Rapid - Slovan

O športe...
juninho
Light Expert
Light Expert

Rapid - Slovan

Príspevok od používateľa juninho »

Davaju to na dakom programe?alebo bude daky internetovy prenos?
Dead_Warrior
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

jedine na esport.sk alebo TW1, ale je uz polcas a stav je 2:0 pre Rapid
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

skoncilo to 3:1 pre Rapid
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nic moc, Slovan tam mal predsa v plane uhrat dobry vysledok a tym 3:1 ani nie je. Aspon ze dali gol, co sa urcite hodi.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

"staci" im vyhrat 2:0 a maju to v kapse, so strelenym golom je to oveeeeeeeela lahsie..aj ked si myslim ze nemaju na postup
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ale no doma im nalozime 2:0 poucime sa zo svojich chyb a ideme do dalsieho kola :D :P
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

no 3:1 este ze dali gol , ale aj tak tipujem remizu 1:1. slovan na ti nema podla mna
juninho
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa juninho »

hlavne nech je dobra atmosfera nie ako vo Viedni co zase traposili nackovia sprosti
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Rapid Vieden - Slovan Bratislava 3:1 neviem či sa berie gol na súperovom ihrisku za dva ako v LM, ak hej tak by som to veľmi kriticky nevnímal.
Tuším, že Samo Slovak dal v 88. minúte gol /nie som istý, či v tej minúte/aspon že tak lebo 3:0 to by bol istý postupujúci a takto si myslím, že keby že Slovan vyhral 1:0 doma tak sa predlžuje a tam je to už iba o šťastí.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ste videli transparent s napisom Vieden je predmestie Bratislavy? :D:D :lol:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Re: správa

Príspevok od používateľa B3rET »

J.O.S.E napísal:Rapid Vieden - Slovan Bratislava 3:1 neviem či sa berie gol na súperovom ihrisku za dva ako v LM, ak hej tak by som to veľmi kriticky nevnímal.
Tuším, že Samo Slovak dal v 88. minúte gol /nie som istý, či v tej minúte/aspon že tak lebo 3:0 to by bol istý postupujúci a takto si myslím, že keby že Slovan vyhral 1:0 doma tak sa predlžuje a tam je to už iba o šťastí.
lolo... 1:0 vyhra Slovan tak nepostupuje... musi vyhrat 2:0... ak bude 3:1 je predlzenie, ak 4:2 tak postupuje Rapid lebo dal na superovom ihrisku viac golov... aspon takto je to v LM
J.O.S.E
King
King

B3rET napísal:lolo... 1:0 vyhra Slovan tak nepostupuje... musi vyhrat 2:0... ak bude 3:1 je predlzenie, ak 4:2 tak postupuje Rapid lebo dal na superovom ihrisku viac golov... aspon takto je to v LM
neviem, či máš pravdu. Trochu sledujem Ligu Majstrov a viem že gol na súperovom ihrisku sa počíta za 2. Čiže ak 1. zápas skončil na ihrisku Rapidu Viedeň 3:1 v prospech rapidu v skutočnosti je to 3:2/gol na súperovom ihrisku.
A ked Slovan doma vyhrá 1:0 dorovna na 3:3, a tak bude nasledovať predlženie,a to som písal že šance potom 50/50. to je ľahka matematika ale neviem či aj v UEFE sa počíta takto ako je to v LM.

Ja som nenapísal, že ak zápas skončí 1:0 pre Slovan tak postupujú, ale som napísal, že sa bude predlžovať.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

J.O.S.E napísal:neviem, či máš pravdu. Trochu sledujem Ligu Majstrov a viem že gol na súperovom ihrisku sa počíta za 2. Čiže ak 1. zápas skončil na ihrisku Rapidu Viedeň 3:1 v prospech rapidu v skutočnosti je to 3:2/gol na súperovom ihrisku.
A ked Slovan doma vyhrá 1:0 dorovna na 3:3, a tak bude nasledovať predlženie,a to som písal že šance potom 50/50. to je ľahka matematika ale neviem či aj v UEFE sa počíta takto ako je to v LM.

Ja som nenapísal, že ak zápas skončí 1:0 pre Slovan tak postupujú, ale som napísal, že sa bude predlžovať.
kamarat mal by si si prestudovat pravidla :lol: , gol na superovom ihrisku sa pocita za 2 len v tom pripade ze po sucte golov bude remiza cize ak bolo 3:1 pre rapid, slovan musi vyhrat 2:0 doma t.j. 3:1+0:2=3:3 a vtedy sa rata ten gol na superovom ihrisku za dva cize by to bolo 3:4 pre Slovan
(musel som to prehodit ako keby 2x hral slovan vonku lebo to inak nepasovalo)

K teme: Mysim si ze slovan uz nepostupi, Rapid bude v blave remizovat a konec
J.O.S.E
King
King

PACO8 napísal:kamarat mal by si si prestudovat pravidla :lol: , gol na superovom ihrisku sa pocita za 2 len v tom pripade ze po sucte golov bude remiza cize ak bolo 3:1 pre rapid, slovan musi vyhrat 2:0 doma t.j. 3:1+0:2=3:3 a vtedy sa rata ten gol na superovom ihrisku za dva cize by to bolo 3:4 pre Slovan
(musel som to prehodit ako keby 2x hral slovan vonku lebo to inak nepasovalo)

K teme: Mysim si ze slovan uz nepostupi, Rapid bude v blave remizovat a konec
Dik za vysvetlenie už som o niečo múdrejši. Tak potom sa prikláňam k tvojmu názoru, že Rapid bude na ihrisku Slovana remizovať.
radolf1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

all

Príspevok od používateľa radolf1 »

bodaj by skoda ved oni na to maju doma musime vyhrat ved ked prehrame bude hamba slovenska a to predsa nechceme 8)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ndpc, ta hanba po zapase- sam medzi rakusakmi. Akurat pocas zapasu som bol vo Wien na Grillfeste v istom Tenisovom klube. Samotni gastani boli vyvaleni z toho, ze sa im podarilo vyhrat, kedze to bolo prve vitazstvo Rapidu po dlhej dobe vobec. Ja som sa dnu- k TV- pozriet radsej ani nesiel a radsej som vonku uzival atmosferu, povinne konverzacie + s pripitym usmevom odrazal stiplave poznamky na adresu Slovana a slovenskeho futbalu vobec : ) Dufam, ze doma ten smiesny Rapid rozbijeme na prach.

// Fuck!
Napísať odpoveď