Reklamacia
-
den333
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Reklamacia
Chcel by som sa spytat ze ci sa reklamacia vztahuje aj na nabujacku....totiz sa mi pokazila nabijacka(mam N6280 kupovanu z Orange)
-
hojko
Site Admin
Monako2: Nerozpravaj, ja som daval reklamovat telefon, povedal som co za chyba. Hned na to mi predavac v T-Mobile povedal, ze si mu mam dat len telefon s baterkou, sim kartu spolu s pamatovou kartou si mam vytiahnut. Dal som mu telefon, nalepil foliu cez display, vopchal do obalu, podpisal som papiere a to bolo vsetko.
Re: Reklamacia
len neviem, ci to bude stat za to, tych par tyzdnov bez telefonu a neoplati sa za tych 50-150 sk kupit druhu nabijacku (teda ak im treba nechat komplet)den333 napísal:Chcel by som sa spytat ze ci sa reklamacia vztahuje aj na nabujacku....totiz sa mi pokazila nabijacka(mam N6280 kupovanu z Orange)
-
den333
Professional
Re: Reklamacia
no ja sa pojdem spytat ale poviem im ze s druhou nabijackou to ide a ze nech mi fon nechaju iba nech nabijacku zoberu....smejo napísal:len neviem, ci to bude stat za to, tych par tyzdnov bez telefonu a neoplati sa za tych 50-150 sk kupit druhu nabijacku (teda ak im treba nechat komplet)
2 hojko:mas pravdu aj v orange si pytali len mobil a baterku a vsetko ostatne som si mal zobrat...
-
Traktorista
Guru
jezis, rozmyslajte, preco by ti brali komplet phone so vsetkym ked mas pokazenu len nabijacku? podla teba oni nemaju co robit s miestom tak to potrebuju vyplnit? podla teba maju radsej na zodpovednosti cely phone ako len nabijacku? reklamujes nabijacku ako prislusenstvo, mam dojem ze nato je zaruka pol roka,... aspon tak sa mi zda, ak nie, tak ma opravte, ale urcite ti nezoberu cely phone,... a pokial maju nove nabijacky na sklade, tak si max do 5tich dni pojdes po novu nabijacku,...
nerobte z komara somara
nerobte z komara somara
ale niekedy pytaju aj nabijacku nevem preco ale myslim si ze ju poreraju ci si to nenabijal niakym shitom nevem od kial ale original nabijackouhojko napísal:Monako2: Ano, ale zalezi to od problemu. Ak opises, ze sa ti telefon vypina, tak im je asi nabijacka k nicomu. Alebo ak ti blika display. To je jasne HW alebo firmware vada a tak nabijacku nie je treba.
boze toto ked citam sa smejem.....fakt nechapem na co by bolo v MobilAsk-u pri reklamacii nabijacky,telefon vsak telefon s tym nema nic spolocne oni ju otestuju u seba a ak im nepojde tak ti rovno daju do ruky novu,ale urcite to nedavaj do T-Mobilu zanes to rovno do servisu a skratis si to cakanie o par dni