3 roky zivota

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

fizz napísal:vazne diky, ale vsak to je normalne:)
No ale kazda by to nespravila, len sa cudzieho chalana opytat, ze co mu je, ved jej moze byt ukradnuty.

edit// a nemas za co :) K+
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

zuzkazuzka napísal:Fúúú.... no, nič príjemné teda... :(
No, ale podľa môjho názoru sa ona takto nerozhodla zo dňa na deň. Možno mala vo vašom vzťahu pocit, že jej niečo chýba a potom to našla u toho druhého. Možno sa váš vzťah stal pre ňu stereotypom a podvedome hľadala nejaké spestrenie. Možno jej stretávanie s tým druhým dalo niečo viac, možno to začalo celkom nevinne a postupne sa však do toho dostala až príliš a už nebola cesta spať.
V tomto mas uplnu pravdu, bohuzial. Nemozem ale stale pochopit ako mohla zahodit 3 roky. Jej je fajn, ma niekoho koho lubi, ale ja som sam. 3 roky sme spolu boli den co den, a zrazu neviem co mam doma robit. Dakujem vam setkym za rady, naozaj mi to pomaha ked viem ze somnou niekto suciti. A jest by som chcel, ale to proste nejde, nedokazem nic prehltnut. Nechcem sa nicit, chcem nato vsetko zabudnut, zabavat sa, uzit si este mladost. Ale je to velmi tazke zabudnut, pre mna boli tie 3 roky krasne. Ale vcera sa vomne nieco zlomilo. Bol som s kamaratom vonku a videl som ju snim, ako sa lucili. Bol to ten najhorsi pohlad v mojom zivote, pretoze som videl ako je stastna, ako moju lasku bozkava niekto iny. Prislo mi z toho tak zle, ze keby som nieco jedol tak sa v momente pogrciam. Ked sa rozlucili, prechadzal okolo mna v jednej tmavej ulicke. V tej chvili som mal pulz asi 300, adrenalin mi tiekol az usami. Ale som rad ze ma kamarat presvedcil aby som ho nechal tak, aj ked by si zasluzil, co ma co chodit za zadanou babou. Ale v konecnom dosledku mu to aj ona dovolila, tak som sa nato vykaslal.
Mimochodom, dneska som este nic nepil a skusim vydrzat
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

fizz napísal:GothaR: Ale je pravda, ze to lepsie vacsinou aj pride, ze?:) Podla mna tri roky je sice dost dlha doba, ale nie taka dlha aby si myslel, ze uz inu nenajde. keby to bolo 30 rokov tak mozno... A ja nepoznam dievca, ktore by sa chalana ktory sedi sam a ocividne sa trapi neopytala aspon to ci je v pohode. Teda pokial by ten chlap nebol opity na srot alebo nieco podobne mile.
Sovietovic: Preco si skoro kazdy chlap mysli, ze ten co sa rozide je na vine? Ona mi o tom vztahu rozpravala a ver mi, ze ona na vine nebola.
Mas pravdu, lepsie casto pride, ale to prechodne obdobie je hrozne, ked ho prezijes tak je to ok, ale bohuzialniektori to prechodne obdobie nezvladaju, skacu pod vlaky a tak... no ja som si povedal, ze sa k tomu neznizim, ze ziadna zena mi za to nestoji :-D
A oplati sa vydzrat, potom pridu krajsie chvile a clovek ma ponaucenie do buducna.
Sagittarius
Guru
Guru

GothaR napísal:Mas pravdu, lepsie casto pride, ale to prechodne obdobie je hrozne, ked ho prezijes tak je to ok, ale bohuzialniektori to prechodne obdobie nezvladaju, skacu pod vlaky a tak... no ja som si povedal, ze sa k tomu neznizim, ze ziadna zena mi za to nestoji :-D
A oplati sa vydzrat, potom pridu krajsie chvile a clovek ma ponaucenie do buducna.
A keby chcel niekto spachat kvoli babe samovrazdu, tak dam jednu radu, ked uz nema iny dovod na to aby to nespravil, tak nech to nerobi kvoli nej, ked ju lubi...lebo tym moze urobit problemy aj jej ---> ziadna zena nebude rada, ked kvoli nej niekto spacha samovrazdu... :idea:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

:o :( :cry: uf bracho tak to mi je strasne smutno a je mi ta luto..
mne sa to stalo po roku aj ked sice nenehala ma koli inemu..
ja viem ake to je 3 dni nejesť len plakat a zožierat sa.. no nejak to musis zvladnut a to ze sa znicis ti nepomoze... ja viem ako ti je, a poviem ti ze len tak lahko ta to neprejde.. no buď si isty ze raz budu krajsie dni aj pre takych ako sme ja alebo ty.. drzim palce... a K+
//edit kokos ja som tu moju s inym nevidel, kedze asi nastastie nokoho nehlada.. no uz teraz mi je do placu pri pomysleni na to ako by som ju videl smiat sa s inym uf :(
:cry:
good luck :!:

/edit2
Sagittarius
ja by som to zas nespravil koli rodine, uz sme si dost vytrpeli, nerad by som niekomu ublizil za to ze som ja slaboch...
Diestro
Expert
Expert

braino.swk napísal::o :( :cry: uf bracho tak to mi je strasne smutno a je mi ta luto..
mne sa to stalo po roku aj ked sice nenehala ma koli inemu..
ja viem ake to je 3 dni nejesť len plakat a zožierat sa.. no nejak to musis zvladnut a to ze sa znicis ti nepomoze... ja viem ako ti je, a poviem ti ze len tak lahko ta to neprejde.. no buď si isty ze raz budu krajsie dni aj pre takych ako sme ja alebo ty.. drzim palce... a K+
//edit kokos ja som tu moju s inym nevidel, kedze asi nastastie nokoho nehlada.. no uz teraz mi je do placu pri pomysleni na to ako by som ju videl smiat sa s inym uf :(
:cry:
good luck :!:
O to viac to boli ked si pomyslim ze jej je s niekym lepsie ako somnou :( Dufam ze bude stastna, ked uz somnou nebola. A stym jedlom nevim co mam spravit. Som sa nenajedol od piatka. Nechapem ako mozem stale fungovat
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Diestro: Je absolútne jedno, čo ti tu teraz napíšem. Tvoj smútok a beznádej to neutlmí. Môžem ti ale napísať svoju skúsenosť a čo som si z tejto situácie vzal do budúcnosti.
Po troch rokoch ma opustila priateľka. Dievča mojich snov, dievča aké si vysnívaš večer keď ležíš v posteli. Krásna, milá, ľúbili sme sa najviac ako sa len dá, paradoxne, po rozchode možno ešte aj viac.
Priebeh rozchodu je takmer totožný. Našla si iného, chcela jednoducho skúsiť niečo nové. A aj skúsila. No časom prišla na to, že predsa len jej Eriček nebol taký zlý, aj keď ju mnoho krát nahneval, no od toho dotyčného nikdy nedostala to, čo dostávala dennodenne odo mňa. Totiž sama mi to raz do telefónu s plačom povedala. Bol to jeden z našich posledných rozhovorov.

Ale k tvojmu problému a tvojej otázke.
Najhoršie na rozchodoch dlhodobých vzťahov je to, že rozchodom neprichádzaš len o milovaného človeka, ale mnoho krát aj o ľudí v jej/ho okolí. Rodinu, priateľov, blízkych či vzdialených známich. Teraz ti to takto nepríde, ale časom ti začnú chýbať.
Počas tých rokov spoločného života ste si venovali mnoho času. Navzájom ste sa "vychovávali", spoznávali ste jeden druhého, obaja už dávno viete čo kto z vás nemá rád a naopak. Vieš čo si k tej svojej dovoliť môžeš, čo zasa nie, ako ju z lásky "nazlostíš" /dúfam že vieš ako to myslím/...
Počas tých troch rokov malo všetko svoj zmysel, svoj cieľ. Ešte včera si bol plnohodnotný človek, plný života, niekto ťa čakal, niekto ťa ľúbil...
Zrazu stojíš sám na kraji cesty, opustený a nevieš čo ďalej...

Pýtal si sa ma ako to prežiť...
Predovšetkým tak, že sa pozbieraš, neostaneš tam stáť. Ale pôjdeš ďalej.
Viem, ľahko sa povie, ťažko urobí.
Ale toto by ti malo pomôcť.
1. V žiadnom prípade jej nevolaj, nepíš. Ak jej daš čas na to, aby si uvedomila že jej chýbaš, urobí to sama. Takto je možné, že o pár dní, možno týždňov už znova budete chodiť spolu šťastný držiac sa za ruku.
Chce to strašnú trpezlivosť, ale tá ruže prináša.
2. Ak sa ti chce plakať, nepotlačuj to. Poplač si koľko potrebuješ. Uľaví sa ti.
3. Neostaň doma. Ak si sám, máš čas nad ňou rozmýšľať. Zabráň tomu. Neviem aké máš záľuby, koníčky. Pracuj, bicykluj, hraj futbal... Niečo rob, neseď doma, viem prečo ti to hovorím.
4. Ak si už nájdeš aktivitu, večer budeš v posteli zasa sám a zasa budeš nad ňou rozmýšľať. Tomuto nezabrániš. Ráno je to takisto zlé, v priebehu dńa je to už lepšie.
5. Choď do spoločnosti. S kamarátmi, choď na pivo, ale neožer sa :!: Keď sa opiješ, bude to 150 X horšie - vlastná skúsenosť. Nie jednu noc som ožratý preplakal sám v izbe na párty a pod.
6. Hľadať ďalšiu lásku je nezmysle. Ako ju nájdeš, tak ju aj necháš. Teraz vezmeš prvé čo ti príde do rany, pretože veľmi na výber nebude. A to samé je blbosť, čo skoro sa rozídete, tak to väčšinou býva.
7. Daj preč jej fotky, vyber si jej fotku z peňaženky, odlož foto z police, prestaň chodiť na miesta na ktoré ste chodili spolu.
Neurob takú blbosť, že spoločné fotky potrháš. Neskôr ťa to bude dosť mrzieť. /zasa - vlastná skúsenosť/.

Jedno ti poviem. Ono to raz prejde, len čas od kedy to začalo, pokiaľ to skončí je ťažký a dlhý...

Na záver...
Nič ešte nie je stratené, možno príde na to, že vy dvaja k sebe patríte, milujete sa a musíte byť spolu. Ak na to príde, nezatváraj jej dvere. V živote robíme chyby, ona je tiež len človek a omylný. Tri roky sú dlhá doba. Ak je rozumná, príde na to, že zahodiť ich je nerozumné.
Moja na to prišla, preplakala sama mnoho nocí, ale jej hrdosť bola silnejšia ako by mala povedať "prepáč, mojko chýbaš mi". A pritom dobre vedela, že som na ňu čakal ešte veľmi dlho...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Diestro napísal:O to viac to boli ked si pomyslim ze jej je s niekym lepsie ako somnou :( Dufam ze bude stastna, ked uz somnou nebola. A stym jedlom nevim co mam spravit. Som sa nenajedol od piatka. Nechapem ako mozem stale fungovat
Keď človek pije tak mu jesť ani netreba.Je to tak že keď piješ a piješ tak ani chuť nemáš na jedlo ale žiješ z alkoolu :D
Sagittarius
Guru
Guru

braino.swk napísal:ja by som to zas nespravil koli rodine, uz sme si dost vytrpeli, nerad by som niekomu ublizil za to ze som ja slaboch...
Ved jasne, ale ja som to myslel, ze ak uz naozaj nema iny dovod na to, aby to nespravil...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Diestro napísal:O to viac to boli ked si pomyslim ze jej je s niekym lepsie ako somnou :( Dufam ze bude stastna, ked uz somnou nebola. A stym jedlom nevim co mam spravit. Som sa nenajedol od piatka. Nechapem ako mozem stale fungovat
Musíš jesť, dostaneš sa do problémov. Ak už nie, tak skús piť aspoň výživné nápoje. Jogurtové mlieko, acidko - napr. klasické, alebo vanilkové, multivitamínové nápoje a pod. Aspoň zatiaľ.
Momentálne máš od nervozity stiahnutý žalúdok, preto neješ. Skús sa ale prekonať.
Diestro
Expert
Expert

erytrocyt napísal:...
Dakujem, skusim sa podla toho riadit. Ale mam na teba este jednu otazku. Dokazal si byt potom s inou babou a nemysliet na tu tvoju? Napriklad aj pri milovani
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Diestro, čas je najlepší lekár to je stará pravda. Samozrejme že zo začiatku som myslel aj na ňu. Postupne ťa to prejde a ten tvoj smútok sa zmení na peknú spomienku, ktorú si už navždy budeš uchovávať.
Odpoveď na tvoju otázku : Nie zo začiatku som myslel aj na ňu. Časom to prešlo a už som si na ňu pri takejto situácii nespomuenul.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Našiel som takú peknú citáciu ktorá sa sem hodí:
Ak niekoho ľúbiš,nechaj ho ísť.Ak sa vráti,bude tvoj navždy.Ak sa nevráti,nikdy tvôj nebol... :)
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

fizz napísal:Kamaratka chodila s jednym chlapom 15 mesiacov. Asi pred troma mesiacmi sa definitivne rozisli a ten chlap berie antidepresiva, nechal tazke tisice u psychologov a psychiatrov, schudol 20 kilo a pred nedavnom bol v nemocnici kvoli tomu, ze mohol krvacat do mozgu. Ja by som kazdopadne rozchod po troch rokoch neriesila sebaznicenim, ale dala by som sa dokopy a cakala kedy pride nieco nove. Okrem toho neverim, ze jej je to uplne jedno. Cas vylieci vsetky rany a po troch rokoch vo vztahu by ti asi pomohlo uvedmit si, ze uz nemas zavazky a mierne to vyuzit :)
tak chalanko to v hlave nema asi v poriadku :shock: :D

ked uz mne sa take nieco vazne raz (mozno dvakrat) prihodilo, riesil som to bud sportom, OMG ved ja som skoro pod tymi basketbalovymi kosami aj spaval, alebo potom druhy krat som zacal cestovat kade tade po svete... novi ludia, nove zazitky, nove krajiny... nie stale to funguje ale... :?
Je dost zvlastne sa teraz tak spetne na to pozriet, pretoze sa zamyslam nad vecou kde by som s dotycnou osobou zil nadalej v jednom nemenovanom ceskom hlavnom meste :wink: a mohol si dovolit vytiahnut z neho paty tak par krat do roka, alebo precestoval dobru polku sveta a riesit problemy ako PRECO ma den len 24 hodin a PRECO ma tyzden iba 7 dni.... ooo a taktiez ze ked mi vyprsia viza, kde sa najblizsie vyberiem ;)
:D
To triple: kedy si nadobudol dojem ze to srdce by som mat nemal? ;)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

fizz ty si velmi zaujmava osoba ... Mrazivo chladna ... cisty winterfresh ...
Chces mi povedat ze keby si chodila z chalanom 3 roky ... nadovsetko ho milujes ... potom ta nejakym sposobom opusti
Ty tyzden na to ides do klubu si uzivat jo??
Nehovorim ze by sa zo mna stal EMO ale po 3 rocnom vztahu by mi to nebolo jedno ... najskor by som sa niekam vytratil ... do Dubaiu ... nech mam klud .. . tak po mesiaci by som sa vratil ... :wink:
Diestro
Expert
Expert

fizz napísal:Ako by som mohla milovat nikoho kto ma opustil? Odmietol moju lasku? Odmietol vsetko co som mu dala? Odmietol mna? Taku osobu predsa nemozem milovat. A po troch rokoch bez zurov, chvilkoveho napatia, nahodnom bozku...samozrejme, ze by som isla niekam do klubu, tri roky nie su cely zivot.
To sa ti lahko hovori. Asi si este niekoho tak moc nelubila. Ja som bol taky isty, hovoril som si ze ked niekto nemiluje mna, automaticky umna skonci a nebudem ho milovat ani ja, ale ver mi, vobec to neni take lahke
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

fizz napísal:Ako by som mohla milovat nikoho kto ma opustil? Odmietol moju lasku? Odmietol vsetko co som mu dala? Odmietol mna? Taku osobu predsa nemozem milovat. A po troch rokoch bez zurov, chvilkoveho napatia, nahodnom bozku...samozrejme, ze by som isla niekam do klubu, tri roky nie su cely zivot.
Ty si akoze 3 roky z niekim ... obaja sa milujete ... resp on to predstiera ... potom zrazu zdrhne a ty cvak zo sekundy na sekundu ... aaaale je*at na neho
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Zlatá moja, ak s niekym prežiješ tri roky, potom sa ti stane to, čo tomuto chlapcovi, potom to hodnoť. Zatiaľ o tom nemáš ani páru, okolo toho, čomu sa vraví totálne sklamanie, rozvrat života si ešte ani neprešla, tak radšej buď ticho a takýmto téma sa na kilometer vyhni. Ok?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Takže si takýmto niečim prešla, s tým že to trvalo o rok menej. Ok. Tak mi teraz vysvetli tvoj postoj. Si jedna z mnohých bezcitných ľadových kráľovien? Momentálne mi takto pripadáš.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

On nechal teba, alebo ty jeho
Napísať odpoveď