bracho je* sa nato.........ja som z nicim nezacal.Oblecenie si tu spomenul ty............piankomasino napísal:an zacal som.. chces povedat ze EMo nema nic spolocne so stylom obliekania? tak ja uz tomu vazne nechapem... sa uz konecne rozhodni
EMO-emocionalne slabi ludia
-
El Bastardo
Light Star
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Sorry za OT, ale toto ma zaujalo. Aký štýl obliekania má potom Jazz, alebo Blues?? Poznám hudobníkov z tejto branže a nikto z nich sa dáko extra na "svoj štýl" neobliekakukiak napísal:Kazdy hudobny styl ma aj vlastny styl obliekania.. od folklore az po punk![]()
//Edit: Hej hej archetyp Jazzmana - šedý oblek, klobúčik, prípadne okuliare. No čo poznám ja, chodia vo vysokých ponožkách, vyťahaných tričkách a fádnych nohaviciach. Ale keď spustia,
-
kukiak
Addict
Hm, mas pravdu. Prve co ma napadlo boli "mainstreamove" styly.. metal,punk,hh,rock.. A zase neznamena, ze kazdy kdo ten styl pocuva sa tak aj oblieka...jin napísal:Sorry za OT, ale toto ma zaujalo. Aký štýl obliekania má potom Jazz, alebo Blues?? Poznám hudobníkov z tejto branže a nikto z nich sa dáko extra na "svoj štýl" neobliekaV buse by si ich nerozpoznal od sto iných ľudí idúcich z práce.
a teraz uplne OT, ja si jazzmana predstavujem v sedom obleku
-
Shark NX
Addict
Presne tak ... aj ja si to niekedy vypocujem ale to neznamena ze sa musim obliekat jak nechcem povedat co ...jumper napísal:ako emo je iba hudba a oblecenim iba davas najavo ze ju pocuvas a ako vseci vidia emo ako uplakane tvare zo ziletkou v ruke ja to tak nepovazujem pocuvam emo a vela ineho ale neobliekam sa tak hudba sa mi lubi ale ako sa hovori kolko ludi tolko chuti .. to jest iba moj nazor
Este taky 20 rocny vyzera v pohode ale ked uvidis 12r decko co ma namalovane tiene atd ... a vedla neho podobna lady ... ze Grc ...
Mne sa to oblecenie vonkoncom nepaci ... ale poznam par Emakov ... a ti su v poho ... kym to neni Uplakany chlap co sa sprava jak zenska ...a place lebo mu vsetci ublizuju (pritom si za to moze sam) tak proti nemu nemam nic ...
-
skerka
Medium Expert
aj moja naj kamoska sa snazi byt emo girl a vobec nechapem preco..zrazu zacala mavat depky...z nicho nic sa rozplakala a plakala dlhe hodiny... a nikdy som nechapala preco lebo nemala ziadne problemy...je z dobrej rodiny nic sa u nich nedeje...a ked mi ukazala ruky mala tam jazvy a povedala mi aby som to nikomu nevravela lebo by ju rodicia zabili ja ju mam starsne rada tak dufam ze je toto je fakt len styl...alebo obdobie ktorym prechadza.. 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
M4rko_PolO
Light Expert
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
EMO neEMO v takom pripade ako je manson si mylsim ze staci ze je kkt ako kktM4rko_PolO napísal:ten týpek vizerá jak merlin mansona ten nieje EMO. či?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neviem ci zaradenie je podmienene spolocenskostou, alebo spolocenskost podmienena zaradenim sa niekam ale ak si to myslis, tak budiz ... ver tomu ze som velmi spolocensky a nikdy som sa pritom nepotreboval nikam zaradit .. myslim teda taketo party ktore vyznavaju v podstate kult niecoho ... jasne ze v nejakej multi-kulti partii je clovek zaradeny VZDy, pokial teda nezije cely zivot v jednej pivnici
... ale dufam ze si ma pochopil ako som to zaradzovanie myslel ...
no mna zaujal jeden rozhovor a tu ponukam uryvok
myslim ze tieto iste dvovody platia aj pre ine hudobne styly. ja tiez som zacal pocuvat to co pocuvam lebo nezapadam do spolocnosti, a ked som na neakom lokalnom alebo vačšiom koncerte tak spoznam novych ludi stretnem sa s kamaratmi a dava mi to dobry pocit ze sa tam vsetci zideme 
Kód: Vybrať všetko
Krone.at: Heavy metal sa spája s rôznymi štýlmi obliekania, správania a vzhľadu. Kožené nohavice, tričká skupín, atď. Čo myslíš, že je fascinujúce na celom tom žánri, hudbe a ľuďoch?
Kirk: Znova - ľudia v to veria. Pretože tí ľudia sú vyhnanci. Množstvo vyvrheľov, rebelov a ľudí, ktorí nezapadajú z akýchkoľvek dôvodov. Zapadnúť do spoločenstva, či do hudobného hnutia akým je heavy metal, dáva ľuďom pocit, že niekam patria. Metal poskytuje výzor, názor, spôsob zmýšľania a spôsob chlastania (smiech) ľuďom, ktorí nezapadli do bežnej spoločnosti. Preto metal dnes oslovuje také množstvo rôznych ľudí. Nie ako apríklad Latino music - ťažko ju pochopíte ak ak nepatríte do tej kultúry, alebo sa o ňu aspoň nezaujímate. Heavy metal sa nespája s nejakou zvláštnou tradíciou, i keď je sám tradíciou ale nie je tradičný. Môžete pochádzať odkialkoľvek - z Afriky, Austrálie, Argentíny a keď počujete metal, tak mu rozumiete. Toto je to najsilnejsie na metale. Je úžasné pozorovať, cestovať po svete a vidieť najrôznejšie typy ľudí vyznávajúcich rôznu hudbu a názor. Zbožňujem to!-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to zas jaky pozer preboha pisal toto ? ... ved to je hamba .. pise o tom jako nejaky emak .. pane boze nevedel som sa zaradit a heavy metal mi dal miesto a prilezitost a podobne kkciny ... vacsina ludi pocuvajucich bezny heavy a hard rock su praveze ti ktori sa zaradzovat nepotrebuju .. asi ako ja ... nebudem hadam tvrdit ze nejaka hudba mi poskytuje zivotne utocisko, ze mi pomaha v tomto a v tom .. takisto ako je prehnane ked niekto hovori ako ho vychovala ulica
...