Predstavujem BMW radu 5

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
den333
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

brm napísal:BTW.. videli ste už CLSkové kombi? :)
Obrázok
no ale nemozem si pomoct toto auto je tak skarede....proste to vyzera jak by tam len nalepili kufor dozadu...ale normal CLS je riadne podarene auto...stvordverovy sporiatk proste krasa
2 para:fuuuha tak toto je fajne delo....zavidim ti
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

den333, neda sa s tym ist pod 150km/h. :) Proste ta to stale taha tlacit na plyn. Najviac ma pobavila navigacia. Som dal zo srandy, ze Slovensko a kolko to je domov do Novych Zamkov. A nad tym bola NYitra. :)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:den333, neda sa s tym ist pod 150km/h. :) Proste ta to stale taha tlacit na plyn. Najviac ma pobavila navigacia. Som dal zo srandy, ze Slovensko a kolko to je domov do Novych Zamkov. A nad tym bola NYitra. :)
lol nytra...nemci jedny....a ze preciznost :lol:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

den333 napísal:no ale nemozem si pomoct toto auto je tak skarede....proste to vyzera jak by tam len nalepili kufor dozadu...
Mne sa zase celkom páči.. páčia sa mi takéto kombíky od Mercedesu + Škoda (hlavne Fabia Combi).. ;) Nie jak ten VW Golf Variant (alebo čo to je) v pozadí na vyššie uvedenej fotke.
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:Mne sa zase celkom páči.. páčia sa mi takéto kombíky od Mercedesu + Škoda (hlavne Fabia Combi).. ;) Nie jak ten VW Golf Variant (alebo čo to je) v pozadí na vyššie uvedenej fotke.
mne sa zase paci Passat variant...aj novy aj stary...v novom som nemal tu cest sa viest ale vcera som isiel na starsom...krasne, plno miesta dobry motor...proste krasa...
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hojko napísal:Krasne auto, velmi sa mi paci patkova a sedmickova rada, najma ta predna maska je nieco neskutocne. Ked som bol pred par mesiacmi v jednej predajni Peugeotu na Slovensku, tak tam predavac hovoril, ze keby si on kupoval auto, tak urcite BMW, pretoze maju najlepsie motory, ze urcite lepsie ako Audi alebo Mercedes.

Celkom sa mi ale pozdava aj nova trieda C od Mercedesu a su za prijatelnu cenu.
ten predavac asi vela nepreda
Napísať odpoveď