Intrak

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
sundevil
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sundevil »

Sparrow : co sa tyka kensingtonu microsaver co je obchrana pre notebooky, tak uz samotny notebook musi byt prisposobeny na pripojenie na kensington, kedze sa to upina na konstrukciu notebooku
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

ZAP napísal:2Bolek: aj idem na vysku a mam strasnu dilemu ci si kupit NB ci normalnu skrinu. Co sa tyka vykonu, neviem ci NB bude vykryva, a LCD tiez nie je vyhra, no mozes si ho vziat vsade... a na aku skolu ides?
Ja som to totiz donedavna brala trochu ako samozrejmost (co som asi nemala robit :D), ze ked pojdem na intrak, tak dostanem notebook, na co som dostala odpovedat, ze zarob si a kup si, takze asi tak. Takze teraz zacinam uvazovat, ze si zoberiem normalny, lenze ked pozrem na tuto moju haraburdicku, tak sa sama seba pytam, ze toto si mam fakt zobrat, ved na tom mi pomaly nic nejde :oops:, takze dilema :).
Jesseniova LF v MT.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

bolek napísal:Ja som to totiz donedavna brala trochu ako samozrejmost (co som asi nemala robit :D), ze ked pojdem na intrak, tak dostanem notebook, na co som dostala odpovedat, ze zarob si a kup si, takze asi tak. Takze teraz zacinam uvazovat, ze si zoberiem normalny, lenze ked pozrem na tuto moju haraburdicku, tak sa sama seba pytam, ze toto si mam fakt zobrat, ved na tom mi pomaly nic nejde :oops:, takze dilema :).
Jesseniova LF v MT.
pozri: na hry nebudes mat cas, takze nemusis si zhanat neviemaky drahy notas, staci ti nejaky z druhej ruky, nech ma win XP a office, ak nebude mat wifi tak si za par supov kupis antenku a je. ja tak fungujem bez problemov. inak v MT su na wifi maniaci, uz je tam toho zadara pokryte vraj dost vela... :wink:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

oki, diky za rady, pojdem popozerat po inzeratoch a tak :)
hitman
VIP
VIP

Príspevok od používateľa hitman »

bolek napísal:oki, diky za rady, pojdem popozerat po inzeratoch a tak :)
jo pozri si ako bolo vyssie uvedene ze na hry to ti je zbytocnost nie ze by si nemohla ale na medicine budes mat co robit a nie hrat sa na pc...takze staci ti nejake pc na net a office pracu :wink:
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

bolek napísal:Ja som to totiz donedavna brala trochu ako samozrejmost (co som asi nemala robit :D), ze ked pojdem na intrak, tak dostanem notebook, na co som dostala odpovedat, ze zarob si a kup si, takze asi tak. Takze teraz zacinam uvazovat, ze si zoberiem normalny, lenze ked pozrem na tuto moju haraburdicku, tak sa sama seba pytam, ze toto si mam fakt zobrat, ved na tom mi pomaly nic nejde :oops:, takze dilema :).
Jesseniova LF v MT.
heh, vitaj kolegyna :)

na intraku v MT je do siesteho poschodia mozne si zapojit net, intrak ma pritom desat poschodi, takze ak budes mat stastie, tak budes si moct pripojit net, priplatok je 100sk.

A este mame tam jednu net-miestost, ktora je otvorena 24h denne :D

A vyhlad z intraku je super na okolite hory :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

hitman napísal:jo pozri si ako bolo vyssie uvedene ze na hry to ti je zbytocnost nie ze by si nemohla ale na medicine budes mat co robit a nie hrat sa na pc...takze staci ti nejake pc na net a office pracu :wink:
Ved ja viem, ze hry sa hravat nebudem, to je jasne, ja som len chcela vediet,ze kto si aky berie a veci ohladom tohto.
bell: dik, no tie hory, hej, hej, videla som, pekne to tam mate :wink:
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

bolek napísal:Ved ja viem, ze hry sa hravat nebudem, to je jasne, ja som len chcela vediet,ze kto si aky berie a veci ohladom tohto.
bell: dik, no tie hory, hej, hej, videla som, pekne to tam mate :wink:
ved uvidis sama, ked tam prides ubytujes :)

mas intrak patri medzi taky stred, zvonka nevypada bohvieako, ale vnutri je to celkom fajn :)
aj sportove aktivity su, aj moznost ist na vylety po okolitych horach

a mozno sa stretneme v buse - tiez som z Nitry :wink:
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

nechysta sa alebo nieje niekto na intraku v presove?? od septembra nastupujem chcem nejake info :D :D
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Na intrak bohate staci nejaka PIII 800MHz o to uz nikto nema zaujem a s velkym diskom, PCMCIA WiFi a DVD Writerom mas o zabavu postarane ... :wink:
Staci na pozeranie filmov dobry na net dobry na office ... viac netreba ... a taky notebook zozenies do 8000Sk
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

no co mi poviete o internate mladost?
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:no co mi poviete o internate mladost?
ze je celkom dobry ale nadrbavat sa da imho vsade 8)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

U nas na intraku ukradli ntb z vedlajsej izby ktora je na nasej bunke. Dokonca my sme boli doma. Sme mali zavrete dvere ale cez hmlove sklo sme videli ze niekto prisiel, sme mysleli ze to niekto z tych co byvaju vedla. Zachvilu odisiel a potom jak prisiel sused ta ze ci sme nevieli jeho ntb, bo ze mu ho asi ukradli...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

klm16 napísal:nechysta sa alebo nieje niekto na intraku v presove?? od septembra nastupujem chcem nejake info :D :D
Čo ideš do PO študovať?
hitman
VIP
VIP

will.i.am napísal:U nas na intraku ukradli ntb z vedlajsej izby ktora je na nasej bunke. Dokonca my sme boli doma. Sme mali zavrete dvere ale cez hmlove sklo sme videli ze niekto prisiel, sme mysleli ze to niekto z tych co byvaju vedla. Zachvilu odisiel a potom jak prisiel sused ta ze ci sme nevieli jeho ntb, bo ze mu ho asi ukradli...
hej stava sa preco si ho dotycny niekde nezamkol alebo nezamkol dvere ked tam nebol :D
radolf1
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

all

Príspevok od používateľa radolf1 »

ja idem teraz na intrak do trencina ale moc sa mi tam nechce to vam poviem radsej by som bol doma!!
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

budes byvat v Zablati na intraku?
ti poviem, ze tam to vyzera, ako na konci sveta, a smrdi tam hnoj :lol:
hitman
VIP
VIP

Re: all

radolf1 napísal:ja idem teraz na intrak do trencina ale moc sa mi tam nechce to vam poviem radsej by som bol doma!!
hehe ale ako mesto je Trencin fajn :D
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

klm16 napísal:nechysta sa alebo nieje niekto na intraku v presove?? od septembra nastupujem chcem nejake info :D :D
nazdar na intraku v PO som bol na strednej (cize stredoskolsky), ale bol som kuknut aj na ten na vyske... tak neviem co chces normalny bordel jak na kazdom intaku, balkony, lajf...
hitman
VIP
VIP

pls ako je to s normalnymi pocitacmi? :wink: kradnu sa aj tie? :D
Napísať odpoveď