inak sa mi to zdalo aj fer nikde som konflikt nevidel a ani som sa do ziadneho nezapojil. ale zachvilu tu bude 500 prispevkov kto do koho...
edit// dik sudo uz sa natom pracuje
mozno u teba to neplati... ale ma to tak byt... ked vidis ze ty si rozbity a ten za tebou co ta dava o kolo je rychlejsi.. mohol by si ho pustit... mno ale v poho.. je to ok.. nic vazne sa nestalo... az na tlmiceBranjo napísal:ale take pindy ze ako ta obieha niekto iny okolo TY MAS IST MIMO IDEALNU STOPU a pustit ho...akoze nechapem ta. Inac sa tesim na sobotu
---->tomase---->mozem v sobotu o tom case
Gwixt musim ti oponovat, dost nestrne si siel do tej prvej zakruty a niekoho si zobral sebou, tusim Matrika co bol predomnou. Alebo to bolo opacne?gwixt napísal:celkom super zavod ... nebyt prveho kola, ked som sa z 2. pozicie dostal na 9. (nie vlastnou vinou) tak by som mozno skoncil aj lepsie ....
sice som bol pred koncom aj druhy ale Branja som nemal sancu za sebou udrzat ...
nastastie to ta jedna zastavka dala trochu do poriadku (aj ked posledne kola som sa viac modlil ako jazdil)
hojko dik za super zdokumentovany predbiehaci manever![]()
inak neviem ako vam ale asi iba raz sa mi stalo ze niekto predomnou dost lagoval ... (stando a ktosi) .. nastastie som sa vyhol
inak vyjazd z pitline sa mi na tejto trati zda dost zly. ono to naozaj vyhodi do stredu trate a az potom mozes ovladat auto. takto som sa tam s niekym tusim aj suchol ked som bol este vo vyjazde. ak uz niekto strhne este aj po vyjazde dolava tak to uz je ine.hojko napísal:Btw a ked uz niekto ide z boxov, tak by mohol ist aspon po pitline, nie to par metrov pred koncom strhnut vlavo ako neviem kto.
jj opacne ... ja som bol druhy za SuDom a daval som pozor aby som sa ho nedotkol a ktosi (zrejme matrik??) ma trocha buchol zozadu ... nic strasne ale stratil som tam asi 2 miestat0m4s3 napísal:Gwixt musim ti oponovat, dost nestrne si siel do tej prvej zakruty a niekoho si zobral sebou, tusim Matrika co bol predomnou. Alebo to bolo opacne?