MayDaySK napísal:Dnes sa naňu vykašlem. Normále surovo si ju prestanem všímať a nech si robí čo chce. Budem mať aspon pokoj. Mne ženy nevyhovejú zo žiadnej perspektívy... Či už ako kamoška, alebo láska, stále doplatím na všetko ja.
nie nevykašli sa na ňu... ak je to tvoja frendka tak nie.. skôr sa jej snaž vysvetliť ako toje.... čím skôr pochopí tým lešpie...
a rada (moje staré dobré.. spýtaj sa je.. čo by si robila ty keby si bola na jeho mieste?) nech sa zamyslí ako to asi tak môže brať on
Preboha len sa teraz na nu nevykasli ty si mozno to jedine co ju drzi nad vodou a najlepsim riesenim by bolo keby prestala pit a spravat sa ako ku.wa... Mozno by sa mala porozpravat s tym chalanom a ked by zistila ze uz k nej nic neciti by sa unormalnila...
zuzuzu napísal:Preboha len sa teraz na nu nevykasli ty si mozno to jedine co ju drzi nad vodou a najlepsim riesenim by bolo keby prestala pit a spravat sa ako ku.wa... Mozno by sa mala porozpravat s tym chalanom a ked by zistila ze uz k nej nic neciti by sa unormalnila...
Ako nechcem tu by ten zly ale podla toho čo tu pisal a skusal to po dobrom skušal to ludsky ale s toho čo pisal je vidiet ze to nepomahalo a jedine čo už asi v takychto situaciach pomaha je terapia šokom ze dotyčny padne proste hubou na beton ..... stalo sa to aj mne že nie nechcel som si dat rady od nikoho nič a proste a padol som na hubu tym ze som si skoro šiahol na život ..skoro som prišiel o pracu a kamaratov o vsetko ale pomohlo to z dna som sa pozbieral ....
Vyuziva ta a zameta s tebou ...to je jasne vidiet s toho co pises ty si jej ako osoba ukradnuty hlavne ze dostane ona to co chce odvoz dovoz a staroslivost.....ja viem je to tazke nechat babu iba tak ked ju poznas a vies ze ma patent na maler ale proste je vidiet ze ona sa pouci az ked sa popali a asi riadne sa potrebuje popalit aby sa uvedomila....
Enduro3333 napísal:Daj potom vediet či sa s toho sna prebrala
OK. Neviem síce koľko to bude trvať. Ale keby tak tú tému vyhrabem aj s pod zeme a napíšem... Takže ukončuje sa dňom 4.7.2007 a ak to bude vôbec aktuálne tak ďalší príspevok dám aj s dátumom.
alebo ju pretiahni ty?
je to jedna z možnosti.. nieže by som bol prasa.. jedna frendka tiež mala nejaké fázy v hlave z rozbitého v zťahu no vlastne v tej dobe aj ja tak sme sa spolu vyspali a veru že to pomohlo.
Si zober lepšie ty ako dáky debilko