Orange Summer Music Domaša 2007, 2008

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
tomih
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa tomih »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:ach chlapci :? je mi luto ze nic nevyslo....
ja tak isto, jak som sa hambil, ked som vino doniesol domov :? to bolo special pre vas a pre mna :lol: ale aspon ze skupiny boli dobre. na tom hip-hope som nebol, uz ma vsetko bolelo potom aj baterky na fotaku mi dosli, ale som pocul, ze luza bola trapna dost, len pi*ovali na koho prislo, velke reci.. a ze aj viacej policajtov prislo potom uz.. to som uz spal.. :D jedine, co festu mozem vycitat, je, ze sa nebolo kde ani vysr*t a najst si rano pred autom kopku zmrliny nie je bohvieco.. :lol: a po lese toho tiez bolo dost.. hlavne, ze pri vstupe zo mna vytiahli 3k za auto, stany a nieviem este, co vsetko.. takze ja nieco medzi 7÷8 /10
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

awtt napísal:no parada bola, o karpine sa este docitame v novinach :)
clovece zazrel som ta ked som siel k vycapu.no nejak nebola energy ta tam nahanat :lol:
no skoda david ze to nevyslo.este som ta stretol po desmode ale nejak si nevnimal mam pocit :D mozno ze by sme sa stretli aj skor keby som spravil nejaku zretelnejsiu tabulku ale pravdupovediac som ju robil v stvrtok v noci a rodicia spali taze nebol priestor nieco majstrovat.o 12 mesaicov sa vidime.maybe skor :(
k hiphopu sa vyjadrovat nebudem.uz na metropolise tam bolo krabicakov jak nasrato a videl som tam aj typkov v thor steinar ktory boli na HH tak som radsej siel spat.
ku polemicu,tublatanke a desmodu este pridavam gladiator,hex a vetroplach ktory ma strasne milo prekvapili a najvacsie sklamanie jednoznacne Koller.pokazil vecer svojim mrtvym a dlhym vystupenim.a dalsie moje osobne sklamanie je ze som prespal karpinu kurvafix :evil:
davam 8,5/10 koli kollerovi,typkom ktory sa ma pytali ci chcem na pi*u a koli tomu ze som musel ist rano kilak do lesa aby som sa mohol vysrat
//a este kvoli cervenemu passatu ktory mi pri stane nonstop pustal techno na plne bomby :evil:
tomih
Amateur
Amateur

pripajam sa, koller bol dost o nicom, taky namysleny sa mi zdal, vobec nekomunikoval s publikom, dost suche.. :aasmile2: keby po nom nesiel desmod, uz davno tam nie som, len som to nejak pretrpel, bol som dost vpredu a zbytocne pustal take pecky, ze este teraz mi zvoni v hlave, asi si myslel, ze cim hlasnejsie tym lepsie.. :slap:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

pinacolada napísal: no skoda david ze to nevyslo.este som ta stretol po desmode ale nejak si nevnimal mam pocit :D
po desmode? :shock: my sme sa videli po desmode? ved cez desmod som bol vecerat...

lol koler. salambanan....

tomih: uz viem preco som ta nezpoznal ked si povedal nick. to bude poctom prispevkov cize som si ta nevedel zaradit :) cize sry za tu nechapavu pozu pri zoznamovani
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:po desmode? :shock: my sme sa videli po desmode? ved cez desmod som bol vecerat...

lol koler. salambanan....

tomih: uz viem preco som ta nezpoznal ked si povedal nick. to bude poctom prispevkov cize som si ta nevedel zaradit :) cize sry za tu nechapavu pozu pri zoznamovani
jj si presne pametam jak som ta stretol bo som nebol spity.som ti odpil z piva a spytal jak s vinkom a ty si ma volal ta 7dc teplej vodky ta som ta poslal do stanu :lol: a si sa mi smial ze ze ci cakam na rytmusa a ja som ti povedal ze metropolis ide akurat
kachna
King
King

heh :roll:

inak preco sme si my hlupaci nedali na seba telefonne cisla pred tym nez sme tam sli?
kachna
King
King

neviete mi zostavit playlist co hral vetroplach?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ZHNiLa_KaCHNa napísal:heh :roll:

inak preco sme si my hlupaci nedali na seba telefonne cisla pred tym nez sme tam sli?
vidis?? to je velice zaumava otazka :lol:
a to druhe neviem.vem ze hrali tancuj tancuj :D to sa mi pacilo najviac
kachna
King
King

pinacolada napísal:vidis?? to je velice zaumava otazka :lol:
a to druhe neviem.vem ze hrali tancuj tancuj :D to sa mi pacilo najviac
ti poviem. ziadne blbe pohlady od okoloprechadzajucich
tak ja vem ze hrali aj v meste a ine veci ale chcem taky celkovy zaradom. som im aj napisal na forum tam na vetroplach.sk tak cakam ze co a jak...
Butter
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Butter »

AK chcete niekto predám lístok za 300SK mám aj viac ks. Na ticketportali stojí 499. V prípade záujmu mail: [email protected]
kachna
King
King

Butter napísal:AK chcete niekto predám lístok za 300SK mám aj viac ks. Na ticketportali stojí 499. V prípade záujmu mail: [email protected]
1. daj to do inzeratov. 2. mozno by som mal zaujem
tomih
Amateur
Amateur

tak co hoši? ide niekto aj tento rok? ja idem :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mam v plane ist...davame hojko session? :lol:
tomih
Amateur
Amateur

nooo, ja som za :smt003 pri sladkej pani? :lol: alebo nieco fajnovejsie dame..
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

molhi by sme dat stretko, ak sa nic nepokazi mal by som ist

//autoeditácia príspevku ( 03 Jul 2008, 16:15 )
a ako sa spozname? napise niekto na stan hojko.com? :D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

no mozes to skusit, keby som mal vlastny stan nebol by problem, ale stan mam pozicany a nemam dovolene po nom cmarat :D alebo neviem. vymiename telefonne cisla?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

mirak2 napísal:no mozes to skusit, keby som mal vlastny stan nebol by problem, ale stan mam pozicany a nemam dovolene po nom cmarat :D alebo neviem. vymiename telefonne cisla?
moj hlavny organizator sa dako odmlcal takze neviem ci vobec pojdem :? a aj keby som siel tusim som ani v stane nemal byt... ale den je este pred nami, takze radsej nic nepochovavam...
jj, mozme, pre istotu... :arrow: PM
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

sakra, citam celu temu a az na konci zistim, ze sa to pisalo o roku 2007 :-D... ja ze som Kollera prespal :) .. toho roku bolo fajne, sice som tam bol brigadnicky, ale cez fest som mal volno... najviac to roztocili Horkyzaci, ludia boli v extaze z nich... asi troch vpredu brali sbskari a polisi :-D .. mozno neskor pridam nejake fotecky ak by bol zaujem...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

co si tam robil? skladal podium?
ja si myslim ze to bola celkom vydarena akcia, aj co sa tyka festu, aj co sa tyka partie ^^ vdaka festu som prisiel na chut HTcku :lol: Polemic bola zakerna vybehavacka a skakacka (akurat ludia by sa mohli naucit pogovat a nie to co predvadzali....chytit za tricko a smarit co najdalej, plus to este nehovorim o tych co podkladali nohy), desmod maximalne odveci, sa vratili na pridavok hoci ich skoro nikto nevolal :lol: a horkyze, to bolo velmi dobre uzatvorenie.
tesil som na metropolis a tublatanku, metropolis som nestihol, akurat z lesa ked som cural som pocul mojamamasamafasa (to bola posledna songa :? ) a tubla nehrala lebo martinko bol na operacii.
skoda ze som kachnu nestretol aj ine dni ako len piatok, bo hlavne v sobotu po horkyze nebolo co pit :lol:

//preto sa pytam lebo mam kamosa co tam brigadoval, ale neostal na fest a neviem ani konkretne co robil tam.
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

jasne, bolo to celkom vydarene, sice mohlo byt trosicku teplejsie a bez dazda, ale dalo sa to prezit..

no boli sme rozdeleni na dve partie, jedna skladala podium a druha ten velky stan s jedlom a pijatikou a mensie stanky.. ja som bol v tej druhej

mal som aspon zadara vstupenku, dokonca vip taze som si chodil kde som chcel :)

na tublatanka som sa tesil aj minuly vikend na delni , skoda ze nehrali.. spevak dostal pruh ci co....
Napísať odpoveď