Dneska rano 6:00. Zrazu mohutne buum.. zvonar si je*ol do zvona na kostole..RAZ..ako pochopim ked 6x alebo co, ale raz do toho dzigne a zobudil cely nas stanovy tabor.. to este v pohode.. ale za 5s z vedlajsieho stanu -citujem "Do piiiiiiiii*i a je*** do toho kur*a iba raz kkt!" To som nemohol a uz som sa rehotaal..
Ak niekdo pocul http://blog.warezman.info/melisko, bolo tym istym tonom
potesilo, bol som na kupku, troska sa opalil (rozumej spiekol), ale nestipe ma nic nejaq zeby som zomieral, skoro vobec, len som ako paradajka. a nepotesilo? hm, asi ani nic
Dnes ma nepotešilo to, že nejaký blbý sused si začal prerábať jadro a celý boží den bol v bytovke strašný hluk. TV som musel mať na plné pecky aby som niečo počul. a potešilo ma že opäť raz máme pekný slnečný deň
no potesilo ma ze som konecne rozlozil stan a zlozil (aj ked vyzera strasne) a nasprejoval (konecny) putac na domasu cize kto uvidi na domasi (orange domasa fest) karton pri stane s napisom : HOJKO.COM / (obrazok psa z avataru) / KACHNA tak nech sa kludne zastavi
a nepotesila ma taka malickost ako to ze na fei stu idu 2 dievcata do prveho rocnika aj to nemusia prist na zapis.
mam zvysok tyzdna nočne smeny takze som happy celu noc klud nikto nebude otravovat a ja sa mozno pekne vyspim ... no len dufam ze rano nebude zase nejaky idiot pol hodinu štartovat škodovku zrovna mne pod oknami ako dnes rano....
Potesila ma informacia, ze som dostal okrem Pohody, Hodokvasu dalsie listky zadarmo na Toto Je Hip-Hop. Su 4. Sice uz som mal davno kupene 4 vlastne, ale toto su VIP, takze sa tesim a zvysne 4 predam.
Nasrali ma cestou do BA a cestou z BA zapchy, ked som bol na sluzobke.
som si konecne zahral hokejbal po dlhej dobe na zaplatenom ihrisku, dal som 3 goli. v podstate dnes je super den, uz aj pocasie zacina byt slusne, taq sa pojdem pekne prevetrat vecer
Nepotesilo ma nic a sere ma ta kurevska bolest aj 5dni po vybrati krcnym mandli ... Zmrzlina ani nic podobne mi nepomaha a uz mam toho naozaj plne zuby
El Bastardo napísal:mna neska potesila velkaaa GYROS bageta keru som mal zedenu tak za 2 minuty .............tot vse
mnam dal by som si
Potesilo ma ze si na mna spomenula jedna kamoska/sexoska a ze sa mam za nou zastavit
No a nepotesilo ma ze zajtra berem za kolegu smenu takze taham 16 hod smenu poobedna+ nočna ale aspon za to dostanem nahradne volno ...
miso03 napísal:Nepotesilo ma nic a sere ma ta kurevska bolest aj 5dni po vybrati krcnym mandli ... Zmrzlina ani nic podobne mi nepomaha a uz mam toho naozaj plne zuby
jajajajajaj Prezil som to s tymi mandlami - nikdy viac. Ta zmrzlina to je taky o.eb ze az. Ja som bol 2 tyzdne na lade, detskej krupici a polievockach + detske vyzivy - podotykam vsetko nemohlo byt sladke bo potom to este viac bolelo. SOm ani rozpravat nemohol, ba dokonca ani usta poriadne otvorit.
A pytate sa ci to pomohlo? S casti ano - nebyvam casto chory, scasti nie hrdlo mam aj tak stale zapalene