Orange Summer Music Domaša 2007, 2008
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
kurna viem. vodka, vino, zeny, smrad, spina. polemic, karpina... staci a idemepinacolada napísal:videl si ako je na hodokvase??a pochybujem ze im to vadi.zabava bude taze neriesim
ale tak ako tam ides ty?
inak ja budem mat pred stanom na koliku napichnutu tu cedulku... nieco ako postova schranka v usa pred domom
-
El Bastardo
Light Star
-
pinacolada
Guru wannabe
ale bud tichoEl Bastardo napísal:bracho kasli nato to bude pekne trapne
kachno
ja si spravim tiez toto pred stan a maybe aj nejake triko zmajstrujem.ale pred stanom bude.a budem tam mat aj tablicku ze "JEDĽA".nepytaj sa prečo.proste tam bude
/inac volam sa Filip ze ked to najdes aby si sa nepytal jak tlk ze "je tu pinacolada?"
kej piňakolada... ale triko by nebolo od veci. biele? a na hrud velkym HOJKO a na chrbat .COM? hm? alebo nemas moznost niekde zohnat take tycky co sa davaju k fazuliam? vies vlajky spravime. jak na F1 maju ze ferari a my ze hojko.compinacolada napísal:ale bud ticho![]()
kachno
ja si spravim tiez toto pred stan a maybe aj nejake triko zmajstrujem.ale pred stanom bude.a budem tam mat aj tablicku ze "JEDĽA".nepytaj sa prečo.proste tam bude
/inac volam sa Filip ze ked to najdes aby si sa nepytal jak tlk ze "je tu pinacolada?"
// ja som david...
/// preco jedla?
-
pinacolada
Guru wannabe
ZHNiLa_KaCHNa napísal:kej piňakolada... ale triko by nebolo od veci. biele? a na hrud velkym HOJKO a na chrbat .COM? hm? alebo nemas moznost niekde zohnat take tycky co sa davaju k fazuliam? vies vlajky spravime. jak na F1 maju ze ferari a my ze hojko.com
// ja som david...
/// preco jedla?
ale sak sa nejak najdeme.pobehame stanove mestecko a snad uz nejak na seba natrafime
-
pinacolada
Guru wannabe
pinacolada napísal:tak lidi.som pobaleny a pripraveny.tabulka napisana aj ked sa mi zase zlomilabudem musiet rano doklincovat.to budu fofry
![]()
aah ale sa uz tesim s vami na to vniko
uz mi ani pocasie nevadi. nic mi nevadi.
bude pařba !!!
kedze idem autom tak beriem aj tycku taku z nastenky
----
-
pinacolada
Guru wannabe
tak som doma uz, no bolo fakt ze paradne
skoda, ze sme sa nestretli, ale s davidom som sa stretol no tiez nebol cas na vinko nejak.. ale este budu prilezitosti..
skupiny boli vsetki super, mne sa najviac pacili Polemic, Desmod, Noc a den, ostatne samozrejme tiez.. potom tu dam fotky nejake z toho.. len idem teraz dospat vikend.. 
-
pinacolada
Guru wannabe
ach chlapci
je mi luto ze nic nevyslo. ja som si to vsetko rpedstavoval inak. ze aj vypijeme ale ... clovek mieni, pan boh meni
no celkovy dojem? na pi*u. po piatku som to mal chut zabalit... s pinim som sa nestretol a co am prekvapil tomi
a naj kapela bola vetroplach. cele vystupenie som pretancoval s najsamsuper true love dievcatom
ale zase: clovek mieni pan boh meni...
tak som bol fakt odhodlany, ze v sobotu odidem lebo to vyzeralo dost na rit. a ani moj klin neprisiel (ina tema)
ale som rad ze som ostal a stretol sa s filipom
ale veru som sa nahladal. a pozerali na mna jak na ko*ot ked som s tym transparentom chodil k stagu a od stagu asi 4x. ludia ma zastavovali a pytali sa ze vo co go. aspon ze hned volali vypit
no a v sobotu ma najviac dostal kontrafakt a vsetky hiphopove fekalie co sa vypluli z ich smradlavych ust. lol inak viete ako spoznate fanusika hiphopu? ze na ich "koncerty" chodi v prsiplasti lebo je zvyknuty na to ze ten "spevak" kvoli efektnejsiej vyslovnosti pluve (nejaka cast priatelov to dobre vysvetluje)
ach som cakal kedy daju svoj hip BRATISLAVA NELUTUJEM
ale jedno som si zapametal: druha strana bratislavy petrzalka a piestany
och ale fajn aj ked zapory prevysuju klady ale celkove hodnotenie 7/10 takze tak
dufam ze sa este niekedy stretneme
mozno o 12 mesiacov 
no celkovy dojem? na pi*u. po piatku som to mal chut zabalit... s pinim som sa nestretol a co am prekvapil tomi
a naj kapela bola vetroplach. cele vystupenie som pretancoval s najsamsuper true love dievcatom
tak som bol fakt odhodlany, ze v sobotu odidem lebo to vyzeralo dost na rit. a ani moj klin neprisiel (ina tema)
ale som rad ze som ostal a stretol sa s filipom
no a v sobotu ma najviac dostal kontrafakt a vsetky hiphopove fekalie co sa vypluli z ich smradlavych ust. lol inak viete ako spoznate fanusika hiphopu? ze na ich "koncerty" chodi v prsiplasti lebo je zvyknuty na to ze ten "spevak" kvoli efektnejsiej vyslovnosti pluve (nejaka cast priatelov to dobre vysvetluje)
ach som cakal kedy daju svoj hip BRATISLAVA NELUTUJEM
och ale fajn aj ked zapory prevysuju klady ale celkove hodnotenie 7/10 takze tak
dufam ze sa este niekedy stretneme