Problem - Lightscribe
-
Hanibal_King
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Problem - Lightscribe
Nedavno som si kupil DVD Napalku LG s podporou Lightscribe lenze mam problem nemozem s tym nic robit bo mi nero vyhodi chybu a skusal som uz aj niake ine programy pre LS a ani s nimi to neslo
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
Nerom som tiez nedokazal vypalit obrazok, tiez dajaku nezmyselnu chybu hlasil. Myslim ze to bola: "Nemozne vypalovat pretoze dvierka mechaniky su zatvorene"
mozno aj pri otvorenych by to dokazal...
Potom som nainstalovat ShureThing Labeler alebo tak nejako sa to volalo, je to freeware a da sa to stiahnut. Cez tento program ide vsetko ako ma a ma aj zasobu roznych obrazkov a ukazok.
Potom som nainstalovat ShureThing Labeler alebo tak nejako sa to volalo, je to freeware a da sa to stiahnut. Cez tento program ide vsetko ako ma a ma aj zasobu roznych obrazkov a ukazok.
-
JurijRubanov
Light Star
Nechcem zakladať novú tému. Aká je životnosť lightscribe napalovačky?
Urobil som asi tak 30 potlačí v plnej kvalite a už je to neskutočne nekvalitné. Za posledný týždeň som robil asi 18 (všetko na plnej kvalite) a vidno, že tie prvé sú pekné kontrastné, ale posledný má už viditeľné "riadkovanie" a vyzerá to hrozne. Dúfam, že to vyreklamujem.
Urobil som asi tak 30 potlačí v plnej kvalite a už je to neskutočne nekvalitné. Za posledný týždeň som robil asi 18 (všetko na plnej kvalite) a vidno, že tie prvé sú pekné kontrastné, ale posledný má už viditeľné "riadkovanie" a vyzerá to hrozne. Dúfam, že to vyreklamujem.
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
To by nemala byt chyba napalovacky, zisti si aky kvalitny obrazok si palil, mne u obrazkov ktore maju nizke rozisenie vidno po vypaleni riadkovanie. Ti poradim, v programe SureThing Labeler mozes priamo v programe vybrat nejaky text na potlac, nieco mapis a daj vytlacit, ak to vytlaci kvalitne tak problem je v obrazkoch. Zivotnost je nepbmedzena, pretoze to pali ten isty laser ako ten co pali data na medium.
-
JurijRubanov
Light Star
Myslím, že v kvalite zdroja problém nebude (pálil som tento obrázok: http://upnito.sk/imggal.php?directImage ... 5e7552fd25). A tento obrázok som pálil asi 18-krát a je viditeľný rozdiel medzi prvým a posledným vypáleným.--==[ RA ]==-- napísal:zisti si aky kvalitny obrazok si palil, mne u obrazkov ktore maju nizke rozisenie vidno po vypaleni riadkovanie.
Ak sa ti zda, ze kvalita je nizka, tak to pusti este raz na to iste medium, tymto by sa mal zvysit kontrast, max vsak 3 krat to napaluj. Ja som to zvycajne 2 krat pustil. A samozrejme sa neboj, ze to dako nacmare, na cd cita "startovaciu poziciu" a podla toho sa riadi, takze to vzdy presne rovnako vypali ten obrazok.
skus vypalit potlac ako vektor a potom ako bitmapu. ak ti vypali vektor v dobrej kvalite, tak je to o danom programe.
k tym nezmyselnym nerovskym hlaskam: nestaci mat len nainstalovaneho nera s podporou LS. treba nainstalit aj nieco ako ovladac. ziadna radikalna zmena sa nestane, len nero nebude davat tie tupe hlasky a bude pracovat normalne. na lamky som aj raz upol soft pre LS. staci tam pohladat
k napalovacke som dokonca dostal aj ten soft na CD. ale bol k nicomu. proste nefical. neviem ako to tam mohli dat ked to nefachalo. no dalo sa to lahko najst na nete funkcne 
k tym nezmyselnym nerovskym hlaskam: nestaci mat len nainstalovaneho nera s podporou LS. treba nainstalit aj nieco ako ovladac. ziadna radikalna zmena sa nestane, len nero nebude davat tie tupe hlasky a bude pracovat normalne. na lamky som aj raz upol soft pre LS. staci tam pohladat