Harry Potter and the Order of the Phoenix

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

System99 napísal:No ja si myslim ze urcite stupne sledovanost....vcera som bol pred kinom v londyne (Leicester Square, Odeon) pozret na premieru harryho potter bol to zabijak ludia tam uz cakali den pred tym ja som prisiel 6hodin pred tym tak som mal super fleka :) proste ludi tam bolo statne :) fuu a emma watson nazivo to stalo za to vidiet :D proste zazitok do konca zivota ju vidiet :)) stala uplne pri mnee :D :D
taq to ti teda riadne zavidim :wink:
System99
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa System99 »

sirmisoturbo napísal:taq to ti teda riadne zavidim :wink:
Hh na buduci rok sa chystam znova na dalsiu cast premieru tak pod so mnou :lol: ale fakt super bolo len skoda ze fotky mam s tade na nic proste ked bol dakdo pri tebe niaka hviezda tak vsetci sa je*_li do predu tak mam fotky rozmazane hlavne tie de bola emma :cry:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Idem na HP tiez do kina. Viem, ze film nebude taky dobry ako kniha, ale uz je to taka tradicia, ktora zacala pred siestimi? rokmi, ked davali prvu cast a odvtedy chodim pravidielne na kazdu cast.
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Nebude to nejaky trhak ale bude lepsi ako predchadzajuce, usudzujem podla info na nete
Bunny444
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bunny444 »

...ahojte neviete či sa už nachadza niekde na nete?..predpokladam, že na torrentoch..vie niekto tu stranku?...pllls
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nikde este nie je, premietalo sa 2-krat a bola by dost drzost keby som prisiel na premieru s kamerou vo vrecku :lol:
Bunny444
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bunny444 »

čiže tvoj predpoklad kedy to bude asi na stiahnutie?... :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

12.7.2007 +
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

ha, no som zvedavy. Teraz o 19:30 nanho idem do kina (do Polusu). Celkom sa aj tesim... Knihy uz mam vsetky precitane (niektore aj 2x) :oops: :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

System99 napísal:N emma watson nazivo to stalo za to vidiet :D proste zazitok do konca zivota ju vidiet :)) stala uplne pri mnee :D :D
No to je skutocne zavideniahodny zazitok. Asi nebudem spat ked viem co sa Ti podarilo. :?

Co sa Pottera tyka tak som knihy cital a ako zaryty fanusik fantasy (do ktoreho tieto knihy z mne nepochopitelneho dovodu radia) hovorim, ze su dost biedne. Zo zaciatku mali stupajucu tendenciu (po stvorku). Od patky som ocakaval, ze bude fajn dielo a sestka sedmicka skvostne veci. A co sa z toho vyklulo? Romam pre nastrocne dievcata o tom ako cardejnickemu ucnovi stoji vo "fantasy" svete pre deti. Asi tolko. Filmy som si vzdy pozrel len preto, ze ma zaujimalo vizualne stvarnenie niektorych potvor (dementori) a kuziel. Inak su este horsie ako knihy.

A co sa LOTRa tyka tak vlastne ani neviem co je okolo neho taky velky poprask :? Uznavam, ze Tolkien je zakladatel zanru a paradne to vymyslel, ale ked mate take skvele zaklady ako je LOTR mozete ho lahko prekonat co sa aj mnohym podarilo. (Zaklinac, Narrenturm, Bozi bojovnici, knihy o trhlinovych vojnach od Feista, Song of ice and fire...)
A prerabka LOTRa na film- vraj z toho Jackson dostal co mohol? No to teda hej. Poprekrucal niektore udalosti, niektore vynechal a tram ta ta dá: akcny film je na svete. Pozerat sa to vsak urcite dalo :D
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Bol som na premiere a musim povedat, ze som bol dost sklamany. Fenixov rad ako keby mal byt nabudenim na Polovicneho princa, no sam o sebe o nicom.
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

mirak2 napísal:nikde este nie je, premietalo sa 2-krat a bola by dost drzost keby som prisiel na premieru s kamerou vo vrecku :lol:
To je pravda :lol:

A tak da sa to už niekde stiahnut, nech sa už doma nenudim a nech možem kukat...
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

jasné že sa dá, torrenty sú už nažhavené no ja si počkám na nejakú lepšiu kvalitu, inak film to nemusí byť zlý, celkom sa teším :)
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

To bude prvy Potter ktoreho som necital takze hadam sa nebudem nudit :wink:
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

RomanB napísal:To bude prvy Potter ktoreho som necital takze hadam sa nebudem nudit :wink:
Tak to máš smolu lebo HP5 považujem za najlepšiu zo série 8)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

to k tomu SK alebo EN . kapem ze nemozes SK hlasy ale ja si tiez pozrem film po anglicky ale len potom ked so mho videl aj po SK lebo potom malo kapem

a ked pozeram po anglicky tak musim mat titulky :P

:o a otazka na llucia-u pozeras cisto po anglicky alebo aj z titulkami ??
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pottera mam rad.5ka bola super ale neviem co cakat od filmu.podla man su celkovo HP filmy slabe taze neviem..ovela viac sa tesim na 7.knihu
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Calvin SFX napísal: :o a otazka na llucia-u pozeras cisto po anglicky alebo aj z titulkami ??
No najlepšie by samozrejme bolo úplne bez titulkov :)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Dnes mam v plane ist do kina o 15:10 - Aupark - Titulky. Ocakavam nadpriemerne spracovanie, velmi dobre vykony hercov (vraj sa naozaj zlepsili), skvely soundtrack, dost "ostrihany" dej, pekne efekty a skvelo-vyzerajucu vypravu.

Ako tu bolo uz par-krat povedane, filmy nemaju sancu napodobnit knihy uz len kvoli dlzke a kuzlu knih (vlastnej fantazii). Poviem vam, ze vzdy ked mal byt film HP (1,2,3..), tak som si znovu precital knihu a predstavoval ako to moze byt stvarnene filmovo. Z HP knih sa mi asi najviac pacila 3ka, takisto aj film bol vynimocne velmi dobre spracovany - proste Cuaron ma tymto presvedcil, ze aj film moze byt velmi presvedcivy a istym sposobom aj vynimocny.

Filmy - HP1: 65% HP2: 70% HP3: 90% HP4: 75% HP5: ??%
Knihy - HP1: 80% HP2: 80% HP3: 90% HP4: 85% HP5: 85% HP6: 85%
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Za 200 miliónov mohli natočiť aj lepší film.
Napísať odpoveď