Orange Summer Music Domaša 2007, 2008

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomih
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomih »

ja spravim tricko, ked stihnem, ked nie tak budem len hladat.. :lol: vinko sa uz chladi chlapci a dievcata... :smt047 zajtra idem este do prace a posledne nakupy.. :smt069
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pribalte si prsiplaste a gumaky...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ci pana ale sa tesim :oops: :cry:
to sa neda vydrzat.dne smi akurat kamosi volali z hodokvasu a vzadu hraje polemic.az mi slzicka tiekla.
mam taktiku proti dazdu:
postavim si stan,vsetko do nho supnem,nahulam sa do tepleho,otvorim vinko a dalej mfp :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

jaaj keby to nebolo v takej riti daleko, hned by som siel.. skoda..
kachna
King
King

myslim ze si zrobim prsiplast z tesco tasiek :? co bolo dnes v humennom tak ani zdaleka nevyzeralo na slnecny festival... :aasmile2:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:myslim ze si zrobim prsiplast z tesco tasiek :? co bolo dnes v humennom tak ani zdaleka nevyzeralo na slnecny festival... :aasmile2:
videl si ako je na hodokvase??a pochybujem ze im to vadi.zabava bude taze neriesim
kachna
King
King

pinacolada napísal:videl si ako je na hodokvase??a pochybujem ze im to vadi.zabava bude taze neriesim
kurna viem. vodka, vino, zeny, smrad, spina. polemic, karpina... staci a ideme :)
ale tak ako tam ides ty?
inak ja budem mat pred stanom na koliku napichnutu tu cedulku... nieco ako postova schranka v usa pred domom :)
El Bastardo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa El Bastardo »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:kurna viem. vodka, vino, zeny, smrad, spina. polemic, karpina... staci a ideme :)
ale tak ako tam ides ty?
inak ja budem mat pred stanom na koliku napichnutu tu cedulku... nieco ako postova schranka v usa pred domom :)
bracho kasli nato to bude pekne trapne :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

El Bastardo napísal:bracho kasli nato to bude pekne trapne :wink:
ale bud ticho :wink:
kachno
ja si spravim tiez toto pred stan a maybe aj nejake triko zmajstrujem.ale pred stanom bude.a budem tam mat aj tablicku ze "JEDĽA".nepytaj sa prečo.proste tam bude

/inac volam sa Filip ze ked to najdes aby si sa nepytal jak tlk ze "je tu pinacolada?"
kachna
King
King

pinacolada napísal:ale bud ticho :wink:
kachno
ja si spravim tiez toto pred stan a maybe aj nejake triko zmajstrujem.ale pred stanom bude.a budem tam mat aj tablicku ze "JEDĽA".nepytaj sa prečo.proste tam bude

/inac volam sa Filip ze ked to najdes aby si sa nepytal jak tlk ze "je tu pinacolada?"
kej piňakolada... ale triko by nebolo od veci. biele? a na hrud velkym HOJKO a na chrbat .COM? hm? alebo nemas moznost niekde zohnat take tycky co sa davaju k fazuliam? vies vlajky spravime. jak na F1 maju ze ferari a my ze hojko.com

// ja som david...
/// preco jedla?
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ech ludia,ale vam zavidim no samozrejme doprajem.Isiel by som aj ja,ale musim pracovat :( .Tak vam zelam aspon dobru zabavu.A na pocasie kaslite-zabava zalezi od toho,aky sa zbehnu ludia :cernoch: :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:kej piňakolada... ale triko by nebolo od veci. biele? a na hrud velkym HOJKO a na chrbat .COM? hm? alebo nemas moznost niekde zohnat take tycky co sa davaju k fazuliam? vies vlajky spravime. jak na F1 maju ze ferari a my ze hojko.com

// ja som david...
/// preco jedla?
:lol: ze tycky k fauliam :lol: nemam pristup sory :(
ale sak sa nejak najdeme.pobehame stanove mestecko a snad uz nejak na seba natrafime
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak lidi.som pobaleny a pripraveny.tabulka napisana aj ked sa mi zase zlomila :D budem musiet rano doklincovat.to budu fofry :cry:
aah ale sa uz tesim s vami na to vniko :)
kachna
King
King

pinacolada napísal:tak lidi.som pobaleny a pripraveny.tabulka napisana aj ked sa mi zase zlomila :D budem musiet rano doklincovat.to budu fofry :cry:
aah ale sa uz tesim s vami na to vniko :)
:smt039 jasneeeee vincoooo :smt039 paaaana ja sa neviem dockat. idem skor spat aby bolo zajtra a mal som vela sil na lavagance a polemic :smt059
uz mi ani pocasie nevadi. nic mi nevadi.
bude pařba !!!
kedze idem autom tak beriem aj tycku taku z nastenky :-D. ked my sa tam nenajdeme tak to bude hanba
----
kachna
King
King

tak dnes to zacina !!! huraaaa !!!
:arrow: 777 :aasmile24:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

akurat som dosiel a musim vam povedat ze bolo kua dobre.tublatanka,polemic,desmod boli jednozancne najlepsi ale prekvapili ma mnohi.ani som necakal ze tak super bude.
s kachnom sme sa nakonec nasli,akurat s tym vinom to nejak nevyslo :D no neva nakonec som ani to svoje nedopil a vylieval ho v lese :lol:
tomih
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tomih »

tak som doma uz, no bolo fakt ze paradne :D skoda, ze sme sa nestretli, ale s davidom som sa stretol no tiez nebol cas na vinko nejak.. ale este budu prilezitosti.. :P skupiny boli vsetki super, mne sa najviac pacili Polemic, Desmod, Noc a den, ostatne samozrejme tiez.. potom tu dam fotky nejake z toho.. len idem teraz dospat vikend.. :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nj davidovi musim dat aspon 5 kariem za tu ochotu drbat sa po celom stanovom mestecku od stanu k stanu s transparentom hojko.com :lol:
respect kamo :wink:
kachna
King
King

ach chlapci :? je mi luto ze nic nevyslo. ja som si to vsetko rpedstavoval inak. ze aj vypijeme ale ... clovek mieni, pan boh meni :)
no celkovy dojem? na pi*u. po piatku som to mal chut zabalit... s pinim som sa nestretol a co am prekvapil tomi :)
a naj kapela bola vetroplach. cele vystupenie som pretancoval s najsamsuper true love dievcatom :smt049 ale zase: clovek mieni pan boh meni...
tak som bol fakt odhodlany, ze v sobotu odidem lebo to vyzeralo dost na rit. a ani moj klin neprisiel (ina tema)
ale som rad ze som ostal a stretol sa s filipom :) ale veru som sa nahladal. a pozerali na mna jak na ko*ot ked som s tym transparentom chodil k stagu a od stagu asi 4x. ludia ma zastavovali a pytali sa ze vo co go. aspon ze hned volali vypit :roll:
no a v sobotu ma najviac dostal kontrafakt a vsetky hiphopove fekalie co sa vypluli z ich smradlavych ust. lol inak viete ako spoznate fanusika hiphopu? ze na ich "koncerty" chodi v prsiplasti lebo je zvyknuty na to ze ten "spevak" kvoli efektnejsiej vyslovnosti pluve (nejaka cast priatelov to dobre vysvetluje)
ach som cakal kedy daju svoj hip BRATISLAVA NELUTUJEM :hehe: ale jedno som si zapametal: druha strana bratislavy petrzalka a piestany :hehe:
och ale fajn aj ked zapory prevysuju klady ale celkove hodnotenie 7/10 takze tak :)
dufam ze sa este niekedy stretneme :) mozno o 12 mesiacov :)
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

no parada bola, o karpine sa este docitame v novinach :)
Napísať odpoveď