Necítite sa občas ako blázon?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
gemini
Amateur
Amateur

Necítite sa občas ako blázon?

Príspevok od používateľa gemini »

...čo najbláznivejšie ste kedy uroblili? alebo čo by ste chceli urobiť?
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nic blaznive to nie je, ale raz som sa ako blazon citil...
kto pozna zlate piesky, tak vie, ze sa da ist zozadu od toboganov zadara a velmi zriedka sa tam vybera vsetupne. raz sme tak sli a taky ujo si tam sedel na lavicke za takym drevennym stolcekom a pocital nejake peniaze. kedze som nemal ani korunu (zlodejov nepodporujem a na zlate nenosim peniaze), tak sme sa rozhodli prejst cez vodu. nasadili masky, snorchle, plutvy a sli do vody. nebol problem udrzat ruksak s vecami nad hladinou a preplavat vacsim oblukom. ale potom prislo prekvapenie...
ten typek tam vobec nevyberal vstupne! ten stolcek tam bol stale (neviem ci je aj teraz) a on si asi len hladal peniaze na tobogan alebo nieco take. proste nevyberal. no vtedy som si pripadal fakt ako blazon (aj kamos so mnou) a nechcem vediet co si mysleli ostatni ludia :oops:
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

blazniva som nonstop... Dakedy by som si chcela vybavit nejaky papier, ze som blazon a behat naha po meste :oops: :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak ja sa citim ako blazon stale, lebo "blazon" asi som, som za kazdu blbost a stacit mi povedat raz :D inac mam oficialne v papieroch, ze som padnuty na hlavu (z bycikla :hehe: )
k teme, asi najvacsiu blbost aku som kedy spravil. bolo to na vianoce, natlacil som sa do krabice 60x60x60 (sam neviem ako som sa tam dostal :roll: ) a "dal" som sa kamoske pred dvere, suseda mi trosku asistovala, zavrela ma do krabice, zalepila a zazvonila, potom rychlo zdrhla. otvorila kamoskina mama, zakricala, ze to je pre dceru, ta krabicu odmietla otvorit, lebo tusila ze je odo mna a cakala daku blbost. nakoniec ju pootvorila mama, trochu sa aj zlakla. kamoska uz kricala ze ci som tam, jej mama ze nie. tak ju prisla otvorit, ale uz vedela ze som tam, takze asi tolko :oops:
gemini
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa gemini »

nooo to je jaké fantastické dostať kamoša ako darček na Vianoce... podľa mna fakt originálne,, ale ako "čítam" oni ťa už prekukli.... :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Naliali sme do fontany 10 litrov samponu na psy :slap: . Efekt predcil aj nase najblaznivejsie predstavy (niekto nas asi o rok kopiroval-loosri)
ale mal by som sa za to asi hanbit
Obrázok
P.S. Na druhy den sa nas nejaky dedo pytal, co by sme spravili cloveku, ktory si nieco take dovoli. Bracho len skonstatoval, ze by ho v tej fontane utopil.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Staci si v teme najvacsie trapasy najst ten moj :D
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

.I.LoVe.lOvE. napísal:blazniva som nonstop... Dakedy by som si chcela vybavit nejaky papier, ze som blazon a behat naha po meste :oops: :lol:
potom daj vediet kde presne ta mam hladat :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Predvcerom, ked sme sa po polnoci rozhodli ist od Budapesti, ked tam zavreli klub Rio, tak sme chceli pokracovat dalej k chorvatskym hraniciam, ale kamarat musel na druhy den rano do prace.

Taketo spontanne akcie mi pridu sialene a povazujem to za blaznovstvo.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

p4ra napísal:Taketo spontanne akcie mi pridu sialene a povazujem to za blaznovstvo.
Práve takéto akcie sú najlepšie akcie...
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

erytrocyt napísal:Práve takéto akcie sú najlepšie akcie...
suhlasim :)....take akcie su vacsinou nezabudnutelne :)...napr.

Podme na pizzu...
kam?...
Do Ziliny... (hodina autom :))
:lol: ....coze?...
No a preco nie?...Vraj tam robia dobru :D
no a vysledok...paradna syrova pizza a prijemne straveny vecer :)
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Blazon? Podla toho co kto sa za blazna povazuje. spolocnost vecsinou za blaznou oznacuje ludi, ktori su ini. potom by sme to mohli prekrutit. Som blazon ja, alebo su blazni vsetci okolo mna? Pozrite si tento kratky pribeh.

Bol raz jeden kral velmi oblubeny svojim ludom. Vsetci ho mali radi lebo bol dobry a spravodlivy. Jedneho dna sa vsak stalo nieco hrozne: Niekto otravil vsetky studne v krajine a ludia sa pomiatli. Iba kral, ktory mal vlastnu studnu na hrade ostal taky, aky bol. Po case si pomiatnuti ludia zacali sepkat, ze ten cih kral uz nie je taky dobry a spravodlivy, ze sa pravdepodobne pomiatol a zblaznil.Prec bola vsetka jeho popularita. Jedneho dna sa nas osamely kral vybral do mesta a kedze bolo velmi horuco, napil sa z otravenej studne. Vecer cele mesto oslavovalo velky sviatok. Kralovi sa vratil rozum

Kto je teda blaznom?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Mama mi dnes povedala ze zijem vo vlastnom svete. No co ja viem. :roll:

Nazov tejto temy mi pripomenul jednu pasaz z Hlavy XXII: Z armady moze byt prepusteny iba ten kto je blazon. Avsak, ten kto si uvedomuje ze je blazon je v skutocnosti uplne normalny/zdravy.
[size=0]Je to len parafrazovane.[/size]

Takze co z toho vyplyva? No predsa to ze sme tu vsetci uplne zdravi. :lol:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Aiden napísal:suhlasim :)....take akcie su vacsinou nezabudnutelne :)...napr.

Podme na pizzu...
kam?...
Do Ziliny... (hodina autom :))
:lol: ....coze?...
No a preco nie?...Vraj tam robia dobru :D
no a vysledok...paradna syrova pizza a prijemne straveny vecer :)
to si mi pripomenul, ked som kamarata s babou pozval von, ze si ideme sadnut. ked sa ma spytali ze kam, tak som povedal nech sa nechaju prekvapit. uz na patronke im bolo divne, ze kam ideme a ked sme skoncili v malackach, kukali na mna ako na debila :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

pHysIQ napísal:Mama mi dnes povedala ze zijem vo vlastnom svete. No co ja viem. :roll:
mne zasa triedna povedala ze mam hudobnicke maniere, hlavu v oblakoch a som dva takty pozadu za triedov takze do istej miery som aj ja blazon ...

inak viete rozdiel medzi blaznom a psychiatrom?
psychiater ma kluce :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

SRneC napísal:inak viete rozdiel medzi blaznom a psychiatrom?
Da sa to rozoznat aj podla toho, ze psychiater ma na svojej strane stolu sufliky :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Aiden napísal: no a vysledok...paradna syrova pizza a prijemne straveny vecer :)
...kopa srandy v inom meste, sranda počas cesty, spontánne zastavenia hocikde, ešte tri dni sa smeješ na fotografiách, potom neskôr sa k ním vraciaš a zasa sa smeješ...

Poznám to :) Občas mám pocit, že skôr ako dôjdeme do "cieľa" niekde od smiechu havarujem :lol:
Dobre, dosť OT, venujme sa téme :wink:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

ako blazon .. hmm skor sa skoro stale citim ze som "iny" ze sem nepatrim :?
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

ono stale sa nieco udialo...taka partia sme boli ze kazdy vecer daco a stale ine... ale jedna vec co bola dost pecka... v noci som zdrhol z intaku (na strednej), na bus na sidlisko tam sme vyliezli na BILLU, a ako bonbon na B sme postavili takeho maleho snehuliaka...
Prílohy
foto ako dokaz namiesto slubov, fotene mobilom ale je to tam vidno
foto ako dokaz namiesto slubov, fotene mobilom ale je to tam vidno
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

JA na rováši nič šialene nemam aspon si to ja myslim no jeden moj spolužiak (zo strednej ) v 3ročniku na 1.apríla sa v škole prezliekol za babu (čisto chlapčenska SOU elektrotechnicka)No pecka .... profaci sa bud smialy alebo sa chytali za hlavu .... niektorý žiaci z inych tried vykrikovali ze aj oni to chceli spravit ale nespravili heh...Ale chalan/baba to bolo k popukaniu uzke čierne šaty jeho chlpate nohy v čiernych silonkach (k popukaniu)...na 4hodine (Sj) došla profačka (mala na starosti tušim nejake eticke spravanie v škole a podobnu blbost (neviem ako sa to vola)...ked vošla do triedy si ho s počiatku nevšimla (sedel v prvej lavici vedla mna )no ako obhliadala triedu v ceste za katedru tak si ho vsimla ....vsetko jej z ruk padlo oči div tiež nespadli na zem a začala sa brutalne smiat .... potom čo sa trochu ukludnila sa ho spytala prečo načo začo a tak .... a ze či ho už niekto iny videl .Vymenoval nam zoznam par profakov a jejich komentarov(dalsia vlna smiechu ).Potom sa ho profačka spytala že či nechce ist aj za zastupkinou ....on že netreba že ho už stretla na schodoch.Otazka ako reagovala ? ,,Ježišikriste" . Na to nasledovala dalsia vlna smiechu .....
Napísať odpoveď