Co mi vcera odislo???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Co mi vcera odislo???

Príspevok od používateľa hatamrc »

CAWTE ....mam pc asi mesiac este v zaruke,vcera pri tej burke mi asi nieco odislo...ked idem teraz spustit tak nenabehne nicc.neviete co je s tym???
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Co mi vcera odislo???

Príspevok od používateľa vladino001 »

hatamrc napísal:CAWTE ....mam pc asi mesiac este v zaruke,vcera pri tej burke mi asi nieco odislo...ked idem teraz spustit tak nenabehne nicc.neviete co je s tym???
Ani ťuk? väčšinou v takýchto prípadoch ide o zdroj.
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ono to moze byt pri najlepsom zdroj a pri najhorsom doska, ale mne uz takto pocas burky 3x odisiel zdroj. :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Odnes komp do servisu. Mohol odísť zdroj, doska, ako aj RAMky a čokoľvek iné. Ak bývaš vo väčšom meste tak počítač neprepravuj v električke alebo v trolejbuse.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

noo v pohodickee ja len tak nahodou ...samozrejme je v zaruke a uz som tam volal,a ze neni problem ze to vyreklamuju tak im to pojdem zaniest alee zaujimalo by ma co odislo...asi ten zdroj
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

hatamrc napísal:noo v pohodickee ja len tak nahodou ...samozrejme je v zaruke a uz som tam volal,a ze neni problem ze to vyreklamuju tak im to pojdem zaniest alee zaujimalo by ma co odislo...asi ten zdroj
Veď to ti tam povedia.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

ja myslim ze to bude zdrojj asiiii
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

hatamrc napísal:ja myslim ze to bude zdrojj asiiii
nj.preto na stahovanie mam rad zimu lebo niesu burky a v lete su.v najhorsiom pripade pc nechaj zapnute ale ked to nepotrebujes tak ho vypni.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

maly strucny navod...
zapni pc, ak nic ani sa nepokusi zapnut ani nezaknuci ani nic, tak skus kuknut ci sa ti tocia disky, vetraky a tak. ak nie, tak to mas jasne. mozes zdrojom poctit smetiak. ak sa ti roztocia, tak zdroj je mozno dobry. skus pozriet ci nemas zmacknuty a zaseknuty gombik od resetu. minule som nad tym dumal asi 3 hodiny kym som dosiel na to, ze je to ono :D ak nie je zaseknuty gombik, pozri si, ci mas dobre zapojeny kabel blizko CPU. taka kocka so 4 vodicmi. ked som mal stary zdroj, kde tato kocka nebola, tak sa vsetko roztocilo a nic nenabehlo. je to tusim nejake napajanie CPU alebo GPU. neviem presne. ak je vsetko toto v poriadku, skus ci mas dobry monitor. ci nahodou nejde pc a "len" monitor je odpaleny. potom skus vybrat ramky alebo graficku kartu a tak zapnut. ak sa zapne, mal by kvilit pc speaker. ak kvili, tak je MB aj CPU v poriadku :)
hatamrc
Light Professional
Light Professional

takze takto stalcim gombik na zapnutie a nicc ,ani vetraky ani ventilatory a urcite by som ich pocul na boku mam 25cm fan a ni disky sa netocia ...napajaci kabel tiez nie je zzly skusal som menit.....monitor je dobry uz som skusall........dufam ze to nebude doska lebo to kym spravia tak budu vianoce ,zdroj budu mat hadam aj na predajni tak mi no na otocku vymenia..dufam
turtlak69
Guru
Guru

hatamrc napísal:takze takto stalcim gombik na zapnutie a nicc ,ani vetraky ani ventilatory a urcite by som ich pocul na boku mam 25cm fan a ni disky sa netocia ...napajaci kabel tiez nie je zzly skusal som menit.....monitor je dobry uz som skusall........dufam ze to nebude doska lebo to kym spravia tak budu vianoce ,zdroj budu mat hadam aj na predajni tak mi no na otocku vymenia..dufam
na otocku ti to nevymenia asi, ale bude to asi ten zdroj. ked sa nic netoci, tak ina alternativa ma nenapada. keby to bola MB, tak by sa ti aspon disky tocili. hdd sa roztoci aj ked nie je pripojeny na dosku.
hatamrc
Light Professional
Light Professional

uvidim .len nech uz pride otec autom domov,nechce sa mi to brat v buse ..este to roztrieskam kompik za 45000 to niee.......ale dufam ze to rychlo spravia.......este ze mam zatial este jeden
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

turtlak69 napísal:na otocku ti to nevymenia asi, ale bude to asi ten zdroj. ked sa nic netoci, tak ina alternativa ma nenapada. keby to bola MB, tak by sa ti aspon disky tocili. hdd sa roztoci aj ked nie je pripojeny na dosku.
Ak by to bol zdroj, tak by sa mu ani disky netocili.A ci to je plus k tomu aj MB, CPU,GPU, disky zistia az pri vymene zdroja.
turtlak69
Guru
Guru

pato83 napísal:Ak by to bol zdroj, tak by sa mu ani disky netocili.A ci to je plus k tomu aj MB, CPU,GPU, disky zistia az pri vymene zdroja.
ehm ved jasne :D ked neni zdroj, tazko sa moze daco tocit :wink: som trosku rozmyslal uz nad niecim inym :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

na toto su prepätove zasuvky a predlzovacky :wink:
hatamrc
Light Professional
Light Professional

noo moj mily ja ich pouzivam a vidisss
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

hatamrc napísal:noo moj mily ja ich pouzivam a vidisss
tak to potom nebolo burkou
hatamrc
Light Professional
Light Professional

ale bolo to burkou na 100percent,sak normalne som frcal na pc este burka nebola a zrazu vypli prud....takk som to nechal tak a ked som to chcel znovu zapnut tak take tiche prasknutie a nic nenabehlo.ale nic nesmrdelo ani nic podobne
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Šu-Do ty asi nerozmýšlaš však?Prepatove kraviny mas proti kolisaniu napetia.To ako ked si das na nohy chranice ... ked ti niekto kopne do tej nohy s chranicom tak ta boli menej ako bez chranica.Ale ked ti do nej kopne nieco xyz krát silnejšie (dajme tomu kôn) tak nebudeš skuvínať len ty ale aj ten chránič
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

sorry ze sa do toho pletiem ..ale nesu prpetove zastrcky taka haluska ze ked je tam vyss prud ako ma byt tak sa zastrcka vypne?
Napísať odpoveď