Reklamacia

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Reklamacia

Príspevok od používateľa den333 »

Chcel by som sa spytat ze ci sa reklamacia vztahuje aj na nabujacku....totiz sa mi pokazila nabijacka(mam N6280 kupovanu z Orange)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mala by sa, zájdi do najbližšieho autorizovaného servisu Nokie..
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

zajdem tam v pondelok...len som sa chcel spytat ze ci stym dakto nema skusenosti...
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

Samozrejme, ze aj na nabijacku sa vztahuje zaruka.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

aj na nabijacku, ked ides telefon reklamovat pozeraju aj ci neni chybna nabijacka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Monako2: Nerozpravaj, ja som daval reklamovat telefon, povedal som co za chyba. Hned na to mi predavac v T-Mobile povedal, ze si mu mam dat len telefon s baterkou, sim kartu spolu s pamatovou kartou si mam vytiahnut. Dal som mu telefon, nalepil foliu cez display, vopchal do obalu, podpisal som papiere a to bolo vsetko.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja som bol 2x reklamovat v t-mobile a vzdy pytali aj nabyjacku. ked som sa ho pytal tak mi povedal ze aj tu pozru
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Monako2: Ano, ale zalezi to od problemu. Ak opises, ze sa ti telefon vypina, tak im je asi nabijacka k nicomu. Alebo ak ti blika display. To je jasne HW alebo firmware vada a tak nabijacku nie je treba.
smejo
Addict
Addict

Re: Reklamacia

Príspevok od používateľa smejo »

den333 napísal:Chcel by som sa spytat ze ci sa reklamacia vztahuje aj na nabujacku....totiz sa mi pokazila nabijacka(mam N6280 kupovanu z Orange)
len neviem, ci to bude stat za to, tych par tyzdnov bez telefonu a neoplati sa za tych 50-150 sk kupit druhu nabijacku (teda ak im treba nechat komplet)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Reklamacia

smejo napísal:len neviem, ci to bude stat za to, tych par tyzdnov bez telefonu a neoplati sa za tych 50-150 sk kupit druhu nabijacku (teda ak im treba nechat komplet)
no ja sa pojdem spytat ale poviem im ze s druhou nabijackou to ide a ze nech mi fon nechaju iba nech nabijacku zoberu....
2 hojko:mas pravdu aj v orange si pytali len mobil a baterku a vsetko ostatne som si mal zobrat...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

jezis, rozmyslajte, preco by ti brali komplet phone so vsetkym ked mas pokazenu len nabijacku? podla teba oni nemaju co robit s miestom tak to potrebuju vyplnit? podla teba maju radsej na zodpovednosti cely phone ako len nabijacku? reklamujes nabijacku ako prislusenstvo, mam dojem ze nato je zaruka pol roka,... aspon tak sa mi zda, ak nie, tak ma opravte, ale urcite ti nezoberu cely phone,... a pokial maju nove nabijacky na sklade, tak si max do 5tich dni pojdes po novu nabijacku,...

nerobte z komara somara
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

hojko napísal:Monako2: Ano, ale zalezi to od problemu. Ak opises, ze sa ti telefon vypina, tak im je asi nabijacka k nicomu. Alebo ak ti blika display. To je jasne HW alebo firmware vada a tak nabijacku nie je treba.
ale niekedy pytaju aj nabijacku nevem preco ale myslim si ze ju poreraju ci si to nenabijal niakym shitom nevem od kial ale original nabijackou
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

boze toto ked citam sa smejem.....fakt nechapem na co by bolo v MobilAsk-u pri reklamacii nabijacky,telefon vsak telefon s tym nema nic spolocne oni ju otestuju u seba a ak im nepojde tak ti rovno daju do ruky novu,ale urcite to nedavaj do T-Mobilu zanes to rovno do servisu a skratis si to cakanie o par dni
Napísať odpoveď