Rapid - Slovan
Rapid - Slovan
Davaju to na dakom programe?alebo bude daky internetovy prenos?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Dead_Warrior
Professional
správa
Rapid Vieden - Slovan Bratislava 3:1 neviem či sa berie gol na súperovom ihrisku za dva ako v LM, ak hej tak by som to veľmi kriticky nevnímal.
Tuším, že Samo Slovak dal v 88. minúte gol /nie som istý, či v tej minúte/aspon že tak lebo 3:0 to by bol istý postupujúci a takto si myslím, že keby že Slovan vyhral 1:0 doma tak sa predlžuje a tam je to už iba o šťastí.
Tuším, že Samo Slovak dal v 88. minúte gol /nie som istý, či v tej minúte/aspon že tak lebo 3:0 to by bol istý postupujúci a takto si myslím, že keby že Slovan vyhral 1:0 doma tak sa predlžuje a tam je to už iba o šťastí.
Re: správa
lolo... 1:0 vyhra Slovan tak nepostupuje... musi vyhrat 2:0... ak bude 3:1 je predlzenie, ak 4:2 tak postupuje Rapid lebo dal na superovom ihrisku viac golov... aspon takto je to v LMJ.O.S.E napísal:Rapid Vieden - Slovan Bratislava 3:1 neviem či sa berie gol na súperovom ihrisku za dva ako v LM, ak hej tak by som to veľmi kriticky nevnímal.
neviem, či máš pravdu. Trochu sledujem Ligu Majstrov a viem že gol na súperovom ihrisku sa počíta za 2. Čiže ak 1. zápas skončil na ihrisku Rapidu Viedeň 3:1 v prospech rapidu v skutočnosti je to 3:2/gol na súperovom ihrisku.B3rET napísal:lolo... 1:0 vyhra Slovan tak nepostupuje... musi vyhrat 2:0... ak bude 3:1 je predlzenie, ak 4:2 tak postupuje Rapid lebo dal na superovom ihrisku viac golov... aspon takto je to v LM
A ked Slovan doma vyhrá 1:0 dorovna na 3:3, a tak bude nasledovať predlženie,a to som písal že šance potom 50/50. to je ľahka matematika ale neviem či aj v UEFE sa počíta takto ako je to v LM.
Ja som nenapísal, že ak zápas skončí 1:0 pre Slovan tak postupujú, ale som napísal, že sa bude predlžovať.
-
PACO8
Light Professional
kamarat mal by si si prestudovat pravidlaJ.O.S.E napísal:neviem, či máš pravdu. Trochu sledujem Ligu Majstrov a viem že gol na súperovom ihrisku sa počíta za 2. Čiže ak 1. zápas skončil na ihrisku Rapidu Viedeň 3:1 v prospech rapidu v skutočnosti je to 3:2/gol na súperovom ihrisku.
A ked Slovan doma vyhrá 1:0 dorovna na 3:3, a tak bude nasledovať predlženie,a to som písal že šance potom 50/50. to je ľahka matematika ale neviem či aj v UEFE sa počíta takto ako je to v LM.
Ja som nenapísal, že ak zápas skončí 1:0 pre Slovan tak postupujú, ale som napísal, že sa bude predlžovať.
(musel som to prehodit ako keby 2x hral slovan vonku lebo to inak nepasovalo)
K teme: Mysim si ze slovan uz nepostupi, Rapid bude v blave remizovat a konec
Dik za vysvetlenie už som o niečo múdrejši. Tak potom sa prikláňam k tvojmu názoru, že Rapid bude na ihrisku Slovana remizovať.PACO8 napísal:kamarat mal by si si prestudovat pravidla, gol na superovom ihrisku sa pocita za 2 len v tom pripade ze po sucte golov bude remiza cize ak bolo 3:1 pre rapid, slovan musi vyhrat 2:0 doma t.j. 3:1+0:2=3:3 a vtedy sa rata ten gol na superovom ihrisku za dva cize by to bolo 3:4 pre Slovan
(musel som to prehodit ako keby 2x hral slovan vonku lebo to inak nepasovalo)
K teme: Mysim si ze slovan uz nepostupi, Rapid bude v blave remizovat a konec
all
bodaj by skoda ved oni na to maju doma musime vyhrat ved ked prehrame bude hamba slovenska a to predsa nechceme 
-
hojko
Site Admin
Doporucujem precitat: http://hooligans.cz/view.php?cisloclanku=2007070002
Ndpc, ta hanba po zapase- sam medzi rakusakmi. Akurat pocas zapasu som bol vo Wien na Grillfeste v istom Tenisovom klube. Samotni gastani boli vyvaleni z toho, ze sa im podarilo vyhrat, kedze to bolo prve vitazstvo Rapidu po dlhej dobe vobec. Ja som sa dnu- k TV- pozriet radsej ani nesiel a radsej som vonku uzival atmosferu, povinne konverzacie + s pripitym usmevom odrazal stiplave poznamky na adresu Slovana a slovenskeho futbalu vobec : ) Dufam, ze doma ten smiesny Rapid rozbijeme na prach.
// Fuck!
// Fuck!