Necítite sa občas ako blázon?
Necítite sa občas ako blázon?
...čo najbláznivejšie ste kedy uroblili? alebo čo by ste chceli urobiť?
nic blaznive to nie je, ale raz som sa ako blazon citil...
kto pozna zlate piesky, tak vie, ze sa da ist zozadu od toboganov zadara a velmi zriedka sa tam vybera vsetupne. raz sme tak sli a taky ujo si tam sedel na lavicke za takym drevennym stolcekom a pocital nejake peniaze. kedze som nemal ani korunu (zlodejov nepodporujem a na zlate nenosim peniaze), tak sme sa rozhodli prejst cez vodu. nasadili masky, snorchle, plutvy a sli do vody. nebol problem udrzat ruksak s vecami nad hladinou a preplavat vacsim oblukom. ale potom prislo prekvapenie...
ten typek tam vobec nevyberal vstupne! ten stolcek tam bol stale (neviem ci je aj teraz) a on si asi len hladal peniaze na tobogan alebo nieco take. proste nevyberal. no vtedy som si pripadal fakt ako blazon (aj kamos so mnou) a nechcem vediet co si mysleli ostatni ludia
kto pozna zlate piesky, tak vie, ze sa da ist zozadu od toboganov zadara a velmi zriedka sa tam vybera vsetupne. raz sme tak sli a taky ujo si tam sedel na lavicke za takym drevennym stolcekom a pocital nejake peniaze. kedze som nemal ani korunu (zlodejov nepodporujem a na zlate nenosim peniaze), tak sme sa rozhodli prejst cez vodu. nasadili masky, snorchle, plutvy a sli do vody. nebol problem udrzat ruksak s vecami nad hladinou a preplavat vacsim oblukom. ale potom prislo prekvapenie...
ten typek tam vobec nevyberal vstupne! ten stolcek tam bol stale (neviem ci je aj teraz) a on si asi len hladal peniaze na tobogan alebo nieco take. proste nevyberal. no vtedy som si pripadal fakt ako blazon (aj kamos so mnou) a nechcem vediet co si mysleli ostatni ludia
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
tak ja sa citim ako blazon stale, lebo "blazon" asi som, som za kazdu blbost a stacit mi povedat raz
inac mam oficialne v papieroch, ze som padnuty na hlavu (z bycikla
)
k teme, asi najvacsiu blbost aku som kedy spravil. bolo to na vianoce, natlacil som sa do krabice 60x60x60 (sam neviem ako som sa tam dostal
) a "dal" som sa kamoske pred dvere, suseda mi trosku asistovala, zavrela ma do krabice, zalepila a zazvonila, potom rychlo zdrhla. otvorila kamoskina mama, zakricala, ze to je pre dceru, ta krabicu odmietla otvorit, lebo tusila ze je odo mna a cakala daku blbost. nakoniec ju pootvorila mama, trochu sa aj zlakla. kamoska uz kricala ze ci som tam, jej mama ze nie. tak ju prisla otvorit, ale uz vedela ze som tam, takze asi tolko 
k teme, asi najvacsiu blbost aku som kedy spravil. bolo to na vianoce, natlacil som sa do krabice 60x60x60 (sam neviem ako som sa tam dostal
-
axxis
Addict
Naliali sme do fontany 10 litrov samponu na psy
. Efekt predcil aj nase najblaznivejsie predstavy (niekto nas asi o rok kopiroval-loosri)
ale mal by som sa za to asi hanbit

P.S. Na druhy den sa nas nejaky dedo pytal, co by sme spravili cloveku, ktory si nieco take dovoli. Bracho len skonstatoval, ze by ho v tej fontane utopil.
ale mal by som sa za to asi hanbit

P.S. Na druhy den sa nas nejaky dedo pytal, co by sme spravili cloveku, ktory si nieco take dovoli. Bracho len skonstatoval, ze by ho v tej fontane utopil.
Blazon? Podla toho co kto sa za blazna povazuje. spolocnost vecsinou za blaznou oznacuje ludi, ktori su ini. potom by sme to mohli prekrutit. Som blazon ja, alebo su blazni vsetci okolo mna? Pozrite si tento kratky pribeh.
Bol raz jeden kral velmi oblubeny svojim ludom. Vsetci ho mali radi lebo bol dobry a spravodlivy. Jedneho dna sa vsak stalo nieco hrozne: Niekto otravil vsetky studne v krajine a ludia sa pomiatli. Iba kral, ktory mal vlastnu studnu na hrade ostal taky, aky bol. Po case si pomiatnuti ludia zacali sepkat, ze ten cih kral uz nie je taky dobry a spravodlivy, ze sa pravdepodobne pomiatol a zblaznil.Prec bola vsetka jeho popularita. Jedneho dna sa nas osamely kral vybral do mesta a kedze bolo velmi horuco, napil sa z otravenej studne. Vecer cele mesto oslavovalo velky sviatok. Kralovi sa vratil rozum
Kto je teda blaznom?
Bol raz jeden kral velmi oblubeny svojim ludom. Vsetci ho mali radi lebo bol dobry a spravodlivy. Jedneho dna sa vsak stalo nieco hrozne: Niekto otravil vsetky studne v krajine a ludia sa pomiatli. Iba kral, ktory mal vlastnu studnu na hrade ostal taky, aky bol. Po case si pomiatnuti ludia zacali sepkat, ze ten cih kral uz nie je taky dobry a spravodlivy, ze sa pravdepodobne pomiatol a zblaznil.Prec bola vsetka jeho popularita. Jedneho dna sa nas osamely kral vybral do mesta a kedze bolo velmi horuco, napil sa z otravenej studne. Vecer cele mesto oslavovalo velky sviatok. Kralovi sa vratil rozum
Kto je teda blaznom?
Mama mi dnes povedala ze zijem vo vlastnom svete. No co ja viem.
Nazov tejto temy mi pripomenul jednu pasaz z Hlavy XXII: Z armady moze byt prepusteny iba ten kto je blazon. Avsak, ten kto si uvedomuje ze je blazon je v skutocnosti uplne normalny/zdravy.
[size=0]Je to len parafrazovane.[/size]
Takze co z toho vyplyva? No predsa to ze sme tu vsetci uplne zdravi.
Nazov tejto temy mi pripomenul jednu pasaz z Hlavy XXII: Z armady moze byt prepusteny iba ten kto je blazon. Avsak, ten kto si uvedomuje ze je blazon je v skutocnosti uplne normalny/zdravy.
[size=0]Je to len parafrazovane.[/size]
Takze co z toho vyplyva? No predsa to ze sme tu vsetci uplne zdravi.
-
Kibo
Hardcore addict
to si mi pripomenul, ked som kamarata s babou pozval von, ze si ideme sadnut. ked sa ma spytali ze kam, tak som povedal nech sa nechaju prekvapit. uz na patronke im bolo divne, ze kam ideme a ked sme skoncili v malackach, kukali na mna ako na debilaAiden napísal:suhlasim....take akcie su vacsinou nezabudnutelne
...napr.
Podme na pizzu...
kam?...
Do Ziliny... (hodina autom)
....coze?...
No a preco nie?...Vraj tam robia dobru
no a vysledok...paradna syrova pizza a prijemne straveny vecer
-
erytrocyt
VIP
...kopa srandy v inom meste, sranda počas cesty, spontánne zastavenia hocikde, ešte tri dni sa smeješ na fotografiách, potom neskôr sa k ním vraciaš a zasa sa smeješ...Aiden napísal: no a vysledok...paradna syrova pizza a prijemne straveny vecer
Poznám to
Dobre, dosť OT, venujme sa téme
-
braino.swk
Light Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
JA na rováši nič šialene nemam aspon si to ja myslim no jeden moj spolužiak (zo strednej ) v 3ročniku na 1.apríla sa v škole prezliekol za babu (čisto chlapčenska SOU elektrotechnicka)No pecka .... profaci sa bud smialy alebo sa chytali za hlavu .... niektorý žiaci z inych tried vykrikovali ze aj oni to chceli spravit ale nespravili heh...Ale chalan/baba to bolo k popukaniu uzke čierne šaty jeho chlpate nohy v čiernych silonkach (k popukaniu)...na 4hodine (Sj) došla profačka (mala na starosti tušim nejake eticke spravanie v škole a podobnu blbost (neviem ako sa to vola)...ked vošla do triedy si ho s počiatku nevšimla (sedel v prvej lavici vedla mna )no ako obhliadala triedu v ceste za katedru tak si ho vsimla ....vsetko jej z ruk padlo oči div tiež nespadli na zem a začala sa brutalne smiat .... potom čo sa trochu ukludnila sa ho spytala prečo načo začo a tak .... a ze či ho už niekto iny videl .Vymenoval nam zoznam par profakov a jejich komentarov(dalsia vlna smiechu ).Potom sa ho profačka spytala že či nechce ist aj za zastupkinou ....on že netreba že ho už stretla na schodoch.Otazka ako reagovala ? ,,Ježišikriste" . Na to nasledovala dalsia vlna smiechu .....