Nepríčetnosť

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nepríčetnosť

Príspevok od používateľa Bushido »

Dnes som sa hral hru couter strike 1.6 a po tom ako ma zabili som rozbil myš tak že z nej nič neostalo proste som mal nervy... Vie mi niekto poradiť ako stým prestať ? Ide mi pomaly na 19 a vobec sa mi moje správanie nepáči ale neviem si pomocť. Dakujem
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Prestan tak casto hravat, alebo to skus proste predychat. Tiez som take zazival pri CoD II.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nejdem tvrdit, ze si cvok, ale mal by si vyhladat odbornika. Koniec koncov na tom nieje nic zle a zarucene Ti poradi lepise ako my.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

axXis napísal:Nejdem tvrdit, ze si cvok, ale mal by si vyhladat odbornika. Koniec koncov na tom nieje nic zle a zarucene Ti poradi lepise ako my.
no asi tak nejak....
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

aj ja sa tak niekedy prichytim :( napriklad v carbonovy v poslednom canyon dueli s dariusom ked som to opakoval 30 krat :?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Frco napísal:Prestan tak casto hravat, alebo to skus proste predychat. Tiez som take zazival pri CoD II.
:lol: aj ty ?? :lol: Mne to pomohlo ako cigareta fajciarovi no nikdy som nemal asi az take zufale stavy ..prestalo ma to brat ked som vystupil z klanu potom som preriedil icq o 89 kontaktov a zilo sa mi lachsie ale zaklincoval som to tym ze som CoD odinstaloval ..skus to aj ty :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

jj ale uninstall je niekedy tazky, snad ta kamarati podporia :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Frco napísal:jj ale uninstall je niekedy tazky, snad ta kamarati podporia :wink:
Zeby som si nefadil ....padol mi system inac by som ho asi nikdy neodinstaloval ..ale druhy krat sa mi to podarilo uz samemu a teraz naposledy mi zase padol system tak a dufam ze uz s tym zase nezacnem .
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

jj, este ked som niekedy paril NFS: U2. fuha. a tu klavesnicu mam nejakym zazrakom doteraz. ale prezila toho vela :) Logitech sa nezaprie :wink:
Josifek
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Josifek »

Neboj nesi sam, casto ked som este maniacil CS som dostaval krce do nohy od nervov, a taktiez som rozbil jednu mysku a klavesnicu, a sklo na stole, ale to asi vsetko.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

ako, myslel som, ze ked sme s kamosmi drvili na LAN party od tretej poobede do jedenastej predobedom druheho dna, tak sme riadny zavislaci, ale zachvaty zurivosti? jezis, ber to trocha s nadhladom!
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

ja mam take zachvaty ked mi nejde spustit icq :lol: v pohode.. predychaj to... zamysli sa ze dvet sa nezruti ked sa ti v hre nebedari.... zmen hru,alebo si odinstaluj CS,predaj pocitac.. joj netusim ako ti poradit... vyhladaj pomoc dokotora alebo kamarata :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Prestan hrat CS , z toho sa aj tak len mozog scvrkava :?
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

neivem ci to je nepricetnost

takyto ludia sa skor nazyvaju gembleri nie?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Nepríčetnosť

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Bushido napísal:Dnes som sa hral hru couter strike 1.6 a po tom ako ma zabili som rozbil myš tak že z nej nič neostalo proste som mal nervy... Vie mi niekto poradiť ako stým prestať ? Ide mi pomaly na 19 a vobec sa mi moje správanie nepáči ale neviem si pomocť. Dakujem
Odinštaluj CS 1.6, do počítača nalej vodu a konečne choď von s kamarátmi.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

asi ti neprospievaju tie blbe pocitacove hry. hra ta ma zabavit a nie vyprovokovat a znervoznovat. ved ked ta zabiju v hre nic sa nedeje , je to len hra . a nesed vzdy za kompom , chod sa prejst von prevetrat , lebo ked niekto vzdy sedi za tym blbym kompom tak to je dost blbe
qwerty-xyz

Re: Nepríčetnosť

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Bushido napísal:Dnes som sa hral hru couter strike 1.6 a po tom ako ma zabili som rozbil myš tak že z nej nič neostalo proste som mal nervy... Vie mi niekto poradiť ako stým prestať ? Ide mi pomaly na 19 a vobec sa mi moje správanie nepáči ale neviem si pomocť. Dakujem
oki,podobne nervy pri UNREAL TOURNAMENT :cry: ale nic som si este nerozbil maximalne nadavam a trieskam si hlavu o stol...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Tazko povedat co je uz je nepricetnost a co este nie je. Ked clovek v sebe dusi nejake pocity-napr hnev-nejako sa to jednoduchio musi vyventilovat,bud o par minut alebo sa to hromazdi dlhsie a potom to jedneho pekneho dna vybuchne a ludia sa cuduju ze bezproblemovy clovek niekoho napadol ci zavrazdil. Jednoducho nic nemoze ostat bez odozvy, ziaden hnev ani iny pocit.
Kazdy clovek sa ventiluje inak, niekto zacne chorlaviet, iny slopat a iny zase nicit vsetko okolo seba. Riesenie v tomto pripade nie je jednoduche. Bud treba poriadne kontrolovat ako clovek ventiluje svoje pocity, alebo nevyhladavat situacie ktore tie destruktivne pocity spustaju(prikladom je aj hranie CS) :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Skus hrat dovtedy kym nepride k jednej z tychto moznosti: v tom lepsom pripade ta to po case prestane bavit, uvedomis si, aka je ta hra blbost a prestanes ju hravat a v tom druhom nabuduce od nervov rozmlatis PC a nebudes mat na com hravat :D. Ale nie, vazne: skus to nebrat tak tragicky, proste sa prinut (aj ked je to urcite tazke), tolko nehrat, nesediet pri PC a venuj sa aj inym cinnostiam :)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

bolek ma scasti pravdu ale scasti nie ..ved kolko ludi sedi dlho pred PC programatori alebo kto a ked oni nieco poseru ma to horsie nasledky a nerozbiju vsetko okolo ...je to chore vyvadzat kvoli hre ...ja sa pamatam ked som mal 12 alebo 13 rokov hral som hitmana a moje maximum bolo ze som zakrical "do riti" dosla mama a ze vypinaj to ...tak som vychladol hned .. kvoli hre sa takto dusovat? co spravis clovece vo vaznejsich situaciach?
Napísať odpoveď