p4ra napísal:1. Napr., ak by zakaznika stala SMS 50SK, ako si uviedol, tak by provider dostal 10 SK za kazdu spravu, kt. sme prijali.
2. Ale, ak by sa dohodol mesacne fix., ze dostanu 20% z podielu. Tak jeden mesiac to moze byt, ze budeme mat obrat 100.000 SK, druhy mesiac to moze byt 200.000 SK. Tzn., ze raz mozu mat menej, raz viac.
nie som bohviejaky mati-kár, ale nie je to to iste ?
/ uff, tomase ma uistil ze este nemam prehriatu hlavu z tych maturit :p /
Kua, ja som sa zmylil, LOL. Zabudol som sa zmienit o tom, ze cenova ponuka bola ina. Proste pri tych dvoch ponukach to bolo vzdy ine. Mam to niekde este mozno aj ulozene, ako ponuku v Exceli, potom postnem, ked pridem domov, ak najdem. Sorry. :d
Co riesite hluposti. Ako bolo napisane uz k6-om sms stoji 50sk z toho ide slabych 12sk na nas ucet. Nieje to moc ale ako sa hovori, ked netecie aspon kvapka. Teraz k tej hadke co sa tu riesila pred smskami... Takze co povedat, kazdy si vie otvorit hubu, povedat spravil by som to lepsie, nezobral by som tolko penazi, ale chcel by som vidiet ako by dotycny viedol podobne veci. Tiez som spociatku nevedel co vsetko to obnasa, avsak som si vedomi, ze peniaze sa neposielaju na to aby som to prepil, ale na chod servera. Toho sa drzim, neminul som z toho ani korunu pre svoje ucely, dokonca som nevybral ani to co som do toho investoval. Ak sa niekomu nepaci, ze lamky su stale alive, ze nepadli do komy po zmene vedenia, stale ich pozna viac a viac ludi, a hlavne ze posielaju peniaze, tak je to jeho problem. K tomu housingu, napisem nazorny priklad:
Server je ulozeny v serverovni za 1500sk s trafficom 100GB/mesiac (samozrejme je v tom monitorovanie, klimatizacia) dalej lamky spravia traffic cca 250-350GB mesacne a za kazdy 1GB nad tych 100GB sa plati 8sk(bez dph). vypocitaj si to toxikoman kolko to vychadza a potom si otvaraj usta. Cena povedzme "kvalitneho servera" sa nenajde pod 20tis. (cest vynimkam). A teraz si uvedom jednu vec. Pisem to asi XYty krat, ale Lamky sluzia pre beznych uzivatelov, nie pre vedenie. Myslis ze mna to bavi sa tam drbkat stale s niecim? NIE nebavi ma to. Ale raz som isiel do toho, i ked je pravda ze som nevedel co to obnasa, ale teraz som uz v tom a budem sa stale viac a viac snazit aby sa nasa praca stavala stale lepsou a lepsou. Nabuduce ked nas chces obvinovat ze sme socky ze sockujeme prachy, tak si over fakty, a potom sockuj. amen
pe3x ak ma pamat a historia ICQ neklame, nesmial si sa nam nahodou na nasich podmienkach hostingu, pretoze ty mas SR unlimited WORLD 400GB/ mesiac za 1000,- ?? A zrazu padaju trochu ine cisla.
hojko, myslim, ze tam je asi viac refreshov, ako tuto. I ked nechcem sa hadat o tom. Zober si, ze tuto si v podstate otvoris len tu temu (ak si pravidelny prispievatel), v kt. je nieco nove. A tam ludia otvaraju takmer vsetko, aby si precitali .nfo a pod. Mozno sa mylim, ale zda sa mi, ze tych 200 GB by bolo realnych, aj pri pocte ludi, kt. je tam.
Dead_Warrior napísal:Mozem s pokojnym srdcom povedat ze lamky boli a budu urcite best off co sa tyka SK-CZ for lebo tam boli prehladne vsetko alebo sa aspon o to kazdy pokusal a taktiez aj mininmum spamu...
s tym by som si az taky isty nebol, vzdy sa najde niekto lepsi
p4ra napísal:Haha, tak to bolo dobre. Server a siete videl na obrazku a vo filmoch, ale vo velkom sa bude rozkrikovat, ze ako je vsetko lacne, a ako sa vsetkemu rozumie.
K tomu SMS prispievaniu. Preco? Ved niekto nema moznost na ucet prispiet (deti, ako Toxikoman), tak mozu aspon takto. Podla mne je to OKay. Ale aj oni by si potom zasluzili asi ten rank Darca. Ostatne, nikoho to asi nezabije k6 a pe3x, ze ano? Niekto proste nema moznost dat viac, ako 50-100 SK, ale aspon chce nejako pomoct. Ak 10-11 ludi prispeje po 50 SK cez SMS, moze su dat prachy aspon na chladic napr.
nj, akurat že z tych 50 SK čo pošleš cez SMS ti zostava nejakych 15 SK a ostatne idu firme ktora to prevadzkuje.. toto nema zmysel..
swatmania:
najprv trosku pred odoslanim prispevku porozmyslaj a az potom ho odosli.
Nechapem, ako mozes na hojka takto rozpravat.. (snad preto, ze na lamkach "pochvalil" tvoje obrazky? ). Zrejme nevies, o koho sa jedna. Kedze prave hojko je pricinou vzniku tohoto fora a warez fora-lamiek. Nebyt jeho, tak neviem, co by som momentalne robil- neboli by ani lamky a ani hojko.com.
Hmm, skoda, ze bola ta druha tvoja tema zmazana. Stihol som si rano precitat len tvoj prvy prispevok.. Dost ma zaujimalo, co (a ci vobec) sa tam nieco popisalo.. Dost blbe pisat na hojko.com take prispevky, ako bol hento tam.. Vobec s nim nesuhlasim!
Mozno cast tohoto mojho textu sem nepatri, avsak chcel som sa vyjadrit.
To je ten typ ludi, proti vsetkemu a kazdemu, kto je znamejsi a ma predne miesto v spolocnosti.
Presne ako ked jeden moj spoluziak nosil nalepku ANTIFICO a do politiky sa totalne nevyzna.
omg ze sa tu k tomu vobec vyjadrujete. nejake nevystate decko tu napise nieco o "principoch".
stavim sa, ze este pred pol rokov nic nevedel o stahovani z netu a nejak nahodou sa dostal na lamky. teraz je z neho velky warez guru a mame z neho vsetci padnut na prdel.
pre autora: cica ked sa toto forum rozbiehalo ty si sa hraval za bytovkou na indiana, takze sklapni. nikto tu na teba nie je zvedavy.
omg, vidno ze su prazdniny. deti vyliezli zo zakladnej skoly.