taq to ti teda riadne zavidimSystem99 napísal:No ja si myslim ze urcite stupne sledovanost....vcera som bol pred kinom v londyne (Leicester Square, Odeon) pozret na premieru harryho potter bol to zabijak ludia tam uz cakali den pred tym ja som prisiel 6hodin pred tym tak som mal super flekaproste ludi tam bolo statne
fuu a emma watson nazivo to stalo za to vidiet
proste zazitok do konca zivota ju vidiet
) stala uplne pri mnee
![]()
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Hh na buduci rok sa chystam znova na dalsiu cast premieru tak pod so mnousirmisoturbo napísal:taq to ti teda riadne zavidim
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No to je skutocne zavideniahodny zazitok. Asi nebudem spat ked viem co sa Ti podarilo.System99 napísal:N emma watson nazivo to stalo za to vidietproste zazitok do konca zivota ju vidiet
) stala uplne pri mnee
![]()
Co sa Pottera tyka tak som knihy cital a ako zaryty fanusik fantasy (do ktoreho tieto knihy z mne nepochopitelneho dovodu radia) hovorim, ze su dost biedne. Zo zaciatku mali stupajucu tendenciu (po stvorku). Od patky som ocakaval, ze bude fajn dielo a sestka sedmicka skvostne veci. A co sa z toho vyklulo? Romam pre nastrocne dievcata o tom ako cardejnickemu ucnovi stoji vo "fantasy" svete pre deti. Asi tolko. Filmy som si vzdy pozrel len preto, ze ma zaujimalo vizualne stvarnenie niektorych potvor (dementori) a kuziel. Inak su este horsie ako knihy.
A co sa LOTRa tyka tak vlastne ani neviem co je okolo neho taky velky poprask
A prerabka LOTRa na film- vraj z toho Jackson dostal co mohol? No to teda hej. Poprekrucal niektore udalosti, niektore vynechal a tram ta ta dá: akcny film je na svete. Pozerat sa to vsak urcite dalo
-
The Calvin
Star
-
pinacolada
Guru wannabe
Dnes mam v plane ist do kina o 15:10 - Aupark - Titulky. Ocakavam nadpriemerne spracovanie, velmi dobre vykony hercov (vraj sa naozaj zlepsili), skvely soundtrack, dost "ostrihany" dej, pekne efekty a skvelo-vyzerajucu vypravu.
Ako tu bolo uz par-krat povedane, filmy nemaju sancu napodobnit knihy uz len kvoli dlzke a kuzlu knih (vlastnej fantazii). Poviem vam, ze vzdy ked mal byt film HP (1,2,3..), tak som si znovu precital knihu a predstavoval ako to moze byt stvarnene filmovo. Z HP knih sa mi asi najviac pacila 3ka, takisto aj film bol vynimocne velmi dobre spracovany - proste Cuaron ma tymto presvedcil, ze aj film moze byt velmi presvedcivy a istym sposobom aj vynimocny.
Filmy - HP1: 65% HP2: 70% HP3: 90% HP4: 75% HP5: ??%
Knihy - HP1: 80% HP2: 80% HP3: 90% HP4: 85% HP5: 85% HP6: 85%
Ako tu bolo uz par-krat povedane, filmy nemaju sancu napodobnit knihy uz len kvoli dlzke a kuzlu knih (vlastnej fantazii). Poviem vam, ze vzdy ked mal byt film HP (1,2,3..), tak som si znovu precital knihu a predstavoval ako to moze byt stvarnene filmovo. Z HP knih sa mi asi najviac pacila 3ka, takisto aj film bol vynimocne velmi dobre spracovany - proste Cuaron ma tymto presvedcil, ze aj film moze byt velmi presvedcivy a istym sposobom aj vynimocny.
Filmy - HP1: 65% HP2: 70% HP3: 90% HP4: 75% HP5: ??%
Knihy - HP1: 80% HP2: 80% HP3: 90% HP4: 85% HP5: 85% HP6: 85%