Ucet v banke
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ucet v banke
pomaly si ho budem musiet zalozit. Chcem vas poprosit o radu ktora banka je spolahliva, kde maju ake poplatky, pripadne ktory program sa mne ako studentovi na VS oplati. Predom vdaka za ochotu pomoct 
-
Stoporko
VIP
ako to mas s poplatkami pri prevodoch, vyberoch...? Aka je dostupnost bankomatov? Nasi maju VUB a obcas nadavaju ze musia daleko... Slovenka sporitelna? - si s nou spokojny? Skus napisat viac.turtlak69 napísal:ja mam v tatrabanke a cvakam za vsetky sluzby 11sk mesacneinternet banking samozrejme zadarmo
-
erytrocyt
VIP
Slovenská sporiteľňa má najviac bankomatov, najrýchlejšie pripisujú peniaze na účet, majú výborné služby a za vedenie účtu ako študent neplatíš ani tých 11 korún čo v Tatrabanke.Stoporko napísal:ako to mas s poplatkami pri prevodoch, vyberoch...? Aka je dostupnost bankomatov? Nasi maju VUB a obcas nadavaju ze musia daleko... Slovenka sporitelna? - si s nou spokojny? Skus napisat viac.
re
CSOB neodporucam. skor by som sa rozhodol medzi slovenskou sporitelnou a tatrabankou. ja platim v tatra banke sice okolo 70 sk ale pre studenta je to urcite lacnejsie a tych 11 korun ta nezabije.
erytrocyt: a v tatra banke to nie je rychle? ked mi posielali vyplatu cez ebanking hned po potvrdeni mi dosla sms.
erytrocyt: a v tatra banke to nie je rychle? ked mi posielali vyplatu cez ebanking hned po potvrdeni mi dosla sms.
-
RomanB
Medium Professional
Ako som uz pisal ja mam Dexiu no nie je to ruzove s poctom
bankomatov ,ale do mesiaca mam 3 vybery z inych bankomatov zdarma a za vedenie uctu neplatim vobec nic a do 26 ani nebudem aj ked budem uz zamestnany.
Dalej si mozes viest aj terminovany ucet a aj vladovy co je celkom vyhoda a vedenie je tiez zdarma okrem toho som dostal zdarma 100 sk ako prvy vklad .
bankomatov ,ale do mesiaca mam 3 vybery z inych bankomatov zdarma a za vedenie uctu neplatim vobec nic a do 26 ani nebudem aj ked budem uz zamestnany.
Dalej si mozes viest aj terminovany ucet a aj vladovy co je celkom vyhoda a vedenie je tiez zdarma okrem toho som dostal zdarma 100 sk ako prvy vklad .
Pokiaľ posielaš peniaze v rámci jednej banky, tak peniaze máš pripísané na účet okamžite. Môj predchádzajúci zamestnávateľ mal ČSOB, ja ČSOB.. a výplata došla na môj účet (potvrdenie sms) takmer okamžite po odklepnutí Enteru našou ekonómkou. Vždy zo mňa šalela, jak som sa jej prišiel poďakovať za výplatu do vedľajšej kancelárie.. 
Inak dnes by som si ako študent vybral buď Slovenskú sporiteľňu alebo TB kvôli širokej sieti bankomatov. Či jedna alebo druhá.. to by už záviselo na bankových poplatkoch za služby, ktoré by som chcel používať.
To si už prezisti osobnou návštevou banky, resp. naštudovaním ich webstránok.
Inak dnes by som si ako študent vybral buď Slovenskú sporiteľňu alebo TB kvôli širokej sieti bankomatov. Či jedna alebo druhá.. to by už záviselo na bankových poplatkoch za služby, ktoré by som chcel používať.
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
takychto tem tu uz je viac...
ale k veci: ja som si studentsky (FUN) ucet otvoril v CSOB, ale len preto, ze obcas nieco kupujem z ciech, tak mam lacnejsie prevody (12 sk), no v neposlednom rade aj preto, ze tam mam sestru (uz som jej nakazal, aby si otvorila ucet v CSOB, aby som jej mohol poslat peniaze kedykolvek
[mam aj devizovy ucet])... viac vyhod v CSOB nevidim, dost ma rozculuje aj pocet bankomatov (ten pocet je blizky poctu pobociek
)
no sestra ma ucet (studentsky) v SLSP a tam ma viac vyhod:
-studentsky klub: -karta studentsky klub (nieco na styl isic)-zlavy na koncerty, kulturne podujatia a podobne
-stranka studentsky klub, z ktorej moze posielat sms do vsetkych siete (10sms/mesiac)
-bankomaty na kazdom rohu (dost podstatna vec podla mna, je aj viac pravdepodobne, ze v nejakom zapadakove ak je bankomat, tak to nebude nejaka Dexia banka, ale SLSP
)
ale k veci: ja som si studentsky (FUN) ucet otvoril v CSOB, ale len preto, ze obcas nieco kupujem z ciech, tak mam lacnejsie prevody (12 sk), no v neposlednom rade aj preto, ze tam mam sestru (uz som jej nakazal, aby si otvorila ucet v CSOB, aby som jej mohol poslat peniaze kedykolvek
no sestra ma ucet (studentsky) v SLSP a tam ma viac vyhod:
-studentsky klub: -karta studentsky klub (nieco na styl isic)-zlavy na koncerty, kulturne podujatia a podobne
-stranka studentsky klub, z ktorej moze posielat sms do vsetkych siete (10sms/mesiac)
-bankomaty na kazdom rohu (dost podstatna vec podla mna, je aj viac pravdepodobne, ze v nejakom zapadakove ak je bankomat, tak to nebude nejaka Dexia banka, ale SLSP
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Re: re
pacia sa mi taki odbornici ako ty .. aspon povedz preco CSOB neodporucasMonako2 napísal:CSOB neodporucam. skor by som sa rozhodol medzi slovenskou sporitelnou a tatrabankou.
-
erytrocyt
VIP
Pokiaľ si študentka strednej školy a máš 18 rokov, môžeš si vziať občiansky preukaz, 200 korún a šup do banky založiť si účetdew6 napísal:Rovnaké podmienky má aj stredoškolský študent?Tá Slovenská sporiteľňa ma zaujala a tiež by som si potrebovala založiť účet...
200 korún je ten počiatočný vklad, ale ten sa dáva pri každom založení účtu v každej banke. Niekde 100 Skk, niekde 200 Skk, niekde možno aj viac
-
dew6
Light Star
A naozaj je to v Slovenskej sporiteľni také dobré?Priateľ tomu nechcel veriť...erytrocyt napísal:Pokiaľ si študentka strednej školy a máš 18 rokov, môžeš si vziať občiansky preukaz, 200 korún a šup do banky založiť si účet![]()
200 korún je ten počiatočný vklad, ale ten sa dáva pri každom založení účtu v každej banke. Niekde 100 Skk, niekde 200 Skk, niekde možno aj viac
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
este mozno mozem dodat ze v dexia banke je, alebo bola akcia pre maturantov, ze neplatili absolutne nic a banka im pripisala na konto kilecko ..avsak to len tak pre zaujimavost ze je to vsade individualne ... tak nahrabali nejakych maturakov, ktori maju vsetko zadara, akurat platia tazke prachy pri kazom vybere, kedze bankomatov je ako safranuerytrocyt napísal:Pokiaľ si študentka strednej školy a máš 18 rokov, môžeš si vziať občiansky preukaz, 200 korún a šup do banky založiť si účet![]()
-
erytrocyt
VIP
Dew6, prepáč, od kedy som si založil účet sa to trošku zmenilo. Ale len v tom, že stredoškoláci platia 9 Skk mesačne za vedenie účtu, čo však nie je nič strašné.
Pre teba ako pre stredoškoláčku má SLSP v ponuke účet Euro<26.
Je to tak či tak výhodné, v prílohe máš poplatky označené v červenom rámčeku.
Jednoznačne si vezmi SLSP, mal som účty aj v iných bankách, ale napr. s VUB mám také skúsenosti, že dík, ale stačilo.
Pre teba je podstatné to, že máš všetky výbery z bankomatu SLSP zadarmo, za vedenie účtu platíš nepatrnú čiastku, a bankomaty SLSP sú na každom kroku.
Pre teba ako pre stredoškoláčku má SLSP v ponuke účet Euro<26.
Je to tak či tak výhodné, v prílohe máš poplatky označené v červenom rámčeku.
Jednoznačne si vezmi SLSP, mal som účty aj v iných bankách, ale napr. s VUB mám také skúsenosti, že dík, ale stačilo.
Pre teba je podstatné to, že máš všetky výbery z bankomatu SLSP zadarmo, za vedenie účtu platíš nepatrnú čiastku, a bankomaty SLSP sú na každom kroku.