Co so spolužiackou??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co so spolužiackou??

Príspevok od používateľa uzivatelxy »

mam taku mensiu dylemu s mojou super spoluziackov, je to trosku zamotane no nebudem to do detailov rozoberat... skratka s nou som mal super vztah uz od prvaku (v seprembri ideme do stvrtaku), vlastne ona aj chcela so mnou chodit no ja som bol vtedy este zahladeny do inej baby a pod....potom sa to vsak po case zvrtlo na opak, ze ja som sa do nej "zalubil" ale nedali sme sa nejako do kopy bo sme boli spoluziaci no a este jeden z problemov bol aj ten ze sme s roznych miest, ona byva odo mna cca 20km a prakticky sme spolu len v skole, po case to utichlo a boli sme super kamarati, pred par dnami mi napisala ze ma ma hrozne rada (momentalne ma uz dost dlho vztah) a tak, mna to znova chytilo a uvedomil som si ze ju mam tiez velmi rad a ze mi chyba ked nie sme teraz spolu,tiez som jej napisal co ku nej citim a tak sme si celkom pekne pisali, vraj to uz nemohla v sebe dusit a tak mi to napisala, neviem co s tym, poradte, najvacsi problem je asi to ze neviem ako by nam to fungovalo ak by sme sa dali do kopy, to ze byvame od seba tak daleko je dost problem... asi ju pojdem pozriet alebo vymyslime nieco ako stanovacku ci daku chatu a budeme sa to snazit tam nejako vyriesit... co poviete? malo by to buducnost??
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Co so spolužiackou??

Príspevok od používateľa Reli.C »

3orYs napísal:(momentalne ma uz dost dlho vztah)
tak tomu troška nechápem. má momentálne vážny vzťah, a má hrozne rada Teba? mala by si v prvom rade vlastne uvedomiť, že čo vlastne chce. keď je to vzájomné nie je tam čo riešiť. a tých 20 km sa dá zvládnuť úplne v pohode. to mi ver :wink:

/uf. time. bru noc :woa:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

3orYs napísal:mam taku mensiu dylemu s mojou super spoluziackov, je to trosku zamotane no nebudem to do detailov rozoberat... skratka s nou som mal super vztah uz od prvaku (v seprembri ideme do stvrtaku), vlastne ona aj chcela so mnou chodit no ja som bol vtedy este zahladeny do inej baby a pod....potom sa to vsak po case zvrtlo na opak, ze ja som sa do nej "zalubil" ale nedali sme sa nejako do kopy bo sme boli spoluziaci no a este jeden z problemov bol aj ten ze sme s roznych miest, ona byva odo mna cca 20km a prakticky sme spolu len v skole, po case to utichlo a boli sme super kamarati, pred par dnami mi napisala ze ma ma hrozne rada (momentalne ma uz dost dlho vztah) a tak, mna to znova chytilo a uvedomil som si ze ju mam tiez velmi rad a ze mi chyba ked nie sme teraz spolu,tiez som jej napisal co ku nej citim a tak sme si celkom pekne pisali, vraj to uz nemohla v sebe dusit a tak mi to napisala, neviem co s tym, poradte, najvacsi problem je asi to ze neviem ako by nam to fungovalo ak by sme sa dali do kopy, to ze byvame od seba tak daleko je dost problem... asi ju pojdem pozriet alebo vymyslime nieco ako stanovacku ci daku chatu a budeme sa to snazit tam nejako vyriesit... co poviete? malo by to buducnost??
Ale je tu niekto treti. :wink:

edit// sorry. pomylil som sa myslel som, ze ty mas niekoho....ale ja by osobne "neliezol niekomu do kapusty"...ale ked ma ona o teba zaujem, a nechce uz s nim chodit a je si tym ista, tak nevidim vtom problem :wink:
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

taktiez nevidim problem vo vzdialenosti (hadam v piatok nevies prejst 20 km za tvojou nadhernou princeznou? :) ), ale skor v tom neznamom panovi. ja osobne by som vztah nezacinal, ked niekoho ma a je s nim naozaj stastna...
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

mnoo je to presne tak, ma sice vztah no uz to v sebe dusila dlhsie, tiez som sa jej na to pytal cez smse ze ako je to s jej polovickou a onaz ze je to tazko a ze jej chybam ja a ze ma ma strasne rada...
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

3orYs napísal:mnoo je to presne tak, ma sice vztah no uz to v sebe dusila dlhsie, tiez som sa jej na to pytal cez smse ze ako je to s jej polovickou a onaz ze je to tazko a ze jej chybam ja a ze ma ma strasne rada...
tak potom nezakladaj témy na hojkovi, a konaj :wink: ...
/ale predtým si s ňou o tom pohovor :).

/ale už vážne idem spať :woa:
jimino
Light Professional
Light Professional

co to znamena tazko?
velmi rada ta moze mat aj ako kamarata. ak s nou chces zacinat, tak sa s nou porozpravaj z oci do oci a nie len cez SMS. jedno slovo totizto nedokaze opisat cely vztah. ak je to nakrivene tak by ho mohla ukoncit a pojdes na vec ;-) na druhej strane, co ked to ma s jej priatelom fakt na hrane a teba chce ako cloveka, ktory jej pomoze toto obdobie prekonat?
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

chod do toho. bud chlap ! ak si niekto nevie pozametat pred vlastnym domom tak to vyuzi. zijeme len raz a ak ti stoji v ceste nieco ako jej priatel tak no a? myslis ze ostatni by pozerali na to keby mali zaujem o tvoje dievca?
sme v dzungli kde vyhrava rychlejsi, zdatnejsi. pomalsi a slabsi nemaju narok pit z koryta...
deivca ti dalo najavo ze ta ma rada tak na co cakas? idu prazdniny. mozu to byt azda najkrajsie kt si mal a 20km hravo zvladnes...
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

to jimino:
vztah ma uz dlhsie no neviem ci je v nom az taka stastna ked mi vcera pisala to co mi pisala, viem, je to blbe, aj ja sa toho bojim...
jimino
Light Professional
Light Professional

3orYs napísal:to jimino:
vztah ma uz dlhsie no neviem ci je v nom az taka stastna ked mi vcera pisala to co mi pisala, viem, je to blbe, aj ja sa toho bojim...
nam si napisal, ze napisala len slovo "tazko" ;-)
ak ti opisala cely ten vztah a vidis v nom nieco zle/neiste, tak mas dve moznosti. situaciu vyuzit, alebo podrzat ju v tazsich chvilach(a byt jej dobrym kamaratom). ak je to vo vztahu zle, tak skor by som sa priklonil k prvej moznosti :)

caka ta posledny rok s nou, tak sa vzchop. mozno ju uz nikdy po tomto roku neuvidis ;-)
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa:
kokos, taku poeticku odpoved som este nedostal :P heh, diky...!
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

3orYs napísal:...ona byva odo mna cca 20km...
a co je to 20 km??...17 korun na studentsky listok na bus ;)...to podla mna nieje problem...a ak to pre teba je tak sa na to mozes rovno vykaslat...
navyse uz mas takmer vodicak nie? ;)
3orYs napísal:...momentalne ma uz dost dlho vztah...
ten "vztah" musel byt paradny ked ti pise taketo veci ;)...uz ho skoncila?? ked ti pise co vsetko v sebe dusila??
3orYs napísal:...malo by to buducnost??..
a ty co myslis?...malo?...ak budes zvladat dopravu za nou a hlavne sa s nou zvladnes dat do kopy aj napriek tomu jej "vztahu"...tak nevidim dovod preco by nemalo

EDIT: ach..kym tu clovek popise vsetko co chce tak uz aj poradite :D...volaki ste aktivni aj takto v noci :)
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

jimino:
k tomu vzahu mi napisala doslova len "s mojou polovickou je to tazko, chybas mi ty, mam ta rada, straaasne!!!"
Sagittarius
Guru
Guru

3orYs napísal: k tomu vzahu mi napisala doslova len "s mojou polovickou je to tazko, chybas mi ty, mam ta rada, straaasne!!!"
Ma ta rada.Ako?Kamarata?Chalana?...Keby napisala: Lubim ta. Nic nenamietam...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Sagittarius napísal:Ma ta rada.Ako?Kamarata?Chalana?...Keby napisala: Lubim ta. Nic nenamietam...
je vo vseobecnosti zname ze dievcata sa nevyjadruju presne ale nechavaju si zadne dvierka pre pripad ze chlapec z toho vycuva a aby nevyzerali ako tavy tak to napisu takto nejasne...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

Sagittarius napísal:Ma ta rada.Ako?Kamarata?Chalana?...Keby napisala: Lubim ta. Nic nenamietam...
ja myslim ze ak to napisala takto doslovne tak je to jasne...
3orYs napísal:s mojou polovickou je to tazko, chybas mi ty, mam ta rada, straaasne!!!
toto by som uz asi kamoske nenapisal....aspon nie takto
Sagittarius
Guru
Guru

Aiden napísal:toto by som uz asi kamoske nenapisal....aspon nie takto
No to mas pravdu, tak nech chlapec do toho ide...a ta vzdialenost, ved napr. medzi MT a Turc. Teplicami alebo Kremnicou a ZH chodi bus, vlak kazdu pol hodinku a to su podobne vzdialenosti...
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Lol 20Km ? To je nic :lol: Ja to "taham" na 70Km vzdialenost a no problemo :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podla mna by si mala ona urobit poriadok v tom, co ku komu citi. Ty si jej uz povedal, co k nej citis, preto by si mala ona ujasnit, ci chce ist do noveho vztahu a tym padom sa rozist s terajsim chalanom alebo nie.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

3orYs:V zaujme tvojho zdravia...zdravia tej baby a jej chalana ti vravim rychlo sa zobud...a nechaj to plavat..pretoze sa tomu hovori ten "Zamotany trojuholnik" Baba ma chalana no prijde niekdo iny a je to..je to trojuholnik s ktoreho sa velmy tazko vychadza...cize moja rada znie: "Ruky prec"
Napísať odpoveď