TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mne sa tiez pozdava viacej zacat v piatok, uz len z toho dovodu, ze nemame dohodnutu trat a nemam nic natrenovane. Nemusi sa predsa zacinat Hockenheimom, ci pojdeme po poradi??? Taktiez treba dohodnut urcite pravidla, tj corner cuty a pocet warningov... co pri takej dlzke zavodu bude problem, bude vhodne zvolit vyssie cislo.
-
Šu-Do
Redeemer
sak zajtra.. (teda dnes) stvrtok... dajme... hockenheim.. a trate pekne po poradi
16:00 ok
a PRECO BEZ CORNER a CARELESS DRIVING ??
jo ja viem ze niekedy (skoro stale) je to na rit ze nic nespravim a bum.. penalta za skratenie trate...
ak to bude vypnute tak sa to moze zneuzivat...
daj tak ze na 3 warningy abo
16:00 ok
a PRECO BEZ CORNER a CARELESS DRIVING ??
jo ja viem ze niekedy (skoro stale) je to na rit ze nic nespravim a bum.. penalta za skratenie trate...
ak to bude vypnute tak sa to moze zneuzivat...
daj tak ze na 3 warningy abo
No ked sa vypne ten corner cutting mozno to nebude ani tak na ho*no lebo si to zober tak ze ak pravidelne cut-ujes 2 ci 3 zakruty (by to bolo zneuzivanie) tak sa ti auto moze poskodit a to moze ovplyvnit jeho jazdne vlastnosti. Cize je na tebe ci si pomozes par stotinami za cenu mensieho poskodenia, kt. sice aj tak mozes opravit...
no nic lepsie ma nenapadlo takto po ranu
no nic lepsie ma nenapadlo takto po ranu
-
Branjo
Medium Expert
pozrite neska by sa mohlo ist...je sviatok..kazdy je doma...kazdy kto pojde vie ze sa ide hockenheim..nemusi sa do 17 cakat na gwixta ako v piatok...moze ist aj mystique..nechapem preco v piatok ked je pracovny den...
ku corner cutom - vypnut to je blbost..da sa to zneuzivat a dost...tomase ze prva zakruta sa bude rezat to je blbost asi iba raz som za to dostal penaltu zatial co sme to hrali...a aj ostatne zakruty sa daju f poho len nemozes prebrzdit...
edit: cekuj sudo co som neska rano vykuzlil
1:13:14 
ku corner cutom - vypnut to je blbost..da sa to zneuzivat a dost...tomase ze prva zakruta sa bude rezat to je blbost asi iba raz som za to dostal penaltu zatial co sme to hrali...a aj ostatne zakruty sa daju f poho len nemozes prebrzdit...
edit: cekuj sudo co som neska rano vykuzlil
-
t0m4s3
Admin
Branjo > ano ostatne "len" prebrzdit. Lenze ta hra je natolko dementna, ze aj ked zakrutu prebrzdis a stratis tym cas, penalty dostanes. Ano minuly rok som to obhajoval s tym, ze pre kazdeho hra pocita rovnako, tento rok to ale asi vazne vypnem, vcerajsi pretek ma presvedcil o tom ze to bude spravne. Mozno necham iba corner cut tak na 10warningov.
-
Branjo
Medium Expert
ok tak s tymto suhlasim 10 warningov..t0m4s3 napísal:Branjo > ano ostatne "len" prebrzdit. Lenze ta hra je natolko dementna, ze aj ked zakrutu prebrzdis a stratis tym cas, penalty dostanes. Ano minuly rok som to obhajoval s tym, ze pre kazdeho hra pocita rovnako, tento rok to ale asi vazne vypnem, vcerajsi pretek ma presvedcil o tom ze to bude spravne. Mozno necham iba corner cut tak na 10warningov.
inac neska pojde aj gwixt a pravdepodobne aj jeho kamos takze som napocital ak ratam aj praska tak 11-12 ludi
-
Šu-Do
Redeemer
ok.. takze mercedes je lepsi ako AUDI, s AUDI som vobec nemal sancu ten predosly GHOST (tusim 1:13:20 to bolo) dobehnut... s medvedom som ho v prvom kole dal, takze podla mna je MEDVED naj.. i ked s OPLOM som ece nesiel
cas ok... potom medzicas (priloha 2) som mal dobry.. ale dalej som to uz nevedel udrzat
//inak odporucam vam vypnut antiviraky... je to dost neprijemne ked pocas zavodu sa ten hajzel zacne updatovat... len pre info
cas ok... potom medzicas (priloha 2) som mal dobry.. ale dalej som to uz nevedel udrzat
//inak odporucam vam vypnut antiviraky... je to dost neprijemne ked pocas zavodu sa ten hajzel zacne updatovat... len pre info