najhorsie co si mohol spravit je ze ked ti tam telefon padol tak si ho asi zapol ze? ked sa mobil namoci a zapnes ho zoxiduje vsetko co sa da..ked padne o vody hned vybrat vysusit a po dni alebo dvoch zapnut
Telefon mi skoncil v bazene!
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
za cias 3310 ked sme sa este prezvanali cez hodiny lebo haluz
.. tak som si ju zabudol doma..presne stvrtok to bol lebo som mal 9 hodin .. na prvej ma seci prezvanali lebo som na to nereagoval.. potom som zistil ze som si 3310 zabudol doma..pridem domov po 9tich hodinach okolo 15:00 a telefon som mal v akvarku .. ukazoval mi 53 neprijatych hovorov
rozobralm vysusil .. a telefon ide este teraz
najhorsie co si mohol spravit je ze ked ti tam telefon padol tak si ho asi zapol ze? ked sa mobil namoci a zapnes ho zoxiduje vsetko co sa da..ked padne o vody hned vybrat vysusit a po dni alebo dvoch zapnut
Ty mas bud privelmi bujnu fantaziu alebo si totalny dement. Ale skor oboje.dexter7007 napísal:![]()
![]()
to mas lepsie...ja som predaval cez intternet mobil a nejaky angliican sa mi ozval nech to poslem do nigerie jeho synovi a az potom co sme to poslali,tak som zistil ze je to nejaka organizovana skupina zlodejov,ktora je jedna z najhladanejsich skupin na svete.......nie naj ale jednou z naj..........mal som stastie lebo zle som napisal adresu a vratilo sa to domov.........
![]()
![]()
![]()
pol roka to cestovalo hore dole..........v zivote nic nepredavam cez net.........alebo som mal zlu stranku????