Telefon mi skoncil v bazene!

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

za cias 3310 ked sme sa este prezvanali cez hodiny lebo haluz :D .. tak som si ju zabudol doma..presne stvrtok to bol lebo som mal 9 hodin .. na prvej ma seci prezvanali lebo som na to nereagoval.. potom som zistil ze som si 3310 zabudol doma..pridem domov po 9tich hodinach okolo 15:00 a telefon som mal v akvarku .. ukazoval mi 53 neprijatych hovorov :D rozobralm vysusil .. a telefon ide este teraz

najhorsie co si mohol spravit je ze ked ti tam telefon padol tak si ho asi zapol ze? ked sa mobil namoci a zapnes ho zoxiduje vsetko co sa da..ked padne o vody hned vybrat vysusit a po dni alebo dvoch zapnut
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

mozno ze to rozchodi mne na vylete spadlo do bazena sda a perzilo :D (vdaka bohu)ale aspon den som ho susil a potom som ho zapol ale zistil som ze uz tak nedrzi baterka :(
jumper
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa jumper »

lollo napísal:mozno ze to rozchodi mne na vylete spadlo do bazena sda a perzilo :D (vdaka bohu)ale aspon den som ho susil a potom som ho zapol ale zistil som ze uz tak nedrzi baterka :(
baterka bola v stalom skrate tak uz nevydzri tak tako bejvalo ;) ale zaklad je ze ide
sanyika
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sanyika »

Kamosovi sa raz stalo ze mu padol mobil do vody..nevim kde ani jako...a ze ked ho vysusil tak sa minala baterka rychlejsie a stale mu svietil displej...co bolo sposobene nejakym skratom...potom ze to vlozil do nejakej tekutiny co odstranovala hrdzu alebo nieco podobne a po dni dvoch to rozchodil... :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

dexter7007 napísal::? :? :? to mas lepsie...ja som predaval cez intternet mobil a nejaky angliican sa mi ozval nech to poslem do nigerie jeho synovi a az potom co sme to poslali,tak som zistil ze je to nejaka organizovana skupina zlodejov,ktora je jedna z najhladanejsich skupin na svete.......nie naj ale jednou z naj..........mal som stastie lebo zle som napisal adresu a vratilo sa to domov......... :lol: :lol: :lol: :lol: pol roka to cestovalo hore dole..........v zivote nic nepredavam cez net.........alebo som mal zlu stranku????
Ty mas bud privelmi bujnu fantaziu alebo si totalny dement. Ale skor oboje.
Napísať odpoveď