Dnes som sa hral hru couter strike 1.6 a po tom ako ma zabili som rozbil myš tak že z nej nič neostalo proste som mal nervy... Vie mi niekto poradiť ako stým prestať ? Ide mi pomaly na 19 a vobec sa mi moje správanie nepáči ale neviem si pomocť. Dakujem
Frco napísal:Prestan tak casto hravat, alebo to skus proste predychat. Tiez som take zazival pri CoD II.
aj ty ?? Mne to pomohlo ako cigareta fajciarovi no nikdy som nemal asi az take zufale stavy ..prestalo ma to brat ked som vystupil z klanu potom som preriedil icq o 89 kontaktov a zilo sa mi lachsie ale zaklincoval som to tym ze som CoD odinstaloval ..skus to aj ty
Frco napísal:jj ale uninstall je niekedy tazky, snad ta kamarati podporia
Zeby som si nefadil ....padol mi system inac by som ho asi nikdy neodinstaloval ..ale druhy krat sa mi to podarilo uz samemu a teraz naposledy mi zase padol system tak a dufam ze uz s tym zase nezacnem .
Neboj nesi sam, casto ked som este maniacil CS som dostaval krce do nohy od nervov, a taktiez som rozbil jednu mysku a klavesnicu, a sklo na stole, ale to asi vsetko.
ako, myslel som, ze ked sme s kamosmi drvili na LAN party od tretej poobede do jedenastej predobedom druheho dna, tak sme riadny zavislaci, ale zachvaty zurivosti? jezis, ber to trocha s nadhladom!
ja mam take zachvaty ked mi nejde spustit icq v pohode.. predychaj to... zamysli sa ze dvet sa nezruti ked sa ti v hre nebedari.... zmen hru,alebo si odinstaluj CS,predaj pocitac.. joj netusim ako ti poradit... vyhladaj pomoc dokotora alebo kamarata
Bushido napísal:Dnes som sa hral hru couter strike 1.6 a po tom ako ma zabili som rozbil myš tak že z nej nič neostalo proste som mal nervy... Vie mi niekto poradiť ako stým prestať ? Ide mi pomaly na 19 a vobec sa mi moje správanie nepáči ale neviem si pomocť. Dakujem
Odinštaluj CS 1.6, do počítača nalej vodu a konečne choď von s kamarátmi.
asi ti neprospievaju tie blbe pocitacove hry. hra ta ma zabavit a nie vyprovokovat a znervoznovat. ved ked ta zabiju v hre nic sa nedeje , je to len hra . a nesed vzdy za kompom , chod sa prejst von prevetrat , lebo ked niekto vzdy sedi za tym blbym kompom tak to je dost blbe
Bushido napísal:Dnes som sa hral hru couter strike 1.6 a po tom ako ma zabili som rozbil myš tak že z nej nič neostalo proste som mal nervy... Vie mi niekto poradiť ako stým prestať ? Ide mi pomaly na 19 a vobec sa mi moje správanie nepáči ale neviem si pomocť. Dakujem
oki,podobne nervy pri UNREAL TOURNAMENT ale nic som si este nerozbil maximalne nadavam a trieskam si hlavu o stol...
Tazko povedat co je uz je nepricetnost a co este nie je. Ked clovek v sebe dusi nejake pocity-napr hnev-nejako sa to jednoduchio musi vyventilovat,bud o par minut alebo sa to hromazdi dlhsie a potom to jedneho pekneho dna vybuchne a ludia sa cuduju ze bezproblemovy clovek niekoho napadol ci zavrazdil. Jednoducho nic nemoze ostat bez odozvy, ziaden hnev ani iny pocit.
Kazdy clovek sa ventiluje inak, niekto zacne chorlaviet, iny slopat a iny zase nicit vsetko okolo seba. Riesenie v tomto pripade nie je jednoduche. Bud treba poriadne kontrolovat ako clovek ventiluje svoje pocity, alebo nevyhladavat situacie ktore tie destruktivne pocity spustaju(prikladom je aj hranie CS)
Skus hrat dovtedy kym nepride k jednej z tychto moznosti: v tom lepsom pripade ta to po case prestane bavit, uvedomis si, aka je ta hra blbost a prestanes ju hravat a v tom druhom nabuduce od nervov rozmlatis PC a nebudes mat na com hravat . Ale nie, vazne: skus to nebrat tak tragicky, proste sa prinut (aj ked je to urcite tazke), tolko nehrat, nesediet pri PC a venuj sa aj inym cinnostiam
bolek ma scasti pravdu ale scasti nie ..ved kolko ludi sedi dlho pred PC programatori alebo kto a ked oni nieco poseru ma to horsie nasledky a nerozbiju vsetko okolo ...je to chore vyvadzat kvoli hre ...ja sa pamatam ked som mal 12 alebo 13 rokov hral som hitmana a moje maximum bolo ze som zakrical "do riti" dosla mama a ze vypinaj to ...tak som vychladol hned .. kvoli hre sa takto dusovat? co spravis clovece vo vaznejsich situaciach?