboj sa,vzdy musi byt vsetko po prvykrat..bud skor alebo neskor,ono to pride,len to chces cas..a to,ze mas 18 a si panic? a co,ja mam 18 dajme tomu,ze za pol roka a som panna tiez ece stale.. a nehanbim sa za to..![]()
-
Shark NX
Addict
Zas tak nie ... len obrazne povedane ... ale je to mozne ... Ale poznam par Playboyov zo sidliska raz za mesiac si nasetria take 2 litre idu do Podniku tam si vychitita nejaku 15-16 ozeru ... a o 2:00-3:00 ich vidim jak si odprevadzaju nejaku tazko ozratu Mladu neplnoletu slecnu domov ... Uz par krat si ich tam niekdo pred branou pockal ... jeden chalan odviedol babu ... a zvysny tich je*acov zmlatiliMurphY napísal:no v dopleri je to zaujimave co ti tam da 16 za odprevadenie domov?.. to co kur*a za 3 litre..opak zije v takom svete jak ja.. kde kok trha blanu
-
Enduro3333
Medium Professional
No prví krat to u mna nebolo uplne z lasky skor to bolo z velmi velkej vašne ... čo sa dalo dost porovnavat s laskou ...MurphY napísal:vela ludi mi to povedalo ze prvy krat z lasky je to inak.. z lasky som to este nemal tak vam nemozem povedat..
Ale sobne si nemyslim a ani necitim ze by v sexe z laskou a bez lasky nejaky väčší rozdiel bol mozno trocha ale to su iba moje subjektivne pocity.....
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
Trochu dost hrubo povedane ale povedzme..... ja aspon osobne vzdy do toho vkladam vašen tužbu a maznanie a vyberam si partnerky tiež podla takychto hodnou ze tiez do toho vkladaju"dušu" ale zaroven vedia odlišit lasku a sex ....mi-chau napísal: neznamej osoby a pri podavani ruk na zoznamenie ju predklonit
-
Shark NX
Addict
mi-chau napísal:pri podavani ruk na zoznamenie ju predklonit
Tak takto som sa este nezasmial ... Ak sa mam priznat tak 1. Sex bol prave zo spoluziackou ... len sme to chceli skusit ... nic nas nespajalo ...
No poviem ti ... ze by ma to nejako nadchlo ...
Ale potom z laskou ... to bolo to najkrajsie co som mohol zazit ... Po akte sme este 2h kecali ... pri svieckach ... a pri romantikus hudbe .... to bolo nieco prenadherne ...
evolucePezzo napísal:ale si zoberte ze ak chlapec poje**** pol mesta tak je borec, ked sa dievca vyspi napr s piatimi tak je kur*a...
ale ne mne je jedno kto koho poje**** a koho nie ak je kkt ...
nesudim ludi podla partnerov ale vacsinou je to priama umera cim viac partnerov tym vacsia nachylnost ku kktstvu ..aspon u chalanov ..a ked sa baby šlampia tak to tiez nemam rad ale jasne su vynimky
twotopic: podla mna skatulkovat situacie na vek je blbost ale to tu bolo stokrat rozobrane ...