energy00 napísal:Ano, je to najcastejsia forma balenia. Ale daj si pozor, aby si nezbalil chlapca
Najcastejsia forma v akom vekovom obdovi? 5-6 Aha mne mamka kupila nove hrablicky do piesku...
Dost ubohy nazor podla mna. Chces zbalit dievca tak sa musis na niekoho hrat (na frajera) lebo ked si prirodzeny tak to nedokazes? Hmm...
pHysIQ napísal:Najcastejsia forma v akom vekovom obdovi? 5-6 Aha mne mamka kupila nove hrablicky do piesku...
Dost ubohy nazor podla mna. Chces zbalit dievca tak sa musis na niekoho hrat (na frajera) lebo ked si prirodzeny tak to nedokazes? Hmm...
pipko napísal:enduro myslis ze si ma bude vsimat tim sposobom co ja robim _?
more bud mily, slusny ...pozorny sam sebou a usmievaj sa nebud zamraceny kua ... bude si vsimat co robis tak to nedoser dakou kktinou ..este s niecim chces poradit?
pipko napísal:srnec a co bi som jej mal kupit aby som jej naznacil ze ju povazujem viac ako za kamaratku
ja som nekupoval nic ... pozval som ju na caj prechadzka a tak ..tej tvojej to dojde ze s nou niesi vonku len tak
baby do 16-17 nepotrebuju penazne statky, darceky ..samozrejme darceky a prekvapenia musia byt sem tam a na sviatky o tom sa ani bavit netreba ..ale na nejake stretko nemusis jej kupovat fakt nic ..cim su starsie tak lipnu k prachom ale naznacit ze ju mas za viac ako kamaratku nemusis peniazmi
SRneC napísal:ja som nekupoval nic ... pozval som ju na caj prechadzka a tak ..tej tvojej to dojde ze s nou niesi vonku len tak
baby do 16-17 nepotrebuju penazne statky, darceky ..samozrejme darceky a prekvapenia musia byt sem tam a na sviatky o tom sa ani bavit netreba ..ale na nejake stretko nemusis jej kupovat fakt nic ..cim su starsie tak lipnu k prachom ale naznacit ze ju mas za viac ako kamaratku nemusis peniazmi
moyem jej to naznacit tak ze .... nesli by sme sa prejst???
SRneC napísal:nepytaj sa jej negativom ze "nechces" spytaj sa jej sla by si so mnou niekedy von ..cum do oci a milo sa usmievaj ... urcite povie ze ano
no ja som troska hanblivy clovek musim sa neako premoct
SRneC napísal:najhorsie je zacat ..ked zacnes uz sa nemozes vratiti spat a zobrat to ..ale sak aj ta baba je len clovek co myslis ze je nieco viac ako ty?