Intrak
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ja som to totiz donedavna brala trochu ako samozrejmost (co som asi nemala robitZAP napísal:2Bolek: aj idem na vysku a mam strasnu dilemu ci si kupit NB ci normalnu skrinu. Co sa tyka vykonu, neviem ci NB bude vykryva, a LCD tiez nie je vyhra, no mozes si ho vziat vsade... a na aku skolu ides?
Jesseniova LF v MT.
pozri: na hry nebudes mat cas, takze nemusis si zhanat neviemaky drahy notas, staci ti nejaky z druhej ruky, nech ma win XP a office, ak nebude mat wifi tak si za par supov kupis antenku a je. ja tak fungujem bez problemov. inak v MT su na wifi maniaci, uz je tam toho zadara pokryte vraj dost vela...bolek napísal:Ja som to totiz donedavna brala trochu ako samozrejmost (co som asi nemala robit), ze ked pojdem na intrak, tak dostanem notebook, na co som dostala odpovedat, ze zarob si a kup si, takze asi tak. Takze teraz zacinam uvazovat, ze si zoberiem normalny, lenze ked pozrem na tuto moju haraburdicku, tak sa sama seba pytam, ze toto si mam fakt zobrat, ved na tom mi pomaly nic nejde
, takze dilema
.
Jesseniova LF v MT.
heh, vitaj kolegynabolek napísal:Ja som to totiz donedavna brala trochu ako samozrejmost (co som asi nemala robit), ze ked pojdem na intrak, tak dostanem notebook, na co som dostala odpovedat, ze zarob si a kup si, takze asi tak. Takze teraz zacinam uvazovat, ze si zoberiem normalny, lenze ked pozrem na tuto moju haraburdicku, tak sa sama seba pytam, ze toto si mam fakt zobrat, ved na tom mi pomaly nic nejde
, takze dilema
.
Jesseniova LF v MT.
na intraku v MT je do siesteho poschodia mozne si zapojit net, intrak ma pritom desat poschodi, takze ak budes mat stastie, tak budes si moct pripojit net, priplatok je 100sk.
A este mame tam jednu net-miestost, ktora je otvorena 24h denne
A vyhlad z intraku je super na okolite hory
-
bolek
Guru
Ved ja viem, ze hry sa hravat nebudem, to je jasne, ja som len chcela vediet,ze kto si aky berie a veci ohladom tohto.hitman napísal:jo pozri si ako bolo vyssie uvedene ze na hry to ti je zbytocnost nie ze by si nemohla ale na medicine budes mat co robit a nie hrat sa na pc...takze staci ti nejake pc na net a office pracu
bell: dik, no tie hory, hej, hej, videla som, pekne to tam mate
ved uvidis sama, ked tam prides ubytujesbolek napísal:Ved ja viem, ze hry sa hravat nebudem, to je jasne, ja som len chcela vediet,ze kto si aky berie a veci ohladom tohto.
bell: dik, no tie hory, hej, hej, videla som, pekne to tam mate
mas intrak patri medzi taky stred, zvonka nevypada bohvieako, ale vnutri je to celkom fajn
aj sportove aktivity su, aj moznost ist na vylety po okolitych horach
a mozno sa stretneme v buse - tiez som z Nitry
-
will.i.am
Darca
U nas na intraku ukradli ntb z vedlajsej izby ktora je na nasej bunke. Dokonca my sme boli doma. Sme mali zavrete dvere ale cez hmlove sklo sme videli ze niekto prisiel, sme mysleli ze to niekto z tych co byvaju vedla. Zachvilu odisiel a potom jak prisiel sused ta ze ci sme nevieli jeho ntb, bo ze mu ho asi ukradli...
hej stava sa preco si ho dotycny niekde nezamkol alebo nezamkol dvere ked tam nebolwill.i.am napísal:U nas na intraku ukradli ntb z vedlajsej izby ktora je na nasej bunke. Dokonca my sme boli doma. Sme mali zavrete dvere ale cez hmlove sklo sme videli ze niekto prisiel, sme mysleli ze to niekto z tych co byvaju vedla. Zachvilu odisiel a potom jak prisiel sused ta ze ci sme nevieli jeho ntb, bo ze mu ho asi ukradli...
all
ja idem teraz na intrak do trencina ale moc sa mi tam nechce to vam poviem radsej by som bol doma!!