Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Dobrodružný / Komedie / Dramagemini napísal:a o čom je to Interstate 60??? Aký žáner?
http://www.csfd.cz/film/12663-interstat ... rstate-60/
-
axxis
Addict
LoL. A co bolo na tom pribehu kvalitne? Podla mna to malo zapletku, ktoru teraz zhrniem v troch vetach: Narodil sa chlapec s vynimocnym cuchom a ten potom vrazdil aby vyrobil parfum s vonou mladych dievcat.Mixer napísal:akurat vcera som kukal film Parfum-The story of a murderer....zaujimavy film s kvalitnym pribehom
-
Old Dirty Bastard
Guru
ten film ma celkom zaujimavy pribeh, da sa to pozrieť no dvakrat by som to určite nepozeral...axXis napísal:LoL. A co bolo na tom pribehu kvalitne? Podla mna to malo zapletku, ktoru teraz zhrniem v troch vetach: Narodil sa chlapec s vynimocnym cuchom a ten potom vrazdil aby vyrobil parfum s vonou mladych dievcat.
Jean-Babtiste Grenouille má vlastnost génia – svým nosem dokáže zachytit, detailně popsat a charakterizovat všechny vůně, které se kolem něj mihnou. Okamžitě rozpozná jejich složení, míru použitých komponentů, čehož využívá pro výrobu těch nejúžasnějších parfémů na světě. Zoufale však touží po vytvoření dokonalé vůně. Naprosto zbavený citu se rozhodne vytvořit démonickou vůni, jejíž základní esencí bude vůně mladé dívky, nevinné a čisté. A učiní pro to vše...
-
Šu-Do
Redeemer
Imho ten zastupca velitele bol onicom
posledne filmy co sa tyka s Van Dammom dokonca aj so SEGALOM su na hovno
ale... jeden film s Van Dammom Until.Death.2007.DVDRip.XViD-ESPiSE je fakt supa... http://www.csfd.cz/film/225727-until-death/
posledne filmy co sa tyka s Van Dammom dokonca aj so SEGALOM su na hovno
ale... jeden film s Van Dammom Until.Death.2007.DVDRip.XViD-ESPiSE je fakt supa... http://www.csfd.cz/film/225727-until-death/
mne sa strasne lubil transformers
a lubi sa tusim aj ostatnym sak sa kuknite nato hodnotenie http://www.csfd.cz/film/220919-transformers/
suhlasim iba s "narodil sa chlapec s vynimocnym cuchom"...axXis napísal:LoL. A co bolo na tom pribehu kvalitne? Podla mna to malo zapletku, ktoru teraz zhrniem v troch vetach: Narodil sa chlapec s vynimocnym cuchom a ten potom vrazdil aby vyrobil parfum s vonou mladych dievcat.
Mne sa pcila komedia s Adamom Sandlerom Trestna lavica - The Longest Yard.
Celkom ma to bavilo a nad niektorymi "korbami" sa mi az rozum zastavil.
EDIT: ved ked sa opytam googla na obrazky tychto nabijakov, tak sa pytam ze kedy ja taky budem. Just joke.
Bob Sapp, Steve Austin, Bill Goldberg , Terry Crews, Brian Bosworth.
Skoda toho spaniela co si trieskal hlavu o stenu som nenasiel.
EDIT: ved ked sa opytam googla na obrazky tychto nabijakov, tak sa pytam ze kedy ja taky budem. Just joke.
Bob Sapp, Steve Austin, Bill Goldberg , Terry Crews, Brian Bosworth.
Skoda toho spaniela co si trieskal hlavu o stenu som nenasiel.
-
axxis
Addict
jj, toto bol poprdeli film. Fajne som sa pri tom zabavil.pHysIQ napísal:Mne sa pcila komedia s Adamom Sandlerom Trestna lavica - The Longest Yard.
P.S. Ten spaniel co mal 200kg a 2m 50 fakt nemal chybu
film je to celkom v pohode, ale povodny "Mean Machine" bol IMO omnoho lepsi, kung fu Jason Statham nemal chybypHysIQ napísal:Mne sa pcila komedia s Adamom Sandlerom Trestna lavica - The Longest Yard.
parfum ma velmi nezaujal, asi som od toho cakal vela...Mixer napísal:suhlasim iba s "narodil sa chlapec s vynimocnym cuchom"...ktory chcel vyrobit najkrajsiu vonu na svete, dokonca taku, ktora by cloveku aspon na chvilu dala pocit, ze sa nachadza v raji. K tomu potreboval 12 esencii a 13. specialnu. Jednotlive esencie vyrabal z mrtvol zenskych tiel, pricom obete si vyberal podla vone a krasy vlasov...
-
Šu-Do
Redeemer
no tak som si to konecne pozrel po tolkych tyzdnoch co mi to lezi na HDD...
Parfum, Pribeh Vraha..
dost po pi*i film... myslienka filmu je super... hehe.. na to ze zabijal vyzeral celkom nevinne...
takze sa mu podarilo najst tu 13 esenciu... sice robil tie parfumy divnym sposobom ale budis no
a inak tam pred koncom co si to tam seci zacali rozdavat.. no fuj... hnus.. a na konci.. na tom trhu, oni ho zozrali
hehe tam kde sa narodil aj zomrel.. kua xcel by som taky parfum teda...
Parfum, Pribeh Vraha..
dost po pi*i film... myslienka filmu je super... hehe.. na to ze zabijal vyzeral celkom nevinne...
takze sa mu podarilo najst tu 13 esenciu... sice robil tie parfumy divnym sposobom ale budis no
a inak tam pred koncom co si to tam seci zacali rozdavat.. no fuj... hnus.. a na konci.. na tom trhu, oni ho zozrali
hehe tam kde sa narodil aj zomrel.. kua xcel by som taky parfum teda...
-
hojko
Site Admin
Šu-Do: Parfem bol celkom dobry film, aj ked len ciastocne. Uvod bol taky divny a nepacil sa mi, ale potom to malo podla mna grady a stale sa to stupnovalo. Avsak v polke filmu ako zacali vrazdy mi to prislo uz nudne a prilis ma to nebavilo. Najviac ma vsak dorazil ten scifi zaver, vedel by som si to radsej predstavit bez toho.
Edit: Prave som dopozeral Hot Fuzz, prvych 5 minut to vyzeralo velmi zaujimavo, potom taky priemer a posledna tretinu filmu bol len trapny pokus o akcnu komediu. Hoci ma na IMDB 8.3 bodov, ja som dal tomu len 6tku.
Edit: Prave som dopozeral Hot Fuzz, prvych 5 minut to vyzeralo velmi zaujimavo, potom taky priemer a posledna tretinu filmu bol len trapny pokus o akcnu komediu. Hoci ma na IMDB 8.3 bodov, ja som dal tomu len 6tku.
Hot Fuzz sa ani mne moc nepacil.Dost som bol prekvapeny ze je tomu tak, kedze ma vyborne hodnotenie. Vcera som pozrel komediu Accepted ktora bola vazne komedia. Bolo to podla mna vyborne. Nasmial som sa hodne, v poslednej dobe moc kvalitnych komedii nie je ale tato bola prva, kde som sa vazne nasmial
// momentalne sa chystam pozriet Zodiac-a ( z roku 07 )
http://www.csfd.cz/film/221713-zodiac/
// momentalne sa chystam pozriet Zodiac-a ( z roku 07 )
http://www.csfd.cz/film/221713-zodiac/
-
den333
Professional
No Accepted som videl uz davnejsie...velmi dobra komedia na pobavenie ked nemas co robit...dost som sa na tom zasmial....Sajmon napísal: Vcera som pozrel komediu Accepted ktora bola vazne komedia. Bolo to podla mna vyborne. Nasmial som sa hodne, v poslednej dobe moc kvalitnych komedii nie je ale tato bola prva, kde som sa vazne nasmial
Pre tych co to nepoznaju: