Problem - Lightscribe

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Hanibal_King
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Problem - Lightscribe

Príspevok od používateľa Hanibal_King »

Nedavno som si kupil DVD Napalku LG s podporou Lightscribe lenze mam problem nemozem s tym nic robit bo mi nero vyhodi chybu a skusal som uz aj niake ine programy pre LS a ani s nimi to neslo
Prílohy
Nero2.JPG
Nero.JPG
server
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa server »

Pozri SS, mas tam link, ktory tusim aj mne pomohol s LG
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Nerom som tiez nedokazal vypalit obrazok, tiez dajaku nezmyselnu chybu hlasil. Myslim ze to bola: "Nemozne vypalovat pretoze dvierka mechaniky su zatvorene" :lol: mozno aj pri otvorenych by to dokazal...
Potom som nainstalovat ShureThing Labeler alebo tak nejako sa to volalo, je to freeware a da sa to stiahnut. Cez tento program ide vsetko ako ma a ma aj zasobu roznych obrazkov a ukazok.
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

Nechcem zakladať novú tému. Aká je životnosť lightscribe napalovačky?
Urobil som asi tak 30 potlačí v plnej kvalite a už je to neskutočne nekvalitné. Za posledný týždeň som robil asi 18 (všetko na plnej kvalite) a vidno, že tie prvé sú pekné kontrastné, ale posledný má už viditeľné "riadkovanie" a vyzerá to hrozne. Dúfam, že to vyreklamujem.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

To by nemala byt chyba napalovacky, zisti si aky kvalitny obrazok si palil, mne u obrazkov ktore maju nizke rozisenie vidno po vypaleni riadkovanie. Ti poradim, v programe SureThing Labeler mozes priamo v programe vybrat nejaky text na potlac, nieco mapis a daj vytlacit, ak to vytlaci kvalitne tak problem je v obrazkoch. Zivotnost je nepbmedzena, pretoze to pali ten isty laser ako ten co pali data na medium.
JurijRubanov
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JurijRubanov »

--==[ RA ]==-- napísal:zisti si aky kvalitny obrazok si palil, mne u obrazkov ktore maju nizke rozisenie vidno po vypaleni riadkovanie.
Myslím, že v kvalite zdroja problém nebude (pálil som tento obrázok: http://upnito.sk/imggal.php?directImage ... 5e7552fd25). A tento obrázok som pálil asi 18-krát a je viditeľný rozdiel medzi prvým a posledným vypáleným.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Ak sa ti zda, ze kvalita je nizka, tak to pusti este raz na to iste medium, tymto by sa mal zvysit kontrast, max vsak 3 krat to napaluj. Ja som to zvycajne 2 krat pustil. A samozrejme sa neboj, ze to dako nacmare, na cd cita "startovaciu poziciu" a podla toho sa riadi, takze to vzdy presne rovnako vypali ten obrazok.
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

je pravda ze krystal v laseri sa opotrebovava,,ale nie pri 18tich vypaleniach :)) :D :D
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

skus vypalit potlac ako vektor a potom ako bitmapu. ak ti vypali vektor v dobrej kvalite, tak je to o danom programe.
k tym nezmyselnym nerovskym hlaskam: nestaci mat len nainstalovaneho nera s podporou LS. treba nainstalit aj nieco ako ovladac. ziadna radikalna zmena sa nestane, len nero nebude davat tie tupe hlasky a bude pracovat normalne. na lamky som aj raz upol soft pre LS. staci tam pohladat :) k napalovacke som dokonca dostal aj ten soft na CD. ale bol k nicomu. proste nefical. neviem ako to tam mohli dat ked to nefachalo. no dalo sa to lahko najst na nete funkcne :)
Napísať odpoveď