Ucet v banke

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ucet v banke

Príspevok od používateľa Stoporko »

pomaly si ho budem musiet zalozit. Chcem vas poprosit o radu ktora banka je spolahliva, kde maju ake poplatky, pripadne ktory program sa mne ako studentovi na VS oplati. Predom vdaka za ochotu pomoct :)
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

sprav si EURO26 v Slovenskej Sporitelni precitaj si o tom nieco na nete je to dobre mas tam najmensie poplaty ako student a mas s tou kartou aj zlavy na vela veci
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ja mam v Dexii ucet "Axion" pre mladych teda do 26 rokov :) bez poplatkov e-banking zadarmo, medzinarodnu platobnu kartu , povolene precerpanie a podobne
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja mam v tatrabanke a cvakam za vsetky sluzby 11sk mesacne :) internet banking samozrejme zadarmo :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

turtlak69 napísal:ja mam v tatrabanke a cvakam za vsetky sluzby 11sk mesacne :) internet banking samozrejme zadarmo :)
ako to mas s poplatkami pri prevodoch, vyberoch...? Aka je dostupnost bankomatov? Nasi maju VUB a obcas nadavaju ze musia daleko... Slovenka sporitelna? - si s nou spokojny? Skus napisat viac.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ja mam tiez EURO26, ale od CSOB
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Stoporko napísal:ako to mas s poplatkami pri prevodoch, vyberoch...? Aka je dostupnost bankomatov? Nasi maju VUB a obcas nadavaju ze musia daleko... Slovenka sporitelna? - si s nou spokojny? Skus napisat viac.
Slovenská sporiteľňa má najviac bankomatov, najrýchlejšie pripisujú peniaze na účet, majú výborné služby a za vedenie účtu ako študent neplatíš ani tých 11 korún čo v Tatrabanke.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

CSOB neodporucam. skor by som sa rozhodol medzi slovenskou sporitelnou a tatrabankou. ja platim v tatra banke sice okolo 70 sk ale pre studenta je to urcite lacnejsie a tych 11 korun ta nezabije.

erytrocyt: a v tatra banke to nie je rychle? ked mi posielali vyplatu cez ebanking hned po potvrdeni mi dosla sms.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Ako som uz pisal ja mam Dexiu no nie je to ruzove s poctom
bankomatov ,ale do mesiaca mam 3 vybery z inych bankomatov zdarma a za vedenie uctu neplatim vobec nic a do 26 ani nebudem aj ked budem uz zamestnany.
Dalej si mozes viest aj terminovany ucet a aj vladovy co je celkom vyhoda a vedenie je tiez zdarma okrem toho som dostal zdarma 100 sk ako prvy vklad .
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ posielaš peniaze v rámci jednej banky, tak peniaze máš pripísané na účet okamžite. Môj predchádzajúci zamestnávateľ mal ČSOB, ja ČSOB.. a výplata došla na môj účet (potvrdenie sms) takmer okamžite po odklepnutí Enteru našou ekonómkou. Vždy zo mňa šalela, jak som sa jej prišiel poďakovať za výplatu do vedľajšej kancelárie.. :D

Inak dnes by som si ako študent vybral buď Slovenskú sporiteľňu alebo TB kvôli širokej sieti bankomatov. Či jedna alebo druhá.. to by už záviselo na bankových poplatkoch za služby, ktoré by som chcel používať. ;) To si už prezisti osobnou návštevou banky, resp. naštudovaním ich webstránok.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

turtlak69 napísal:ja mam v tatrabanke a cvakam za vsetky sluzby 11sk mesacne :) internet banking samozrejme zadarmo :)
to iste :) a zatial nemozem na TB povedat skaredeho slova lebo vsetko funguje a je ako ma :)
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

Mam myslim, ze sa to vola TATRAacademy ci ako... To iste, 11sk mesacne. Mam tu ten letacik a info na nom napisane:
-neobmedzeny pocet automatizovanych transakcii, moznost ziskat povolene precerpanie na ucte od 3000 di 50000 a bla bla...
Som plne spokojna, imho Tatrabanka je tiez rychla. :)
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

takychto tem tu uz je viac...
ale k veci: ja som si studentsky (FUN) ucet otvoril v CSOB, ale len preto, ze obcas nieco kupujem z ciech, tak mam lacnejsie prevody (12 sk), no v neposlednom rade aj preto, ze tam mam sestru (uz som jej nakazal, aby si otvorila ucet v CSOB, aby som jej mohol poslat peniaze kedykolvek :) [mam aj devizovy ucet])... viac vyhod v CSOB nevidim, dost ma rozculuje aj pocet bankomatov (ten pocet je blizky poctu pobociek 8) )

no sestra ma ucet (studentsky) v SLSP a tam ma viac vyhod:
-studentsky klub: -karta studentsky klub (nieco na styl isic)-zlavy na koncerty, kulturne podujatia a podobne
-stranka studentsky klub, z ktorej moze posielat sms do vsetkych siete (10sms/mesiac)
-bankomaty na kazdom rohu (dost podstatna vec podla mna, je aj viac pravdepodobne, ze v nejakom zapadakove ak je bankomat, tak to nebude nejaka Dexia banka, ale SLSP :D )
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Monako2 napísal:CSOB neodporucam. skor by som sa rozhodol medzi slovenskou sporitelnou a tatrabankou.
pacia sa mi taki odbornici ako ty .. aspon povedz preco CSOB neodporucas :-P ... ja mam od nich FUN ucet -> vsetko zadara, e banking, notifikacie, vypisy a tak ... nemozem povedat kriveho slova .. snad iba to ze u nas v mestemaju len dva ci tri bankomaty co viem .. ale napr. taku dexiu som nevidel ani jeden .. takze neviem neviem .. :-P .. a nevim ci vobec maju pobocku ..a tatrabanka tiez u nas neni s bankomatmi na tom nejako extra vyborne ..tiez len dva ci tri mylsim ... najlepsie je samozrejma na tom slsp ... to akoze bez komentara :-) ... ale ked som dosiel na pobocku tak som cakal pol hodinu ..a ked si ma ani po pol hodine nevsimli ze cakam v cakarnicke a oni si robili prestavku, ked nanu nemali vyhradeny cas, tak som si povedal, ze ja zakazdym nedbudem curakovat v banke ked si budem chet ist dat napr. cash nejaky na ucet, alebo neviem co . .tak som sa zobral a siel som do CSOb, lebo aj cela rodina ma ucty v CSOB :-) ... a pristup v CSOb je bezproblemovy. .ale ono to zas nezavisi od BANKY ale od POBOCKY ... :-) ...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Rovnaké podmienky má aj stredoškolský študent?Tá Slovenská sporiteľňa ma zaujala a tiež by som si potrebovala založiť účet... :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dew6 napísal:Rovnaké podmienky má aj stredoškolský študent?Tá Slovenská sporiteľňa ma zaujala a tiež by som si potrebovala založiť účet... :?
Pokiaľ si študentka strednej školy a máš 18 rokov, môžeš si vziať občiansky preukaz, 200 korún a šup do banky založiť si účet :)
200 korún je ten počiatočný vklad, ale ten sa dáva pri každom založení účtu v každej banke. Niekde 100 Skk, niekde 200 Skk, niekde možno aj viac :)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

erytrocyt napísal:Pokiaľ si študentka strednej školy a máš 18 rokov, môžeš si vziať občiansky preukaz, 200 korún a šup do banky založiť si účet :)
200 korún je ten počiatočný vklad, ale ten sa dáva pri každom založení účtu v každej banke. Niekde 100 Skk, niekde 200 Skk, niekde možno aj viac :)
A naozaj je to v Slovenskej sporiteľni také dobré?Priateľ tomu nechcel veriť...
:?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

erytrocyt napísal:Pokiaľ si študentka strednej školy a máš 18 rokov, môžeš si vziať občiansky preukaz, 200 korún a šup do banky založiť si účet :)
este mozno mozem dodat ze v dexia banke je, alebo bola akcia pre maturantov, ze neplatili absolutne nic a banka im pripisala na konto kilecko ..avsak to len tak pre zaujimavost ze je to vsade individualne ... tak nahrabali nejakych maturakov, ktori maju vsetko zadara, akurat platia tazke prachy pri kazom vybere, kedze bankomatov je ako safranu :-D ...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

tak ako tu citam asi bude naj ta tatrabanka a slsp. ale rozhodnem sa pre tatru. zajtra si idem zalozit ucet. potrebujem ho kvoli vyplate. a tych 11sk mesacne je smiesnych
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Dew6, prepáč, od kedy som si založil účet sa to trošku zmenilo. Ale len v tom, že stredoškoláci platia 9 Skk mesačne za vedenie účtu, čo však nie je nič strašné.
Pre teba ako pre stredoškoláčku má SLSP v ponuke účet Euro<26.
Je to tak či tak výhodné, v prílohe máš poplatky označené v červenom rámčeku.
Jednoznačne si vezmi SLSP, mal som účty aj v iných bankách, ale napr. s VUB mám také skúsenosti, že dík, ale stačilo.
Pre teba je podstatné to, že máš všetky výbery z bankomatu SLSP zadarmo, za vedenie účtu platíš nepatrnú čiastku, a bankomaty SLSP sú na každom kroku.
Prílohy
slsp.JPG
Napísať odpoveď