ja tak isto, jak som sa hambil, ked som vino doniesol domovZHNiLa_KaCHNa napísal:ach chlapcije mi luto ze nic nevyslo....
Orange Summer Music Domaša 2007, 2008
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
clovece zazrel som ta ked som siel k vycapu.no nejak nebola energy ta tam nahanatawtt napísal:no parada bola, o karpine sa este docitame v novinach
no skoda david ze to nevyslo.este som ta stretol po desmode ale nejak si nevnimal mam pocit
k hiphopu sa vyjadrovat nebudem.uz na metropolise tam bolo krabicakov jak nasrato a videl som tam aj typkov v thor steinar ktory boli na HH tak som radsej siel spat.
ku polemicu,tublatanke a desmodu este pridavam gladiator,hex a vetroplach ktory ma strasne milo prekvapili a najvacsie sklamanie jednoznacne Koller.pokazil vecer svojim mrtvym a dlhym vystupenim.a dalsie moje osobne sklamanie je ze som prespal karpinu kurvafix
davam 8,5/10 koli kollerovi,typkom ktory sa ma pytali ci chcem na pi*u a koli tomu ze som musel ist rano kilak do lesa aby som sa mohol vysrat
//a este kvoli cervenemu passatu ktory mi pri stane nonstop pustal techno na plne bomby
pripajam sa, koller bol dost o nicom, taky namysleny sa mi zdal, vobec nekomunikoval s publikom, dost suche..
keby po nom nesiel desmod, uz davno tam nie som, len som to nejak pretrpel, bol som dost vpredu a zbytocne pustal take pecky, ze este teraz mi zvoni v hlave, asi si myslel, ze cim hlasnejsie tym lepsie.. 
po desmode?pinacolada napísal: no skoda david ze to nevyslo.este som ta stretol po desmode ale nejak si nevnimal mam pocit![]()
lol koler. salambanan....
tomih: uz viem preco som ta nezpoznal ked si povedal nick. to bude poctom prispevkov cize som si ta nevedel zaradit
-
pinacolada
Guru wannabe
jj si presne pametam jak som ta stretol bo som nebol spity.som ti odpil z piva a spytal jak s vinkom a ty si ma volal ta 7dc teplej vodky ta som ta poslal do stanuZHNiLa_KaCHNa napísal:po desmode?my sme sa videli po desmode? ved cez desmod som bol vecerat...
lol koler. salambanan....
tomih: uz viem preco som ta nezpoznal ked si povedal nick. to bude poctom prispevkov cize som si ta nevedel zaraditcize sry za tu nechapavu pozu pri zoznamovani
-
pinacolada
Guru wannabe
ti poviem. ziadne blbe pohlady od okoloprechadzajucichpinacolada napísal:vidis?? to je velice zaumava otazka![]()
a to druhe neviem.vem ze hrali tancuj tancujto sa mi pacilo najviac
tak ja vem ze hrali aj v meste a ine veci ale chcem taky celkovy zaradom. som im aj napisal na forum tam na vetroplach.sk tak cakam ze co a jak...
AK chcete niekto predám lístok za 300SK mám aj viac ks. Na ticketportali stojí 499. V prípade záujmu mail: [email protected]
1. daj to do inzeratov. 2. mozno by som mal zaujemButter napísal:AK chcete niekto predám lístok za 300SK mám aj viac ks. Na ticketportali stojí 499. V prípade záujmu mail: [email protected]
moj hlavny organizator sa dako odmlcal takze neviem ci vobec pojdemmirak2 napísal:no mozes to skusit, keby som mal vlastny stan nebol by problem, ale stan mam pozicany a nemam dovolene po nom cmaratalebo neviem. vymiename telefonne cisla?
jj, mozme, pre istotu...
sakra, citam celu temu a az na konci zistim, ze sa to pisalo o roku 2007
... ja ze som Kollera prespal
.. toho roku bolo fajne, sice som tam bol brigadnicky, ale cez fest som mal volno... najviac to roztocili Horkyzaci, ludia boli v extaze z nich... asi troch vpredu brali sbskari a polisi
.. mozno neskor pridam nejake fotecky ak by bol zaujem...
-
mirak2
Hardcore addict
co si tam robil? skladal podium?
ja si myslim ze to bola celkom vydarena akcia, aj co sa tyka festu, aj co sa tyka partie ^^ vdaka festu som prisiel na chut HTcku
Polemic bola zakerna vybehavacka a skakacka (akurat ludia by sa mohli naucit pogovat a nie to co predvadzali....chytit za tricko a smarit co najdalej, plus to este nehovorim o tych co podkladali nohy), desmod maximalne odveci, sa vratili na pridavok hoci ich skoro nikto nevolal
a horkyze, to bolo velmi dobre uzatvorenie.
tesil som na metropolis a tublatanku, metropolis som nestihol, akurat z lesa ked som cural som pocul mojamamasamafasa (to bola posledna songa
) a tubla nehrala lebo martinko bol na operacii.
skoda ze som kachnu nestretol aj ine dni ako len piatok, bo hlavne v sobotu po horkyze nebolo co pit
//preto sa pytam lebo mam kamosa co tam brigadoval, ale neostal na fest a neviem ani konkretne co robil tam.
ja si myslim ze to bola celkom vydarena akcia, aj co sa tyka festu, aj co sa tyka partie ^^ vdaka festu som prisiel na chut HTcku
tesil som na metropolis a tublatanku, metropolis som nestihol, akurat z lesa ked som cural som pocul mojamamasamafasa (to bola posledna songa
skoda ze som kachnu nestretol aj ine dni ako len piatok, bo hlavne v sobotu po horkyze nebolo co pit
//preto sa pytam lebo mam kamosa co tam brigadoval, ale neostal na fest a neviem ani konkretne co robil tam.
jasne, bolo to celkom vydarene, sice mohlo byt trosicku teplejsie a bez dazda, ale dalo sa to prezit..
no boli sme rozdeleni na dve partie, jedna skladala podium a druha ten velky stan s jedlom a pijatikou a mensie stanky.. ja som bol v tej druhej
mal som aspon zadara vstupenku, dokonca vip taze som si chodil kde som chcel
na tublatanka som sa tesil aj minuly vikend na delni , skoda ze nehrali.. spevak dostal pruh ci co....
no boli sme rozdeleni na dve partie, jedna skladala podium a druha ten velky stan s jedlom a pijatikou a mensie stanky.. ja som bol v tej druhej
mal som aspon zadara vstupenku, dokonca vip taze som si chodil kde som chcel
na tublatanka som sa tesil aj minuly vikend na delni , skoda ze nehrali.. spevak dostal pruh ci co....