TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Aj tak si myslis svoje tak naco ti to budem pisat? Nie kazdy z nas predbieha za kazdu cenuhojko napísal:Pustil alebo ta predbehol???
aktualne info by ste mali vzdy najst na http://tomase.org/toca3/
ano to som pocul, aj skusal ale akosi mi to nejde, zrejme budem musiet trenovat, lenze ak takyto neobvykli sposob je naozaj riesenie, potom hra nabera na arkadovosti ktorej ma uz aj tak nadostac...t0m4s3 napísal:zaklad takych dobrych casov je vraj jazda cez rucnu brzdu
Tak skusal som Eurospeedway
uplne bez rucnej - 1.03.33
s pouzivanim rucnej - 1.02.99
Teda trochen to pomohlo ale som si pripadal jak na rally
-
Šu-Do
Redeemer
jj presne tak.. ten cas som dal s rucnou.. a v podstate kazdu trat jazdim na rucnej.. a tiez ece manualna prevodovkat0m4s3 napísal:Stando > zaklad takych dobrych casov je vraj jazda cez rucnu brzdu. Tak mi to aspon vysvetlil Branjo.
to STANDO.. jedno video som uz daval... z tejto trate
mno ale to je komplet bez rucnej... a vidis aka strata...
a ece to STANDO...
takto...
prva zakruta brzda a hned na to ju presmyknem cez rucnu.. dalsie (to su sikany) doprava dolava uz nie cez rucnu ale tym ze som prvu isiel cez rucnu tak som stale v smyku takze ich ece dotahujem v smyku... dalsia sikana.. vpravo vlavo.. normal bez rucnej.. rovina.. zakruta.. brzda a rucna...
potom dlha tociva a dalsia zakruta.. brzda a ked idem moc rychlo tak si pomozem rucnou... no a potom posledne dve... tie idem na rucnej.. do prvej (doprava) sa hodim do nej rucnou a hned jak tocim dolava ma to pekne do tej lavotocivej zakruty hodi smykom.. thats all.. have fun
no a pripomienka... hrat sa s rucnou pocas zavodu je aj trosku riskantne.. pretoze to dost dere pneumatiky... ale ked clovek vie ako na to tak v pohode
a BTW... aky pohlad pouzivate ?
-
Šu-Do
Redeemer
a predtym si si myslel ze je onicom a zakladas v nej ligu ??t0m4s3 napísal:SuDo > Branjo mi potvrdil, ze s rucnou sa deru gumy rovnako ako bez nej. Takze tym padom je ta hra dost o nicom, este viac ako som si doteraz myslel
neni pravda... mam to odskusane na 15 kol..
s rucnou cez zakruty my v 14 kole praskla jedna zadna pneu...
bez rucnej som nemal ani jedno koleso co i len cervene (mno boli nacerveno) ale snad hapete
som to skusal ze ci si mozem v hockenheime dovolit jazdit na rucnej a zaroven ist na jednu zastavku...
-
t0m4s3
Admin
Gwixt to zvladolhojko napísal:Šu-Do: 33 kol v Hockenheime je dost problem prejst na dve zastavky, nech robim co robim je to tak na hrane uz s cervenymi pneu. Neviem si predstavit ist na 1 zastavku.
SuDo > ano myslel som si to aj predtym. Liga v GTR by nemala zmysel, nezohnal by som tolko hracov, vzhladom na narocnost tejto hry (nemyslim narocnost na hardware)
-
hojko
Site Admin
t0m4s3: GTR 2 je narocne na HW, na ovladanie a boli aj problemy so spojenim, vies ako sme to hravali, ze ked nas bolo 5, tak uz to bol uspech. Aj tak sa mi nechce verit tomu, ze to zvladol, vsak predsa kazde piskanie pneumatik alebo prejazd po obrubniku ci mimo trate opotrebuje viac a viac pneumatiky, takze ak by siel jemne, tak by nejazdil casy ake jazdil.