Co so spolužiackou??
-
uzivatelxy
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Co so spolužiackou??
mam taku mensiu dylemu s mojou super spoluziackov, je to trosku zamotane no nebudem to do detailov rozoberat... skratka s nou som mal super vztah uz od prvaku (v seprembri ideme do stvrtaku), vlastne ona aj chcela so mnou chodit no ja som bol vtedy este zahladeny do inej baby a pod....potom sa to vsak po case zvrtlo na opak, ze ja som sa do nej "zalubil" ale nedali sme sa nejako do kopy bo sme boli spoluziaci no a este jeden z problemov bol aj ten ze sme s roznych miest, ona byva odo mna cca 20km a prakticky sme spolu len v skole, po case to utichlo a boli sme super kamarati, pred par dnami mi napisala ze ma ma hrozne rada (momentalne ma uz dost dlho vztah) a tak, mna to znova chytilo a uvedomil som si ze ju mam tiez velmi rad a ze mi chyba ked nie sme teraz spolu,tiez som jej napisal co ku nej citim a tak sme si celkom pekne pisali, vraj to uz nemohla v sebe dusit a tak mi to napisala, neviem co s tym, poradte, najvacsi problem je asi to ze neviem ako by nam to fungovalo ak by sme sa dali do kopy, to ze byvame od seba tak daleko je dost problem... asi ju pojdem pozriet alebo vymyslime nieco ako stanovacku ci daku chatu a budeme sa to snazit tam nejako vyriesit... co poviete? malo by to buducnost??
-
Reli.C
Medium Star
Re: Co so spolužiackou??
tak tomu troška nechápem. má momentálne vážny vzťah, a má hrozne rada Teba? mala by si v prvom rade vlastne uvedomiť, že čo vlastne chce. keď je to vzájomné nie je tam čo riešiť. a tých 20 km sa dá zvládnuť úplne v pohode. to mi ver3orYs napísal:(momentalne ma uz dost dlho vztah)
/uf. time. bru noc
-
Sagittarius
Guru
Ale je tu niekto treti.3orYs napísal:mam taku mensiu dylemu s mojou super spoluziackov, je to trosku zamotane no nebudem to do detailov rozoberat... skratka s nou som mal super vztah uz od prvaku (v seprembri ideme do stvrtaku), vlastne ona aj chcela so mnou chodit no ja som bol vtedy este zahladeny do inej baby a pod....potom sa to vsak po case zvrtlo na opak, ze ja som sa do nej "zalubil" ale nedali sme sa nejako do kopy bo sme boli spoluziaci no a este jeden z problemov bol aj ten ze sme s roznych miest, ona byva odo mna cca 20km a prakticky sme spolu len v skole, po case to utichlo a boli sme super kamarati, pred par dnami mi napisala ze ma ma hrozne rada (momentalne ma uz dost dlho vztah) a tak, mna to znova chytilo a uvedomil som si ze ju mam tiez velmi rad a ze mi chyba ked nie sme teraz spolu,tiez som jej napisal co ku nej citim a tak sme si celkom pekne pisali, vraj to uz nemohla v sebe dusit a tak mi to napisala, neviem co s tym, poradte, najvacsi problem je asi to ze neviem ako by nam to fungovalo ak by sme sa dali do kopy, to ze byvame od seba tak daleko je dost problem... asi ju pojdem pozriet alebo vymyslime nieco ako stanovacku ci daku chatu a budeme sa to snazit tam nejako vyriesit... co poviete? malo by to buducnost??
edit// sorry. pomylil som sa myslel som, ze ty mas niekoho....ale ja by osobne "neliezol niekomu do kapusty"...ale ked ma ona o teba zaujem, a nechce uz s nim chodit a je si tym ista, tak nevidim vtom problem
-
uzivatelxy
Amateur
-
Reli.C
Medium Star
tak potom nezakladaj témy na hojkovi, a konaj3orYs napísal:mnoo je to presne tak, ma sice vztah no uz to v sebe dusila dlhsie, tiez som sa jej na to pytal cez smse ze ako je to s jej polovickou a onaz ze je to tazko a ze jej chybam ja a ze ma ma strasne rada...
/ale predtým si s ňou o tom pohovor
/ale už vážne idem spať
co to znamena tazko?
velmi rada ta moze mat aj ako kamarata. ak s nou chces zacinat, tak sa s nou porozpravaj z oci do oci a nie len cez SMS. jedno slovo totizto nedokaze opisat cely vztah. ak je to nakrivene tak by ho mohla ukoncit a pojdes na vec
na druhej strane, co ked to ma s jej priatelom fakt na hrane a teba chce ako cloveka, ktory jej pomoze toto obdobie prekonat?
velmi rada ta moze mat aj ako kamarata. ak s nou chces zacinat, tak sa s nou porozpravaj z oci do oci a nie len cez SMS. jedno slovo totizto nedokaze opisat cely vztah. ak je to nakrivene tak by ho mohla ukoncit a pojdes na vec
chod do toho. bud chlap ! ak si niekto nevie pozametat pred vlastnym domom tak to vyuzi. zijeme len raz a ak ti stoji v ceste nieco ako jej priatel tak no a? myslis ze ostatni by pozerali na to keby mali zaujem o tvoje dievca?
sme v dzungli kde vyhrava rychlejsi, zdatnejsi. pomalsi a slabsi nemaju narok pit z koryta...
deivca ti dalo najavo ze ta ma rada tak na co cakas? idu prazdniny. mozu to byt azda najkrajsie kt si mal a 20km hravo zvladnes...
sme v dzungli kde vyhrava rychlejsi, zdatnejsi. pomalsi a slabsi nemaju narok pit z koryta...
deivca ti dalo najavo ze ta ma rada tak na co cakas? idu prazdniny. mozu to byt azda najkrajsie kt si mal a 20km hravo zvladnes...
-
uzivatelxy
Amateur
nam si napisal, ze napisala len slovo "tazko"3orYs napísal:to jimino:
vztah ma uz dlhsie no neviem ci je v nom az taka stastna ked mi vcera pisala to co mi pisala, viem, je to blbe, aj ja sa toho bojim...
ak ti opisala cely ten vztah a vidis v nom nieco zle/neiste, tak mas dve moznosti. situaciu vyuzit, alebo podrzat ju v tazsich chvilach(a byt jej dobrym kamaratom). ak je to vo vztahu zle, tak skor by som sa priklonil k prvej moznosti
caka ta posledny rok s nou, tak sa vzchop. mozno ju uz nikdy po tomto roku neuvidis
-
uzivatelxy
Amateur
a co je to 20 km??...17 korun na studentsky listok na bus3orYs napísal:...ona byva odo mna cca 20km...
navyse uz mas takmer vodicak nie?
ten "vztah" musel byt paradny ked ti pise taketo veci3orYs napísal:...momentalne ma uz dost dlho vztah...
a ty co myslis?...malo?...ak budes zvladat dopravu za nou a hlavne sa s nou zvladnes dat do kopy aj napriek tomu jej "vztahu"...tak nevidim dovod preco by nemalo3orYs napísal:...malo by to buducnost??..
EDIT: ach..kym tu clovek popise vsetko co chce tak uz aj poradite
-
uzivatelxy
Amateur
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
-