EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
El Bastardo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa El Bastardo »

masino napísal:an zacal som.. chces povedat ze EMo nema nic spolocne so stylom obliekania? tak ja uz tomu vazne nechapem... sa uz konecne rozhodni
bracho je* sa nato.........ja som z nicim nezacal.Oblecenie si tu spomenul ty............pianko 8)
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

El Bastardo napísal:bracho je* sa nato.........ja som z nicim nezacal.Oblecenie si tu spomenul ty............pianko 8)
ved ja som napisal ze som zacal :D ja som nenapisal ze ty .. ved ja som v poho :) :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

kukiak napísal:Kazdy hudobny styl ma aj vlastny styl obliekania.. od folklore az po punk :)
Sorry za OT, ale toto ma zaujalo. Aký štýl obliekania má potom Jazz, alebo Blues?? Poznám hudobníkov z tejto branže a nikto z nich sa dáko extra na "svoj štýl" neoblieka :). V buse by si ich nerozpoznal od sto iných ľudí idúcich z práce.

//Edit: Hej hej archetyp Jazzmana - šedý oblek, klobúčik, prípadne okuliare. No čo poznám ja, chodia vo vysokých ponožkách, vyťahaných tričkách a fádnych nohaviciach. Ale keď spustia, :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

jin napísal:Sorry za OT, ale toto ma zaujalo. Aký štýl obliekania má potom Jazz, alebo Blues?? Poznám hudobníkov z tejto branže a nikto z nich sa dáko extra na "svoj štýl" neoblieka :) V buse by si ich nerozpoznal od sto iných ľudí idúcich z práce.
Hm, mas pravdu. Prve co ma napadlo boli "mainstreamove" styly.. metal,punk,hh,rock.. A zase neznamena, ze kazdy kdo ten styl pocuva sa tak aj oblieka...
a teraz uplne OT, ja si jazzmana predstavujem v sedom obleku :D
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

ako emo je iba hudba a oblecenim iba davas najavo ze ju pocuvas a ako vseci vidia emo ako uplakane tvare zo ziletkou v ruke ja to tak nepovazujem pocuvam emo a vela ineho ale neobliekam sa tak hudba sa mi lubi ale ako sa hovori kolko ludi tolko chuti .. to jest iba moj nazor
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Neviem co tu o eme diskutujete neviem jak dlho, proste EMO je totalna Kkcina a vsetkym emakom ukoncit ich vlastnou vinou sposobene "utrpenie" zastrelenim.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

jumper napísal:ako emo je iba hudba a oblecenim iba davas najavo ze ju pocuvas a ako vseci vidia emo ako uplakane tvare zo ziletkou v ruke ja to tak nepovazujem pocuvam emo a vela ineho ale neobliekam sa tak hudba sa mi lubi ale ako sa hovori kolko ludi tolko chuti .. to jest iba moj nazor
Presne tak ... aj ja si to niekedy vypocujem ale to neznamena ze sa musim obliekat jak nechcem povedat co ...
Este taky 20 rocny vyzera v pohode ale ked uvidis 12r decko co ma namalovane tiene atd ... a vedla neho podobna lady ... ze Grc ...
Mne sa to oblecenie vonkoncom nepaci ... ale poznam par Emakov ... a ti su v poho ... kym to neni Uplakany chlap co sa sprava jak zenska ...a place lebo mu vsetci ublizuju (pritom si za to moze sam) tak proti nemu nemam nic ...
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

aj moja naj kamoska sa snazi byt emo girl a vobec nechapem preco..zrazu zacala mavat depky...z nicho nic sa rozplakala a plakala dlhe hodiny... a nikdy som nechapala preco lebo nemala ziadne problemy...je z dobrej rodiny nic sa u nich nedeje...a ked mi ukazala ruky mala tam jazvy a povedala mi aby som to nikomu nevravela lebo by ju rodicia zabili ja ju mam starsne rada tak dufam ze je toto je fakt len styl...alebo obdobie ktorym prechadza.. :?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

skerka napísal:dufam ze je toto je fakt len styl...alebo obdobie ktorym prechadza.. :?
rezaniu ruk hovoris len styl? ak ti na nej zalezi tak s nou hod rec...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a na depky jej odporuc lekara .. pretoze to neni zdrave ... mladi ludia nemaju preco mat nejake vazne depresie ...
masino
Light Professional
Light Professional

ked uz toto neni chore tak ja uz neviem :
Prílohy
emokokoti.jpg
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

masino napísal:ked uz toto neni chore tak ja uz neviem :
Omfg toho chalana stretnut na ulici tak mu dam taky dovod na depku ze sa podreze hned na druhy den :x
M4rko_PolO
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M4rko_PolO »

masino napísal:ked uz toto neni chore tak ja uz neviem :
ten týpek vizerá jak merlin manson :) a ten nieje EMO. či?
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

vcera sme hrali hokejbal a hral tam jeden typek co bol EMO a ked strielal nevidel cez vlasy a netrafil branu :lol: co z toho vyplyva? ze nemate byt EMo pretoze nebudete vidiet :D
masino
Light Professional
Light Professional

M4rko_PolO napísal:ten týpek vizerá jak merlin manson :) a ten nieje EMO. či?
no uces ma ako EMO a ete je aj domachleny ako EMO...takze mne z toho vychadza ze asi emo bude :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

M4rko_PolO napísal:ten týpek vizerá jak merlin manson :) a ten nieje EMO. či?
EMO neEMO v takom pripade ako je manson si mylsim ze staci ze je kkt ako kkt :-P ... tak ale vidis pocuvaju tie jeho sracky ludia, dokonca obdivuju aj ten jeho styl , dokonca obdivuju ze ma homosexualne sklony ... kam ta dnesna spolocnost speje ? kazdy sa potrebuje niekde zaradit .. ja uz z toho nemozem je mi na grcanie .. sak sa len pozri emo, hiphaphoper, cuco-punkaci a taki a onaki a kazdy bude nadavat na skatulkovanie a sam seba zaskatulkuje k niecomu takemu :-P ...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

clovek je tvor spolocensky a myslim ze je normalne ze sa chce niekam zaradit, normalne to prestava byt vtedy ked sa styka s vandalmi alebo s kymneviem co je na tom na zvracanie sak budme iba doma sami zavrety :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

neviem ci zaradenie je podmienene spolocenskostou, alebo spolocenskost podmienena zaradenim sa niekam ale ak si to myslis, tak budiz ... ver tomu ze som velmi spolocensky a nikdy som sa pritom nepotreboval nikam zaradit .. myslim teda taketo party ktore vyznavaju v podstate kult niecoho ... jasne ze v nejakej multi-kulti partii je clovek zaradeny VZDy, pokial teda nezije cely zivot v jednej pivnici :-P ... ale dufam ze si ma pochopil ako som to zaradzovanie myslel ...
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

no mna zaujal jeden rozhovor a tu ponukam uryvok

Kód: Vybrať všetko

Krone.at: Heavy metal sa spája s rôznymi štýlmi obliekania, správania a vzhľadu. Kožené nohavice, tričká skupín, atď. Čo myslíš, že je fascinujúce na celom tom žánri, hudbe a ľuďoch?

Kirk: Znova - ľudia v to veria. Pretože tí ľudia sú vyhnanci. Množstvo vyvrheľov, rebelov a ľudí, ktorí nezapadajú z akýchkoľvek dôvodov. Zapadnúť do spoločenstva, či do hudobného hnutia akým je heavy metal, dáva ľuďom pocit, že niekam patria. Metal poskytuje výzor, názor, spôsob zmýšľania a spôsob chlastania (smiech) ľuďom, ktorí nezapadli do bežnej spoločnosti. Preto metal dnes oslovuje také množstvo rôznych ľudí. Nie ako apríklad Latino music - ťažko ju pochopíte ak ak nepatríte do tej kultúry, alebo sa o ňu aspoň nezaujímate. Heavy metal sa nespája s nejakou zvláštnou tradíciou, i keď je sám tradíciou ale nie je tradičný. Môžete pochádzať odkialkoľvek - z Afriky, Austrálie, Argentíny a keď počujete metal, tak mu rozumiete. Toto je to najsilnejsie na metale. Je úžasné pozorovať, cestovať po svete a vidieť najrôznejšie typy ľudí vyznávajúcich rôznu hudbu a názor. Zbožňujem to!
myslim ze tieto iste dvovody platia aj pre ine hudobne styly. ja tiez som zacal pocuvat to co pocuvam lebo nezapadam do spolocnosti, a ked som na neakom lokalnom alebo vačšiom koncerte tak spoznam novych ludi stretnem sa s kamaratmi a dava mi to dobry pocit ze sa tam vsetci zideme :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

to zas jaky pozer preboha pisal toto ? ... ved to je hamba .. pise o tom jako nejaky emak .. pane boze nevedel som sa zaradit a heavy metal mi dal miesto a prilezitost a podobne kkciny ... vacsina ludi pocuvajucich bezny heavy a hard rock su praveze ti ktori sa zaradzovat nepotrebuju .. asi ako ja ... nebudem hadam tvrdit ze nejaka hudba mi poskytuje zivotne utocisko, ze mi pomaha v tomto a v tom .. takisto ako je prehnane ked niekto hovori ako ho vychovala ulica :-P :-D ...
Napísať odpoveď